Bugünler geçer mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim memnuniyetsizliğimin sebebi sürekli öfkeli olması. Sütüm kesildiği için bana anlatma ben kaldıramıyorum dedim sadece. Ve kendiside sütümün neden kesildiğini çok iyi biliyor. Ben bencil olsam zaten hiç bir şeye karışmayacağım diyip kenara çekilirdim. İnanın evlenmeden evvel biriktirdiğim parayı daha harcadım. Sadece o daha fazla darlanmasın diye.
neyse umarım başınıza gelmez bu süt verememe durumu.

Dükkanların niye 3 de acık
Kapalı dükkana ne kirası ödüyorki?
Yasal bir isleyisi vardır yani konunun,pandemide.

gerçekten sevmediğiniz bir insanla evlendiğiniz için sanırım zor gelmiş size olanlar. yoksa aman aman bi durum yok ortada.
yok derken ? Eşimin cebinde ekmek parası yok ve sürekli olarak öfkeli. Adam göreceği en kötü şeyi görüyor şu an. Bebeğimize mama alacağız dediğimde püre yapıp ver mama alamayız diyor. Hayatında emin olun o da böyle şeyler yaşamayı istemezdi. Sürekli sinirli ve gergin. Ben a desem z diyor. Elimden ne geldiyse fazlasıyla yapıyorum ben ama onu asla memnun edemiyorum.

Haklısınız babam veren. Ama yine de zor geliyor. Biraz daha relax olmamız lazım.

Dükkanların niye 3 de acık
Kapalı dükkana ne kirası ödüyorki?
Yasal bir isleyisi vardır yani konunun,pandemide.
Ciddi misiniz ? Bilmediğiniz konuda neyin ahkamı bu ? Gayet kira sahipleri kiralarını alıyorlar ! Yahu bilmeden neden böyle ahkam kesiyorsunuz ?

Ciddi misiniz ? Bilmediğiniz konuda neyin ahkamı bu ? Gayet kira sahipleri kiralarını alıyorlar ! Yahu bilmeden neden böyle ahkam kesiyorsunuz ?
Kira sahipleri tabiki alacak
Neden 3 dükkan hala faaliyette?
zaten kapalı dükkanlar neden cıkıs vermediniz?
Bunun pandemi sürecinde bi yolu yorda mı vardır,kira sözlesmesiyle ilgili.
Ahkam kesmiyorz az bucuk yorum yapıyoruz.

İyi insansa cennete gitsin. Bu sebepten evleneni ilk kez görüyorum. Siz bence çocuk yapmak için evlenmişsiniz, istediğiniz olmuş. Bu sebepler olmasaydı da başka bir sebep bulup boşanırdınız gibi hissettim. Mesajlarınızın alt metinlerinde hep eşinizi aşağı görme durumunuz var. İlk engelde hemen tükendğinize göre ayrılmanız hem sizin hem eşinizin yararına olur

Sütüm de sütüm hâlâ sütüm. Bebekle aranizdaki tek bağ süt degil. Sütü hic gelmeyen kadinlar ne yapsin? Emziremiyorlar diye bebekleriyle aralarinda bağ olmuyor mu? Şeye döndü bu "sezeryan ile dogum yapan, dogurmus olmuyor" ayni kafa bu. Bebeginizin karni mama vs ile illaki doyar hanimefendi, lütfen eşinizin maneviyatini doyurun...

Şok oldum okurken adam sorumsuz bir adam değil işi gücü varmış sonuçta ve sizi kısıtlamıyor hem çok iyi insan falan diyorsun hemde boşanmayı düşünüyorsun demekki her şey bol para gelirken iyiydi. Bu durum için değer mi bebeğinizi babasız büyütmeye adam gereksiz yere para falanda savurmamış para akarken iyiydi de durunca mı kötü oldu

Ne kadar olgun ,mücadeleci ve sevgi dolu biriymişsiniz.Allah gonlunuze göre versin her şeyi.Umarım sağligınıza kavuşursunuz.Sizin gibi insanlara dünyanin ihtiyacı var çünkü.Sevgiyle kalın.

Eşiniz eline biraz para geçince size yardımcısı tutmuş, robot süpürge almış. Kendini değil sizi düşünmüş ilk yani.

Üzüldüm ben kendisine açıkçası. Sizin ona olmayan duygularınız, ailenizin istemeyişi şuan onlardan yardım almak zorunda olmanız, müthiş bir yük olmuştur. Zaten ailesi ile de arası kötüymüş. İnşallah tez zamanda düzelir işleri.

Sizin içinde zor olmuş olabilir bu süreç ama asıl zorluk eşinizin bence.

Adamin psikolojisi hakli olarak etkilenmis. Kardesleri sırtını dönmüs, esi de bana anlatma demis.
Evlilik böyle bir sey degil. Mantik evliligi... degisen sartlarla size mantiksiz gelmis.

Simdi isler acildi, bu günler gecer, borc odenir para yine gelir, moraller yukselir ama düze cikinca esiniz sizle devam eder mi?
Ben etmezdim.

"Bana anlatma" ne demek ya, insan esine de anlatmazsa kime anlatacak?

Daha 5.sayfadayım gına geldi sizin sütte süt muhabbetinizden. Sormuşsunuz böyle bir ana şahit oldunuz mu evet oldum. 2 aylıkken sütüm kesildi zaten az geliyordu, sizin gibi dram yaratmadım. Her kadının başına gelebilecek normal bir durum olduğunu kabullendim mamayla besledik. Bebekle tek bağınız buymuş gibi bir tavır içindesiniz. Sizin eşinizin psikolojisi zaten hiçbir zaman umurunuzda olmamış ki. İçim şişti gerçekten şu süt muhabbetinize

Sınavsız hayat mı olur? İnsanlar nelerle sınav oluyor. Çocugunuz var anlıyorum zor oluyordur ama sizinde gelirinz varmış aşırı derece de maddi sıkıntı yaşanmıyorsa ki yaşanadabilir hayatta Bi dibi görürüz Bi zirveye çıkarız bu hep oldugu gibi devam etcek anlamına gelmez. Eşinize haksızlık etmeyin cidden sancılı Bi süreç ılımlı olmaya çalışın ve bu durumun sürekli böyle gitmeyeceğini düzeleceğini düşünün.

