• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

doktora göre ideal kilom 62.. doktor "ya hayat boyu spor yapmışsınız ya genetik miras" dedi kas kütlem için... genetik bizde.. büyük dedem bile olimpiyat sporcusu imiş.. ben de 100 metreciydim gençken 2 yıl kadar.. asıl sebep genetik.. yoksa o yıldır totomu kaldırmadım:)))

59 iken tabiri caizse bi deri bi kemik idim aslında,,, 36 beden bol gelirdi.. ama 59 içimde uhde kalır.. bi göreyim sonra 62 ile hayat geçsin:)

benim mineral değerim düşük çıktı mesela.. günde 1 bardak su içen biri olarak şaşırmadım.. onu da düzeltmeye çalışıyorum bu arada..

maden suyuda tavsiye edrim psikolog vermişti bana ilaç yerine b vitamin komplex,mineral tablet..mineral eksikliği sinir sistemini zayıflatırmış..

Zaten kısa süreli olması gerekmiyor şuan 31 yaşındasın en geç bak o da en geç yani 33 yaşında tabi kızında 4 yaşında olacak :D Bu kız senin mi falan diyecek herkes inanamayacak anne olduğuna kimse

30 yaşıma 30 kilo fazla ile girdim 31 yaşıma (aralıkta) girmeyeceğim!!!!

sağol canım moral verdin..

insan evladı olunca bir başka takıyor kafasına..

anne neden çok az fotoğrafımız var diyecek ilerde:(

nefret ediyorum fotoğraflardan..

ama yılbaşında katalog çekimi yapacağım walla.. 500 poz kızımla.. sana da yollarım inşallah..

maden suyuda tavsiye edrim psikolog vermişti bana ilaç yerine b vitamin komplex,mineral tablet..mineral eksikliği sinir sistemini zayıflatırmış..

hah bi de sinir sistemim zayıflasın tam olur dimi? :)))

doktora dedim tiksinsem de içeyim mi maden suyu diye.. sevmiyorsan içme.. çok fark etmez suya odaklan dedi.. ama içiyorum zorla günde 1 şişe..

arada süt de içerim ama neden ki çay kilo yapar mı şekersiz de olsa , eğer öyleyse bimlyordum:26:

ondan değil:9:peynir ve yumurtanın vitamininin vücuda tam geçmesini önler deöişti fen hocamız..süt stok tutar..birde sağlık için dedim,nacizhane:31:

canım kızım 2 yaşında kimseye bırakıp spora gidemiyorum ama fırsat oldukça yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama az oluyor..
evde leslie walk at home videosu ile hareket ediyorum çok işe yarıyor..

çöpe gitsin artık napalım:) sokma eve öyle şeyler.. oldu mu insan dayanamıyor..

işe buzdolabından başla.. sağlıklı buzdolabı varsa kaçamak yapamazsın..

tabi ev kaç kişi sana uyarlar mı yaş kaç vs bilmeden söyledim..

ablam az çok dikkat eder ama bizde kaçamak çok yapılır
ama ben dikkat edersem ev halkı dünden razı çünkü onlar da artık benim için korkuyorlar
yaş 20 li :)))

hah bi de sinir sistemim zayıflasın tam olur dimi? :)))

doktora dedim tiksinsem de içeyim mi maden suyu diye.. sevmiyorsan içme.. çok fark etmez suya odaklan dedi.. ama içiyorum zorla günde 1 şişe..

bende içiyorum canım ya zorla..şekerli meşrubat falan içmiyorum..pazarda vişne gördüm acaba alıp kaynatsammı dedim..doğal meyve suyu..kusura bakma canım senide lafa tuttum gece gece..

kızlar zayıfken kilo alıp tekrar zayıflayınca eskisi gibi oluyor mu yoksa sonradan zayıflamış olmanın götürüsü oluyor mu çünkü ben eski fiziğimi beğenirdim şimdi ona kavuşamamaktan korkuyorum
gerçi zayıfladım da o kaldı

bende içiyorum canım ya zorla..şekerli meşrubat falan içmiyorum..pazarda vişne gördüm acaba alıp kaynatsammı dedim..doğal meyve suyu..kusura bakma canım senide lafa tuttum gece gece..

meyve suyu doğal da olsa glikoz içerir canım bence "su ayran maden suyu" dışına çıkma.. kahve içmem ben hiç mesela.. yağların erimesini yavaşlatıyormuş.. içiyorsan mutlaka azalt..

lafa tutmak olur mu? ne güzel konuşuyoruz aşkolsun:)

ablam az çok dikkat eder ama bizde kaçamak çok yapılır
ama ben dikkat edersem ev halkı dünden razı çünkü onlar da artık benim için korkuyorlar
yaş 20 li :)))

olay kaçamak yapmamak aslında..
bence ailen için de iyi olur ailecek sağlıklı beslenirsiniz..
sakın abur cubur aldırma eve.. şimdi evde olsa walla gece gece atarım ağzıma acımam.. olmamalı..
düşünsene birebir programını uygularsan atıyorum 100 gram verecekken günde 1-2 küçük kaçamak ile hooop 200 gram aldığını.. sorsalar diyet yapıyorum olmuyor diyeceksin.. lütfen yeme öyle şeyler.. asitli içecek falan yok artık.. 15 gün yemesen aramazsın..

