Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

ben de inat edeyim yaaa.. seçtim ben de "görümcelerime" inat vereyim :) walla inat bana iyi gelir..
bende görümcelerinle çok iyisin sanıyordum..benim görümcede spor salonundan çıkmaz kendi 2 genç kızı var banada neden uğraşıyosun okadar der

motivasyon sağlayacak herşey iyidir.. ablanı kırma tabi ondan zayıf olunca:) ama o konuştukça sen hırslan.. faydası olur..

aferiiiinnn süper o zaman.. evet kilonu korumak kalmış bundan sonra.. spor da yapıyorsan işin zor olmasa gerek..
oğluş anaokuluna gitmye başladığında spora başlıycam evde..step aleti alırım belki..

eşimden allah razı olsun oda elimden tutup götürürdü spor salonuna..

Bu saatte nariyonuz burds bakim:)))
kilolardan bahsediyoruz kadınların ne konusu olurki

bende görümcelerinle çok iyisin sanıyordum..benim görümcede spor salonundan çıkmaz kendi 2 genç kızı var banada neden uğraşıyosun okadar der

iyiyiz walla yani ben öyle düşünüyorum :) ne bileyim inat edecek bi onları buldum birden.. kilomla beni kızdıran biri olmadı hiç.. ama kilo alınca "aaa almışsın" diyenler verince sus pus oluyor o ayrı..

iyiyiz walla yani ben öyle düşünüyorum :) ne bileyim inat edecek bi onları buldum birden.. kilomla beni kızdıran biri olmadı hiç.. ama kilo alınca "aaa almışsın" diyenler verince sus pus oluyor o ayrı..
bir de o var di mi kilo verince hiç bişey söylemezler ama almaya gör

ama çok can yakıcı çünkü çok alay ediyor

hani zayıflamanı teşvik etmek için dur doğruları söyleyeyim hırslansın diyorsa haksız sayılmaz ama "alay" etmesi kötü olmuş.. neyse sen düşünme onu.. önce kendi sağlığın mutluluğun sonra inat için vereceksin bitecek bu sıkıntı..

Uyku tutmayınca adlı çalışmamız :))
Hmmm sahurdandir o uykusuzluk bendede var kizim misil mişil uyuyo ben yatarim o kalkar yine uyuyamam)

O popo bendede var cnm esim hep maşallah der düşün yani:)))

motivasyon sağlayacak herşey iyidir.. ablanı kırma tabi ondan zayıf olunca:) ama o konuştukça sen hırslan.. faydası olur..

Tamam programın kaba taslağı hazır :)) Her hafta cuma günü kilolarımızı paylaşalım :) Pazar olsun diyeceğim ama hafta sonu kaçamağı yapmak isteyen olabilir :)) Onun dışında her an herkes isteği şeyi paylaşabilir. Hepinize iyi geceler :)

Hmmm sahurdandir o uykusuzluk bendede var kizim misil mişil uyuyo ben yatarim o kalkar yine uyuyamam)

O popo bendede var cnm esim hep maşallah der düşün yani:)))

bi ara süperdi ama sonra iyice cozuttum çok fena bi göruntu ya :)))

Buralarda da çok uygun ama ben yapamıyorum bünyem zayıf tansiyonum düşüyor o yüzden kendimce bişeyler yapmaya çalışıcam

spor yapmak çok zor Meryem bizm nerelerimiz düşmediki..kiloluysan bacaklar bedenini taşımakta güçlük çekiyor..ben sevmiyorum açıkça spor yapmayı..ama zayıfolsan bile spor yapmayınca sıska durursun..spor duruşu bile düzeltiyor..

benim kız da bir başlasın anaokuluna koşa koşa spor salonuna gideceğim inşallah:)

seninkiler kaç yaşındalar.. 2 tane idi değil mi?

Yok yok eski niişanlım bile alay etmişti aygır falan demişti ama sağlık sorunu çıkınca ben endişelendim yani güzellik bile 2. planda ama geri dönuşu olmayan sağlık problemleri ...

kardeşler öyle alaycı olabliyor..erkek kardeşim sen sakın dans etme çok komik oluyosun diyordu..kızkardeşim çok iştahlı yiyormuşum midesi bulanıyormuş..eşim ayrı bir alaycıydı zaten gerçi şimdide sıska diyo

Ben ilk zamanların etkisi diye düşüünüyrdum ama hoca bir daha gelme dedi yoksa ilk deneyimimde yaşadğım o sıkıntıya rağmen ben sevmiştim

Tüh oyle bi sorun mu varmiş ki hic duymadim:))
Kilo mu Onu demeyeydin iyidi be ya
kilolarım 31 kg fazlalığım var

Yok ya abartmişsin sende oyle hesaplamalara kanma mutlu olduğun kilo iyidir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…