Lohusa psikolojisi nasıl oluyor her ay regl olmadan önce böyle çok kötü içim şişer patlayacak gibi olurum, öyle bir ruh haliyle yazdıysa üstüne gitmiş olabiliriz gereksiz yere

Eşin iyi değil sen de iyi değilsin ama. Anlıyorum çok ağır ama her cevapta sütüm kesildi demişsin. Şimdi ben desem ilk sen değilsin sütü kesilen sen yeter ki sev ilgilen bebeğinle duymayacaksın bile sanki. Bence her ikiniz de psikolojik destek alın. Eminim bugünleri atlatacaksınızdır ama busefer de bugünlerde senin ona yeterince destek olamayışın onun seni anlamaması hasar bırakır ilişkinizde tadı olmaz

Kötü gün de yok musunuz yani bunu anladım ben bu konudan özür dilerim . Eşinize manevi destek olmanız lazım bu süreç de ama belliki çok sevmediğiniz bir adam destek olmak da içinizden gelmiyor. Yazdığınız konu burdan bana tam olarak böyle geçti bi yargıda bulunmak istemem ama yazdıklarınızdan tamamen bu geçti bana üzüldüm eşinize

Yorumları dahi okuyamadım ama şu ay sütüm kesiliyor ay bunu anlatmasın aman bunu görmeyeyim aman bilmem ne durumları bana aşırı dramatik geliyor

Sabit bir gelirinizde olabilir baya da olabilir
Eğer devlette sabit geliriniz yoksa her iş bozulabilir
Keşke kazandığı parayla önce sizi düşündüğü zaman kabul etmeseydiniz o zaman

madem çok olan bir geliriniz var aileniz neden maddi destek veriyor
Çok olan maddi gelirden anladığım 20 30 k üstüdür benim

Siz kendi sabit gelirinizle bir şeyler yapabilirdiniz
Ya da adamı telkin edin bari ya o kadar yük var omzunda

durum kötüyken size karşı da mahçuptur illaki
bu arada bırakın mamayı da babanız alsın
sanki 7 kat el, noolcak alıversinler yani. Bunları düşünmeyin şu aşamada.

Aşık olmadığını ekonomik sıkıntılar yüzünden yaşadığı öfke patlamalarından mı anladınız?
Doğum yapmış bir kadınsınız dolayısıyla hassas bir dönemdesiniz ayrıca maddi zorluklarda olunca iyice sarsılmışsınız o yüzden elimden geldiğince özenli yazmaya gayret edeceğim ama adam 38 yaşına kadar işini oturtmuş, belli bir gelir seviyesine ulaşmış ve kendi işinin patronu olmuş biri, siz nasıl etkileniyorsanız o sizden daha fazla etkileniyordur çünkü siz evin geçimini düşünürken o cafelerin biriken kirasını, vergi borçlarını, diğer giderlerini, çalıştırdığı insanların parasını, evin geçimini de düşünüyor.

Bir de onun açısından bakmayı deneyin, yıllarca kendi işiniz var kimseye eyvallahınız olmamış, bir fırtına çıkıyor ve bir anda her şey tepetaklak oluyor, ev sahipleri kirasını ister, maliye vergisini, çalışanlar abi benim maaş ne olacak der, ki insan yanında çalıştırdıklarına karşı da sorumluluk duyuyor, evin kirası, bir küçük bebek ve eş, kimseye yetememe duygusu onu da yiyip bitiriyor.

Ailenizden alınan para da cabası, ben kendi ailemden dahi para istemedim eşimden önce bana ağır gelirdi çünkü, eşim de kendi ailesine maddi durumuyla ilgili tek bir laf etmezdi, bebeklisiniz hak veriyorum, kendinizden önce bebeğinizi düşünmeniz gerektiğinin de farkındayım ama eşinizde ağır bir psikolojik baskı altında.

Şunu da ilave edeyim kendi işini yürüten bir adamın psikolojisi çok farklıdır, zor da kalırsa elbette elinden geleni yapıp bir yerde çalışmaya da başlar ama önceliği işini kurtarmak olur çünkü o yaşa kadar bir yerde çalışmak nedir bilmez, kimse yanlış anlamasın sakın ben direkt konudaki beyefendinin kafasındaki düşünceyi yansıtmak için yazıyorum, bu yaştan sonra kimin yanında çalışırım düşüncesi yer bitirir böyle insanları, ki alıştığı bir hayat standardı var o standardı tekrar yakalayamayacağım endişesi de ağır basar, biliyorum çünkü babam da kendi işini yapan bir adamdı biraz sarsılsa bu psikolojine yansırdı, eşim de yıllarca kendi işini yaptı, ki çalıştığı sektörün en altın çağı dönemlerinde global kriz vurdu piyasayı ve Çin'in piyasaya girmesi de tuzu biberi oldu, yani eşinizin psikolojisini anlayabiliyorum, anne ve kadın olarak sizin de psikolojinizi anlıyorum.

Bu durumdan ancak birlikte çıkabilirsiniz, eşinizin de sizi sevmediğini düşünmüyorum yalnızca sizin onu doğru yönlendirmenizi ve destek olmanızı bekliyor.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…