30 yaşıma 30 kilo fazla ile girdim 31 yaşıma (aralıkta) girmeyeceğim!!!!

sağol canım moral verdin..

insan evladı olunca bir başka takıyor kafasına..

anne neden çok az fotoğrafımız var diyecek ilerde:(

nefret ediyorum fotoğraflardan..

ama yılbaşında katalog çekimi yapacağım walla.. 500 poz kızımla.. sana da yollarım inşallah..

Hiç sıkma tatlı canını fotoğrafta çekil bol bol :) İleride çocuğuna ne kadar azimli olduğunuz gösterirsin :) Gurur duyar annesiyle :) Bende önceden nefret eder illet olurdum hatta yırtar atardım ama ilerisi için iyi bir şey iyi yada kötü anı sonuçta :) Bizim geçmişimiz :) Bizi bu zamana bu olgunluğa getiren şey :)

konu sahibesi tatlım,,, yap bir liste de hepimizi aynı yola koy :))) bak toplaştık gece gece dertliler:))) ara ara sorarsın "what happened?" diye:))

meyve suyu doğal da olsa glikoz içerir canım bence "su ayran maden suyu" dışına çıkma.. kahve içmem ben hiç mesela.. yağların erimesini yavaşlatıyormuş.. içiyorsan mutlaka azalt..

lafa tutmak olur mu? ne güzel konuşuyoruz aşkolsun:)

saolasın canım..bir fincan neskafem var sade oda zihnim açılsın diye inşallah çmem selülitte yapıyor çünki biliyorum..yoğurt alışkanlığı eşimden banada geçti..30 lu yaşları geçince oldu bende dengeli besleneyim derdi..önceden takmazdım pek..

Hiç sıkma tatlı canını fotoğrafta çekil bol bol :) İleride çocuğuna ne kadar azimli olduğunuz gösterirsin :) Gurur duyar annesiyle :) Bende önceden nefret eder illet olurdum hatta yırtar atardım ama ilerisi için iyi bir şey iyi yada kötü anı sonuçta :) Bizim geçmişimiz :) Bizi bu zamana bu olgunluğa getiren şey :)

haklısın.. hayatım boyunca kilo sorunum olsaydı belki daha alışık olgun davranırdım.. ama hep zayıf olup sonra 9 ayda 30 kilo alınca ne bileyim bi türlü alışamadım duruma.. 36 bedenden 46 bedene çıktığım oldu:( herkesin "ne kadar çoook şişmanlamışsın ne kadar zayıftın" demesi de tuz biber ekti.. şimdi 10 kilo verdim bi allahın kulu bişey söylemiyor ama yaw:)))

beğendiğiniz hanım bir sanatçının resmi varsa onada bakın..motivasyonda işe yarayabiliyor..:9:gerçi ebru şallı kadar zayıf olmak falan istemezdim..önceden daha güzeldi bence..

Sen istersin de yapmaz mıyım :) Bu gece bir yoluna koyacağım konuyu :D

şimdiden söyleyeyim şunu yedim bunu yedim diye yazamam karnım acıkıyor düşündükçe:) haftada 1 kaç kilo verdim onu yazarım ama..

bi de zayıflarken "uyku" çok önemli.. gördüğüm kadarıyla hepimizde var bu sorun:) onu da halletmeli..

haklısın.. hayatım boyunca kilo sorunum olsaydı belki daha alışık olgun davranırdım.. ama hep zayıf olup sonra 9 ayda 30 kilo alınca ne bileyim bi türlü alışamadım duruma.. 36 bedenden 46 bedene çıktığım oldu:( herkesin "ne kadar çoook şişmanlamışsın ne kadar zayıftın" demesi de tuz biber ekti.. şimdi 10 kilo verdim bi allahın kulu bişey söylemiyor ama yaw:)))

1 kilo alsan ne kadar kilo aldın diyen kadın milleti (!) 30 kilo versen ne kadar zayıflamış güzel olmuşsun demez fesatlığından :) Hiç takma insan kendni güzel bulmalı başkaları ne dese boş :) Bu arada ben senin profiline yeni bakabildim en son konunu okumuştum baya da etkilenmiştim :) Şuan daha bir ısrarla söylüyorum "hiç bir şeyi kafana takma" :) Her şey düzeliyor inan bana :)

Back