• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

Tamam programın kaba taslağı hazır :)) Her hafta cuma günü kilolarımızı paylaşalım :) Pazar olsun diyeceğim ama hafta sonu kaçamağı yapmak isteyen olabilir :)) Onun dışında her an herkes isteği şeyi paylaşabilir. Hepinize iyi geceler :)

süpersin.. bu cuma başlarız:) iyi geceler canım..

not: şimdiden "kaçamak"ın yolunu hazır ettin farketmedim sanma.. :)))))

kardeşler öyle alaycı olabliyor..erkek kardeşim sen sakın dans etme çok komik oluyosun diyordu..kızkardeşim çok iştahlı yiyormuşum midesi bulanıyormuş..eşim ayrı bir alaycıydı zaten gerçi şimdide sıska diyo:9:

Onlar oluyor evet ama şişman şakası ayrıymış be :27:
tek tek kıyafetlerim olmamaya başlıyordu bir yandan da bu kötü şakalar

benim kız da bir başlasın anaokuluna koşa koşa spor salonuna gideceğim inşallah:)

seninkiler kaç yaşındalar.. 2 tane idi değil mi?

canım benim bir tane allah bizimde cümlesininde evlatlarını bağışlasın..ben başka düünmüyorum zaten sorumluluk çok fazla bence..kadınlara daha çok iş düşüyor..eve minik bir trambolin alsammı dedim yada step aleti..4 yaşında taha ismide..

Onlar oluyor evet ama şişman şakası ayrıymış be :27:
tek tek kıyafetlerim olmamaya başlıyordu bir yandan da bu kötü şakalar

kıyafet olayı ap ayrı bir mevzu zaten ama 28 kilo aldığımda ben hiçbirşey almıycam artık dedim kendime zayıflayınca alıcam dedim..bir kotum vardı onu giydim..1 kaçyıl:27:

bi ara süperdi ama sonra iyice cozuttum çok fena bi göruntu ya :)))
Yine suoer olur takma be ya azim irade lazim ben fiyet nedir nasil yapilir heç bilmem mesela cok cabuk kilo alip veririm vermedi iyide almasi koyuyo valla:)
Yok yok eski niişanlım bile alay etmişti aygır falan demişti ama sağlık sorunu çıkınca ben endişelendim yani güzellik bile 2. planda ama geri dönuşu olmayan sağlık problemleri ...:31:

Ya birak insanliktan nasibini almamis canini yakmak için demiş sirf sende onemseyip lafina takma

ah bi 20 kilomu vereyim.. o almışsın diyen ama verince kıskanıp susanları tek tek dolaşacağım, bol bol laf sokacağım.. oğlak burcu kinci oluyor maalesef:)

benim bildiğim eşimden ,oğlak burcu tutarlı ve titizdir,çalışkandır,kafasına koyduğunu yapar..iyi bir burç..erkeklerinide tavsiye ediyorum koca olarak bekar arkadaşlarıma:9::9:

canım benim bir tane allah bizimde cümlesininde evlatlarını bağışlasın..ben başka düünmüyorum zaten sorumluluk çok fazla bence..kadınlara daha çok iş düşüyor..eve minik bir trambolin alsammı dedim yada step aleti..4 yaşında taha ismide..

2 diye kalmış aklımda canım kusura bakma.. allah bağışlasın tahayı sana eşine.. yerim onu:) benimki de 2 yaşında Feride:)

2.yi düşünüyorum istiyorum aslında ama kiloları verdikten sonraya bıraktım.. emin de değilim henüz 2. konusunda..

trambolin evde? bilemedim canım step aleti iyi fikir gibi.. pilates yapsan iyi olur sanki aklıma geldi..

benim bildiğim eşimden ,oğlak burcu tutarlı ve titizdir,çalışkandır,kafasına koyduğunu yapar..iyi bir burç..erkeklerinide tavsiye ediyorum koca olarak bekar arkadaşlarıma:9::9:

bu burcu çok iyi anlatmışsın benim de başımda var bitane bundan :) ablam

Tüh oyle bi sorun mu varmiş ki hic duymadim:))
Kilo mu Onu demeyeydin iyidi be ya

Yok ya abartmişsin sende oyle hesaplamalara kanma mutlu olduğun kilo iyidir bence

ben o beden sevmiyorum hiç..34 bedenemi diyorlar..gülşen 0 beden sanırım..sıska görünüyo..:31:

Benim eşimde oğlak burcu aman pek bi zor bu burç

aynı zamanda takıntılı, stresli, kinci ve ketumuzdur yalnız:)))

walla vereceğim de verdikten sonra bol bol lafımı sokacağım da.. çok eğleneceğim günler yakın hissediyorum he he he:)

Yine suoer olur takma be ya azim irade lazim ben fiyet nedir nasil yapilir heç bilmem mesela cok cabuk kilo alip veririm vermedi iyide almasi koyuyo valla:)

Ya birak insanliktan nasibini almamis canini yakmak için demiş sirf sende onemseyip lafina takma

Yok takmadım zaten dediğim gibi sağlık deyince bi durdum beni anca o durdurdu :28:

Back