Buldan koltuk örtüsü terletirmi?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Kızlar koltuklarım yazın acayip terletiyor,sıcaklarda sık sık koltuk silmek bir işkence oluyor.Buldan koltuk örtüsü almak istiyorum,acaba kayma ve terletme yapıyormu?

kullanmış biri olarak söylüyorum; çok memnun kalırsın, ne kayar, ne de terletir.

Aslında ben serin tutan kumaş türü olsun istiyorum,ama geçenlerde uzunca buldan örtü gördüm,çok ucuzdu.Almayı düşünüyorum.

bizde de aynı dert vardı, kanepelerin kumaşı yazın terletirdi, eski koltuk örtülerinden de bıkmıştık, onları attık buldan alıp serdik, öyle kayma falan da yapmıyor, en güzeli de yaz sıcaklarında oh serin serin pamuklu kumaş sonuçta, biz tavsiye edenlere dua ettik, sen de al bize dua et:)))

Kızlar aldım buldanlarımı.Ama yeni alacaklara tavsiyem olucak;3'lü koltuğunuza battal boy,2'li koltuğunuza da 3'lülere satılan boyunu tercih edin.Ben 2 tane aldım birini pike niyetine kullanıyorum,haftaya battalını alıp üçlüye sericem.Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…