Bulgaristan Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba yeni üye oldum bi siteye:) ben 3 yıldır sofia dayım üni. öğrencisiyim:) babam da 79 göçmeni russe den:)

kaydirigubbakcemile5bizimde aslımız bulgaristan göçmeni şumnudanız dedem göç nedeniyle gelmiş görmeyi çok istiyorum oraı daha akrabalarımız var oarada kalan

merhaba emilia resimdeki sensin zannedersem senin gözlerin renkli benim dedemin filan renkli ama benim degil kahve ama ela fibi görünüyor en çok bulgaristan göçmenlerinin renli gözlerine hayranım sarışınlıgım çekmiş ama gözler çekmemiş sen gittinmi hiç bulgaristana canım

merhaba emilia resimdeki sensin zannedersem senin gözlerin renkli benim dedemin filan renkli ama benim degil kahve ama ela fibi görünüyor en çok bulgaristan göçmenlerinin renli gözlerine hayranım sarışınlıgım çekmiş ama gözler çekmemiş sen gittinmi hiç bulgaristana canım

evet canım benimde yeşil ve kahve arası gözlerim...evet küçükke gitmiştim bgye

merhaba benim annemle babam bulgaristan göçmeni kırcaliden gelmişler ilk 1998 yılında bulgaristana gittim oraları gercekten güzel birdaha gitmek istiyorum bakalım ne zaman nasip olur allah bilir.

Selam arkadaşlar. Ben de 1989 Bulgaristan göçmeniyim. Şumnu'luyum. Köy de Boyan. Hepicinizi öpüyorum:teytey:

herkese merhaba..bu siteyi takip ediyordum ama bg bölümünü daha önce görmemiştim ve görünce hemen üye oldum..LaLex,msjını görünce çok şaşırdım.ben de 89 göçmeniyim,ben de şumenden ve ben de boyandanım..akraba çıkma ihtimalimiz nedir acaba? yerimseniben

arkadaşlar ben esenkentte oturuyorum (bahçeşehir) bebeğime bakıcı arıyorum ama bulgaristan göçmeni olması taraftarıyım. biri varsa bana mail atsın . xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

mail adresi gibi kişisel bilgilerinizi özel mesaj yoluyla paylaşınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
80 Kırcaali doğumluyum,memleketimi coookkkk özlüyorum bir cok yakın akrabalarım hala ordalar cok ozluyorumya onları anca yazın yıllık ıznımızde gıdebılıyoruz,hüzünlendim mi ne senağlama

slm göcmen arkadaşlarım
bende haskovo doğumluyum.bu arada siteye yeni üye oldum.

Hangi şarkıcıları en çok diylesiniz marii??

emilia ben en cok azis dinliyorum her oturduğumda mutlaka azis acarım.onun dışında preslava,desi slava,sofi'nin slovlarını falan dinliyorum.ama hemen hemen bütün sarkıcıların 1-2 sarkısı var hosuma giden.hepsinden dinliyorum yani.

herkese ilk önce selamlar benim size bir sorum var bulgaristan'dan filibe göçmeniyiz kırcıogulları diye bi lakabı tasıyan eski bir aile duydunuzmu veya bılenınız varmı

Selam hemŞerılerım
nassız kamm
bende gÖÇmenım 1989 da asarÜstÜnden geldık
ızmırde yaŞıyorum
varmı tanıdık acep
haykam hebıcınız kendıcınıze ıyı bakın

merhaba bayanlar bende 89 yılında geldim
8 yaşındaydım geldiğimde
tırgovişte (eski cuma)lıyım vede gurur duyuyorum göçmen olmakla
cumalı arkadaşlar hangi köylerdensiniz vede nerelerde oturuyorsunuz
ben güneşli'de oturuyorum

merhaba msjın çok eski ama belki bakarsın benim de annem yarebissalı kesin tanır baban eğer cvp verirsen sevinirim

X