- Konu Sahibi whathappened
-
beğendiğiniz hanım bir sanatçının resmi varsa onada bakın..motivasyonda işe yarayabiliyor..gerçi ebru şallı kadar zayıf olmak falan istemezdim..önceden daha güzeldi bence..
saolasın canım..bir fincan neskafem var sade oda zihnim açılsın diye inşallah çmem selülitte yapıyor çünki biliyorum..yoğurt alışkanlığı eşimden banada geçti..30 lu yaşları geçince oldu bende dengeli besleneyim derdi..önceden takmazdım pek..
şimdiden söyleyeyim şunu yedim bunu yedim diye yazamam karnım acıkıyor düşündükçe:) haftada 1 kaç kilo verdim onu yazarım ama..
bi de zayıflarken "uyku" çok önemli.. gördüğüm kadarıyla hepimizde var bu sorun:) onu da halletmeli..
beğendiğiniz hanım bir sanatçının resmi varsa onada bakın..motivasyonda işe yarayabiliyor..gerçi ebru şallı kadar zayıf olmak falan istemezdim..önceden daha güzeldi bence..
benim boyum 159 50 kiloda 34..36 beden arası oluyorum kemikli eğilim ondan sanırım zayıflayınca yüzüm çöküyor..52..53 iyi sanırım banaÖyle resimler demorilize ediyor beni ne yazık kiÇok zayıf olmak da iyi değil en iyisi ideal kilo aklına yatan kilo hangisiyse o kiloda kalacaksın Bırak kim kaç kilodaysa orada dursun :)
yını düşünüyorum canım..alışıyor insan zamanla..eşimide alıştırdım haşlama tarzınaonu da içmesen hele sabah aç karnına içiyorsan çok fena.. ama tabi alışkanlık canım zor..
yoğurt da ağzımda büyür benim ya:)) ama mecbur yiyorum.. sağlıklı beslenmek benim için mecburiyet artık.. yoksa dünyanın en sıkıcı şeyi bana göre.. kafama göre yiyeyim içeyim keşke.. ama önemli.. çocuklarımız için sağlığımıza özen göstermek zorundayız.. hastane kapılarına ne kadar geç düşürürsek onları o kadar iyi:)
Herkes istediği paylaşımda bulunsun o halde bende haftada bir gün bunları derleyelim tartışırız fikir alış verişinde bulunuruzNasıl fikir ama
kızlar zayıfken kilo alıp tekrar zayıflayınca eskisi gibi oluyor mu yoksa sonradan zayıflamış olmanın götürüsü oluyor mu çünkü ben eski fiziğimi beğenirdim şimdi ona kavuşamamaktan korkuyorum
gerçi zayıfladım da o kaldı
benim boyum 159 50 kiloda 34..36 beden arası oluyorum kemikli eğilim ondan sanırım zayıflayınca yüzüm çöküyor..52..53 iyi sanırım bana
yını düşünüyorum canım..alışıyor insan zamanla..eşimide alıştırdım haşlama tarzına
canım 28 kilo vermiştin dimi ne kadar kaldı???
allahtan eşim ne versem yer :) o da bana uyup 3 kilo verdi geçen ay:)
canım 28 kilo vermiştin dimi ne kadar kaldı???
allahtan eşim ne versem yer :) o da bana uyup 3 kilo verdi geçen ay:)
kalmadı canım:)78 dim 50 yim şimdi..dengeli beslenmekte ayrı bir olay yaşatacaksın bunuda..şu anki yeme şaklin hayat boyu yeme şaklin olacak mecburen ama iyi bence..
kalmadı canım:)78 dim 50 yim şimdi..dengeli beslenmekte ayrı bir olay yaşatacaksın bunuda..şu anki yeme şaklin hayat boyu yeme şaklin olacak mecburen ama iyi bence..
Senide tebrik ediyor ayakta alkışlıyorum :) Azminize iradenize hayranım :) Umarım bizler fazla kilolarımızdankurtulur sizlerde verdiğiniz kiloları geri almazsınız :)
maaşallah eşine..aman benim eşim benden dikkatlidir..tartarak yer resmen..o 168 falan kilosu69...72 aralıpında gider gelir..
ah arkadaşım saol..ben sizi çok iyi anlıyorum..ne büyük bir sıkıntı vermek..ağladım günlerce..hiç öyle kilolu olmamıştım veremiyorum diye ağlıyordum..eşim dalga geçerdi benle..birde komşular artık veremezsin diyorlardı..bende inat ettim biraz
ah arkadaşım saol..ben sizi çok iyi anlıyorum..ne büyük bir sıkıntı vermek..ağladım günlerce..hiç öyle kilolu olmamıştım veremiyorum diye ağlıyordum..eşim dalga geçerdi benle..birde komşular artık veremezsin diyorlardı..bende inat ettim biraz
çok kiloluysan sarkarsın..gençsin belki sarkmazsın..
bende 28 kilo verdim ama sarkma olmadı spora gitmiştim..burada uygun fiyatları spor salonlarının..
ben de inat edeyim yaaa.. seçtim ben de "görümcelerime" inat vereyim :) walla inat bana iyi gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?