• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

beğendiğiniz hanım bir sanatçının resmi varsa onada bakın..motivasyonda işe yarayabiliyor..:9:gerçi ebru şallı kadar zayıf olmak falan istemezdim..önceden daha güzeldi bence..

Öyle resimler demorilize ediyor beni ne yazık ki :D Çok zayıf olmak da iyi değil en iyisi ideal kilo aklına yatan kilo hangisiyse o kiloda kalacaksın :D Bırak kim kaç kilodaysa orada dursun :)

saolasın canım..bir fincan neskafem var sade oda zihnim açılsın diye inşallah çmem selülitte yapıyor çünki biliyorum..yoğurt alışkanlığı eşimden banada geçti..30 lu yaşları geçince oldu bende dengeli besleneyim derdi..önceden takmazdım pek..

onu da içmesen hele sabah aç karnına içiyorsan çok fena.. ama tabi alışkanlık canım zor..

yoğurt da ağzımda büyür benim ya:)) ama mecbur yiyorum.. sağlıklı beslenmek benim için mecburiyet artık.. yoksa dünyanın en sıkıcı şeyi bana göre.. kafama göre yiyeyim içeyim keşke.. ama önemli.. çocuklarımız için sağlığımıza özen göstermek zorundayız.. hastane kapılarına ne kadar geç düşürürsek onları o kadar iyi:)

şimdiden söyleyeyim şunu yedim bunu yedim diye yazamam karnım acıkıyor düşündükçe:) haftada 1 kaç kilo verdim onu yazarım ama..

bi de zayıflarken "uyku" çok önemli.. gördüğüm kadarıyla hepimizde var bu sorun:) onu da halletmeli..

Herkes istediği paylaşımda bulunsun o halde bende haftada bir gün bunları derleyelim tartışırız fikir alış verişinde bulunuruz :D Nasıl fikir ama :D

beğendiğiniz hanım bir sanatçının resmi varsa onada bakın..motivasyonda işe yarayabiliyor..:9:gerçi ebru şallı kadar zayıf olmak falan istemezdim..önceden daha güzeldi bence..

ah canım 3 yıl önceki kendi resmime baksam yeter.. ayıp ama çok kendini beğenen biri idim :) şimdilerde bakamıyorum bile acayip canım sıkılıyor.. "yine böyle olacağım "diyeceğime "piii bu halden ne hale getirdim kendimi!" diye kızıyorum..

Öyle resimler demorilize ediyor beni ne yazık ki :D Çok zayıf olmak da iyi değil en iyisi ideal kilo aklına yatan kilo hangisiyse o kiloda kalacaksın :D Bırak kim kaç kilodaysa orada dursun :)
benim boyum 159 50 kiloda 34..36 beden arası oluyorum kemikli eğilim ondan sanırım zayıflayınca yüzüm çöküyor..52..53 iyi sanırım bana

onu da içmesen hele sabah aç karnına içiyorsan çok fena.. ama tabi alışkanlık canım zor..

yoğurt da ağzımda büyür benim ya:)) ama mecbur yiyorum.. sağlıklı beslenmek benim için mecburiyet artık.. yoksa dünyanın en sıkıcı şeyi bana göre.. kafama göre yiyeyim içeyim keşke.. ama önemli.. çocuklarımız için sağlığımıza özen göstermek zorundayız.. hastane kapılarına ne kadar geç düşürürsek onları o kadar iyi:)
yını düşünüyorum canım..alışıyor insan zamanla..eşimide alıştırdım haşlama tarzına:9:

Herkes istediği paylaşımda bulunsun o halde bende haftada bir gün bunları derleyelim tartışırız fikir alış verişinde bulunuruz :D Nasıl fikir ama :D

tabi canım kime nasıl iyi gelecekse öyle yapmalı..

birbirimize karşı sorumlu hissetmek, destek, fikir paylaşımı işin özü..

sen halledersin gerisini..

kızlar zayıfken kilo alıp tekrar zayıflayınca eskisi gibi oluyor mu yoksa sonradan zayıflamış olmanın götürüsü oluyor mu çünkü ben eski fiziğimi beğenirdim şimdi ona kavuşamamaktan korkuyorum
gerçi zayıfladım da o kaldı

çok kiloluysan sarkarsın..gençsin belki sarkmazsın..
bende 28 kilo verdim ama sarkma olmadı spora gitmiştim..burada uygun fiyatları spor salonlarının..

