- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Benim memnuniyetsizliğimin sebebi sürekli öfkeli olması. Sütüm kesildiği için bana anlatma ben kaldıramıyorum dedim sadece. Ve kendiside sütümün neden kesildiğini çok iyi biliyor. Ben bencil olsam zaten hiç bir şeye karışmayacağım diyip kenara çekilirdim. İnanın evlenmeden evvel biriktirdiğim parayı daha harcadım. Sadece o daha fazla darlanmasın diye.Buram buram bencillik kokuyor. Bu nasıl bir cümle bana yansıtma yahu adam dibi görmüş kime anlatacak eşi dururken kimden destek bekleyecek. Siz bildiğiniz maddi olarak evlenmişsiniz şimdi kötü diye boşanma düşünceleri geçiyor. Siz sadece iyi gün dostusunuz net. Siz bir eş değil anca para olunca versin kafam rahat olsun kötü mü amann benden uzak dur aman bana anlatmak ben iyi bileyim. Adama üzüldüm kimse destek olmuyor eşiniz çok yanlış bir kadınla evli bunu atlatsa yine maddi bir sorun olsa aynı şeyleri yaşayacak mutsuz memnuniyetsiz bir eşi olucak yazık
Dükkanların niye 3 de acıkÖncelikle sizi tebrik ediyorum benim yapamadığımı yaptığınız için. Bende emin olun hep ona geçecek diyorum ama bir an geliyor mesela ben diyorum ki bak en azından evimizi döndürebiliyoruz, bebeğimizin temel ihtiyaçlarını alabiliyoruz, aç değiliz. Kendisi bir anda sinirlenip benim dükkanlarım kapalı sen hala ev diyorsun diyor. Tamam ne yapabilirim senin için söyle diyorum , bana dönüp dediği şey kiralarım ödenmedikten sonra hiç bir şey. E bunu ben zaten kaldıramam ki ! Bana bunun için öfkelenmesi sizce doğru mu ?
Ben evlenirken aşık falan olarak evlenmedim, kendisi güya bana çook aşıktı ama değilmiş onu gördüm maalesef.
Ben onu çok beğeniyor ve güveniyordum. Hala güveniyorum. Biliyorum ki sıkıntısı geçince yine eski adam olacak.
Sadece bu dönemde özellikle sütüm gittikten sonra çok bunalıma girdim. Evladıma yetemediğimi düşünüyorum tüm gün. Çok şükür biraz daha toparlandım.
yok derken ? Eşimin cebinde ekmek parası yok ve sürekli olarak öfkeli. Adam göreceği en kötü şeyi görüyor şu an. Bebeğimize mama alacağız dediğimde püre yapıp ver mama alamayız diyor. Hayatında emin olun o da böyle şeyler yaşamayı istemezdi. Sürekli sinirli ve gergin. Ben a desem z diyor. Elimden ne geldiyse fazlasıyla yapıyorum ben ama onu asla memnun edemiyorum.gerçekten sevmediğiniz bir insanla evlendiğiniz için sanırım zor gelmiş size olanlar. yoksa aman aman bi durum yok ortada.
Haklısınız babam veren. Ama yine de zor geliyor. Biraz daha relax olmamız lazım.Bukadar dramaquenliğe gerek yok ya
Babam veriyor cok agır geliyor falan.
7 kat el değil dedesi.
Suan ihtiyacınız vardır verir,yarın siz onlara yardım edersiniz.
Zorla almıyorsınuz sonucta babanızdan mama parasını.
Hayata böyle bakarsanız zaten o süt gelmez.
Azcık relax.
Suan kendinizi asagı cekmenin kimseye faydası yok.
Ciddi misiniz ? Bilmediğiniz konuda neyin ahkamı bu ? Gayet kira sahipleri kiralarını alıyorlar ! Yahu bilmeden neden böyle ahkam kesiyorsunuz ?Dükkanların niye 3 de acık
Kapalı dükkana ne kirası ödüyorki?
Yasal bir isleyisi vardır yani konunun,pandemide.
Kira sahipleri tabiki alacakCiddi misiniz ? Bilmediğiniz konuda neyin ahkamı bu ? Gayet kira sahipleri kiralarını alıyorlar ! Yahu bilmeden neden böyle ahkam kesiyorsunuz ?
Ne kadar olgun ,mücadeleci ve sevgi dolu biriymişsiniz.Allah gonlunuze göre versin her şeyi.Umarım sağligınıza kavuşursunuz.Sizin gibi insanlara dünyanin ihtiyacı var çünkü.Sevgiyle kalın.Ne kadar güzel yazmışsıniz.
