- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
- Konu Sahibi whathappened
Bu saatte nariyonuz burds bakim:)))
dertliyiz bee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende görümcelerinle çok iyisin sanıyordum..benim görümcede spor salonundan çıkmaz kendi 2 genç kızı var banada neden uğraşıyosun okadar derben de inat edeyim yaaa.. seçtim ben de "görümcelerime" inat vereyim :) walla inat bana iyi gelir..
dertliyiz bee
bir zamanlar ben zayıf ablam kiloluydu ama ben gururu incinmesin diye kilosuna laf etmezdim , şimdi işler tersine döndu o benimle alay ediyor özellikle de popomla çünkü orası çok büyüdü çok üzülüyorum sinir oluyorum ben de inat ettim bu işleri tekrar tersine çeviricem
Derdin bedir cnm ?
oğluş anaokuluna gitmye başladığında spora başlıycam evde..step aleti alırım belki..aferiiiinnn süper o zaman.. evet kilonu korumak kalmış bundan sonra.. spor da yapıyorsan işin zor olmasa gerek..
eşimden allah razı olsun oda elimden tutup götürürdü spor salonuna..eşim 1.90 vermesi gerekn 15 kilo da onda var:) taşıyor kiloyu boyu sayesinde ama sağlığı için şart.. bana uyduğu vakit o da eriyecek inş:))) yoksa ona kalsa beraber yiyip içelim boşverelim kiloyu falan.. ama ben mutlu olacağım diye destekliyor:)
kilolardan bahsediyoruz kadınların ne konusu olurkiBu saatte nariyonuz burds bakim:)))
motivasyon sağlayacak herşey iyidir.. ablanı kırma tabi ondan zayıf olunca:) ama o konuştukça sen hırslan.. faydası olur..
bende görümcelerinle çok iyisin sanıyordum..benim görümcede spor salonundan çıkmaz kendi 2 genç kızı var banada neden uğraşıyosun okadar der
bir de o var di mi kilo verince hiç bişey söylemezler ama almaya göriyiyiz walla yani ben öyle düşünüyorum :) ne bileyim inat edecek bi onları buldum birden.. kilomla beni kızdıran biri olmadı hiç.. ama kilo alınca "aaa almışsın" diyenler verince sus pus oluyor o ayrı..
ama çok can yakıcı çünkü çok alay ediyor
Hmmm sahurdandir o uykusuzluk bendede var kizim misil mişil uyuyo ben yatarim o kalkar yine uyuyamam)Uyku tutmayınca adlı çalışmamız :))
bir zamanlar ben zayıf ablam kiloluydu ama ben gururu incinmesin diye kilosuna laf etmezdim , şimdi işler tersine döndu o benimle alay ediyor özellikle de popomla çünkü orası çok büyüdü çok üzülüyorum sinir oluyorum ben de inat ettim bu işleri tekrar tersine çeviricem
motivasyon sağlayacak herşey iyidir.. ablanı kırma tabi ondan zayıf olunca:) ama o konuştukça sen hırslan.. faydası olur..
Hmmm sahurdandir o uykusuzluk bendede var kizim misil mişil uyuyo ben yatarim o kalkar yine uyuyamam)
O popo bendede var cnm esim hep maşallah der düşün yani:)))
Buralarda da çok uygun ama ben yapamıyorum bünyem zayıf tansiyonum düşüyor o yüzden kendimce bişeyler yapmaya çalışıcam
oğluş anaokuluna gitmye başladığında spora başlıycam evde..step aleti alırım belki..
eşimden allah razı olsun oda elimden tutup götürürdü spor salonuna..
kilolardan bahsediyoruz kadınların ne konusu olurki
hani zayıflamanı teşvik etmek için dur doğruları söyleyeyim hırslansın diyorsa haksız sayılmaz ama "alay" etmesi kötü olmuş.. neyse sen düşünme onu.. önce kendi sağlığın mutluluğun sonra inat için vereceksin bitecek bu sıkıntı..
hani zayıflamanı teşvik etmek için dur doğruları söyleyeyim hırslansın diyorsa haksız sayılmaz ama "alay" etmesi kötü olmuş.. neyse sen düşünme onu.. önce kendi sağlığın mutluluğun sonra inat için vereceksin bitecek bu sıkıntı..
spor yapmak çok zor Meryem bizm nerelerimiz düşmediki..kiloluysan bacaklar bedenini taşımakta güçlük çekiyor..ben sevmiyorum açıkça spor yapmayı..ama zayıfolsan bile spor yapmayınca sıska durursun..spor duruşu bile düzeltiyor..
Tüh oyle bi sorun mu varmiş ki hic duymadim:))oğluş anaokuluna gitmye başladığında spora başlıycam evde..step aleti alırım belki..
eşimden allah razı olsun oda elimden tutup götürürdü spor salonuna..
kilolardan bahsediyoruz kadınların ne konusu olurki
kilolarım 31 kg fazlalığım var