benim boyum 159 50 kiloda 34..36 beden arası oluyorum kemikli eğilim ondan sanırım zayıflayınca yüzüm çöküyor..52..53 iyi sanırım bana

yını düşünüyorum canım..alışıyor insan zamanla..eşimide alıştırdım haşlama tarzına:9:

canım 28 kilo vermiştin dimi ne kadar kaldı???

allahtan eşim ne versem yer :) o da bana uyup 3 kilo verdi geçen ay:)

kalmadı canım:)78 dim 50 yim şimdi..dengeli beslenmekte ayrı bir olay yaşatacaksın bunuda..şu anki yeme şaklin hayat boyu yeme şaklin olacak mecburen ama iyi bence..:9:

maaşallah eşine..aman benim eşim benden dikkatlidir..tartarak yer resmen..o 168 falan kilosu69...72 aralıpında gider gelir..

kalmadı canım:)78 dim 50 yim şimdi..dengeli beslenmekte ayrı bir olay yaşatacaksın bunuda..şu anki yeme şaklin hayat boyu yeme şaklin olacak mecburen ama iyi bence..:9:

Senide tebrik ediyor ayakta alkışlıyorum :) Azminize iradenize hayranım :) Umarım bizler fazla kilolarımızdankurtulur sizlerde verdiğiniz kiloları geri almazsınız :)

aferiiiinnn süper o zaman.. evet kilonu korumak kalmış bundan sonra.. spor da yapıyorsan işin zor olmasa gerek..

Senide tebrik ediyor ayakta alkışlıyorum :) Azminize iradenize hayranım :) Umarım bizler fazla kilolarımızdankurtulur sizlerde verdiğiniz kiloları geri almazsınız :)

ah arkadaşım saol..ben sizi çok iyi anlıyorum..ne büyük bir sıkıntı vermek..ağladım günlerce..hiç öyle kilolu olmamıştım veremiyorum diye ağlıyordum..eşim dalga geçerdi benle..birde komşular artık veremezsin diyorlardı..bende inat ettim biraz:9:

maaşallah eşine..aman benim eşim benden dikkatlidir..tartarak yer resmen..o 168 falan kilosu69...72 aralıpında gider gelir..

eşim 1.90 vermesi gerekn 15 kilo da onda var:) taşıyor kiloyu boyu sayesinde ama sağlığı için şart.. bana uyduğu vakit o da eriyecek inş:))) yoksa ona kalsa beraber yiyip içelim boşverelim kiloyu falan.. ama ben mutlu olacağım diye destekliyor:)

ah arkadaşım saol..ben sizi çok iyi anlıyorum..ne büyük bir sıkıntı vermek..ağladım günlerce..hiç öyle kilolu olmamıştım veremiyorum diye ağlıyordum..eşim dalga geçerdi benle..birde komşular artık veremezsin diyorlardı..bende inat ettim biraz:9:

Azmin elinden ne kurtulur :))

ben de inat edeyim yaaa.. seçtim ben de "görümcelerime" inat vereyim :) walla inat bana iyi gelir..

çok kiloluysan sarkarsın..gençsin belki sarkmazsın..
bende 28 kilo verdim ama sarkma olmadı spora gitmiştim..burada uygun fiyatları spor salonlarının..

Buralarda da çok uygun ama ben yapamıyorum bünyem zayıf tansiyonum düşüyor o yüzden kendimce bişeyler yapmaya çalışıcam

internet üzerinden bi hesaplama yaptım ve sonuç : :(((

Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 1.82 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 50 kg
İdeal Kilonuz: 50 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 32.9 kg / metrekare

Sonuç: Şişman (Obez) - I. Sınıf
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu bir başka deyişle şişman olduğunuzun bir göstergesidir. Şişmanlık, kalp-damar hastalıkları, diyabet, hipertansiyon v.b. kronik hastalıklar için risk faktörüdür. Bir sağlık kuruluşuna başvurarak hekim / diyetisyen kontrolünde zayıflayarak normal ağırlığa inmeniz sağlığınız açısından çok önemlidir. Lütfen, sağlık kuruluşuna başvurunuz.

Son düzenleme:
ben de inat edeyim yaaa.. seçtim ben de "görümcelerime" inat vereyim :) walla inat bana iyi gelir..

bir zamanlar ben zayıf ablam kiloluydu ama ben gururu incinmesin diye kilosuna laf etmezdim , şimdi işler tersine döndu o benimle alay ediyor özellikle de popomla çünkü orası çok büyüdü çok üzülüyorum sinir oluyorum ben de inat ettim bu işleri tekrar tersine çeviricem

Son düzenleme:
Back