Ben evliliğime maddi sıkıntılarla basladım ve biliyordum esimin durumunu kabul ettim evlendim seviyordum. Maddi sıkintılarda ben ona destek oldum uzulme dedim asacagiz dedim. cocugum 7 aylikti anneme biraktim calistim.
Simdi maddi olarak refaha ciktik hayal edemeyecegimiz yerlere geldik dedim tamam gecti o gunler 2. cocugumu di
dogurdum dedim bu sefer 2 yıl ucretsiz izin kullanacagim kendim bakacagim bu seferde benim ciddi sağlık problemlerim cikti hic bilmedigim kalp problemi cikti 1 ay hastanede yattim hamile halimle. buyuk oglum bir annemler bir kayinvalidemler arasinda gitti geldi. Eşim desen 1 ay boyunca gece benim yanida kanepede yattı sabah kalkti hastaneden ise gitti. gece uyandı beni serumumla beraber lavaboya goturdu.
Yani maddi sorunda yasadik saglik sorunuda hala da sağlık sorunu yasiyorum. Maddi konularda ben hep ona üzülme Allah büyüktür dedim sağlik konusunda o bana üzülme Allah buyuktür dedi.
Şimdi o maddi darliğa düsünce ben esimle evlendigime pisman olsaydım ben sagligimi kaybedince o da benimle evlendigine pisman olsaydı o zaman.
Sadece şunu soyluyorum şu an ciddi sağlik problemim var kalp yetmezligi yuzunden acil ameliyat denildi 20 gunluk bebegim var 5 yasinda oglum var. sağligım yerinde olsaydı da biz yine esimle maddi zorlukları el ele verip aşsaydık.
Pandemi başladı ve bizim işimizi direkt vurdu. Kendine ait 3 tane cafesi vardı. Çok ciddi bir geliri varken birden dibi gördük. Eve her gün gelip ne kadar mutsuz olduğunu anlatıp durdu. Bana yansıtma dememe rağmen sürekli anlattı.
Bunu keşke konuda belirtseydim. Sütüm gittiği böyle bir şey demiştim. Hiç saatlerce göğsünüzü sağıp , bir damla süt olmamasını ve bebeğinizin saatlerce hıçkırarak ağladığına şahit oldunuz mu ? Çok acı bir durumdu benim için. Kusura bakmayın o an eşimin psikolojisi hiç umurumda olmadı.
Öncelikle sizi tebrik ediyorum benim yapamadığımı yaptığınız için. Bende emin olun hep ona geçecek diyorum ama bir an geliyor mesela ben diyorum ki bak en azından evimizi döndürebiliyoruz, bebeğimizin temel ihtiyaçlarını alabiliyoruz, aç değiliz. Kendisi bir anda sinirlenip benim dükkanlarım kapalı sen hala ev diyorsun diyor. Tamam ne yapabilirim senin için söyle diyorum , bana dönüp dediği şey kiralarım ödenmedikten sonra hiç bir şey. E bunu ben zaten kaldıramam ki ! Bana bunun için öfkelenmesi sizce doğru mu ?
Ben evlenirken aşık falan olarak evlenmedim, kendisi güya bana çook aşıktı ama değilmiş onu gördüm maalesef.
Ben onu çok beğeniyor ve güveniyordum. Hala güveniyorum. Biliyorum ki sıkıntısı geçince yine eski adam olacak.
Sadece bu dönemde özellikle sütüm gittikten sonra çok bunalıma girdim. Evladıma yetemediğimi düşünüyorum tüm gün. Çok şükür biraz daha toparlandım.
Aşık olmadığını ekonomik sıkıntılar yüzünden yaşadığı öfke patlamalarından mı anladınız?Öncelikle sizi tebrik ediyorum benim yapamadığımı yaptığınız için. Bende emin olun hep ona geçecek diyorum ama bir an geliyor mesela ben diyorum ki bak en azından evimizi döndürebiliyoruz, bebeğimizin temel ihtiyaçlarını alabiliyoruz, aç değiliz. Kendisi bir anda sinirlenip benim dükkanlarım kapalı sen hala ev diyorsun diyor. Tamam ne yapabilirim senin için söyle diyorum , bana dönüp dediği şey kiralarım ödenmedikten sonra hiç bir şey. E bunu ben zaten kaldıramam ki ! Bana bunun için öfkelenmesi sizce doğru mu ?