• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

Ağzından bal damlıyor arkadaşım 👍👍👍😛inş hep birlikte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de yarim saat ip atladım şimdi bacak hareketi yapicam sonra da bi şeftali yeyip derse oturmayı düşünüyorum:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İp mi :53: Hayatım boyunca bir koşma iki ip atlama :D Alışamadım sevemedim illet oldum :D Tebrik ediyorum canım ben bir keresinde ip atlamıştım 1 hafta yataktan çıkamamıştım sonra :D

benim de bacaklarım sızlıyor su an ama napalim çıktık bir yola:D

Yürüyüşten sonra hemen duş aldım hamlamayayım diye sana da tavsiye ediyorum :D Benim sıkıntılı yerler "üst vücut-bel-kalça" yani şuan en çok gözüme batan yerler burası :D Bildiğin bir hareket falan var mı

Bugün kendimize çeki düzen verdiğimiz ilk gün. Güncel kilolarımız;
Whathappened: 89
Briefeanmilena: 73.8
Bugün yapılan spor sonuçlarımız;
Whathappened: 30 dakika yürüyüş (2 kilometre)
Briefeanmilena: 30 dakika ip atlama
Aramıza dahil olmak isteyen kullanıcıların güncel kilolarını ve günlük yaptıkları spor sonuçlarını bildirmeleri rica olunur.
Ayrıca bir noktanın altını çizmek istiyorum. Biz diyet, rejim vs yapmıyoruz ve kimseyi bunu ye bu kadar hareket et diye zorlamıyoruz. Dileyenler aramıza dahil oluyor ve bu çetrefilli yolda birbirimize destek oluyoruz.
Mutlu kalın :)

Yürüyüşten sonra hemen duş aldım hamlamayayım diye sana da tavsiye ediyorum :D Benim sıkıntılı yerler "üst vücut-bel-kalça" yani şuan en çok gözüme batan yerler burası :D Bildiğin bir hareket falan var mı

benim kalça sıkıntı bacagimin incelmesi lazım ve göbek var ama az:D yüzüm de çok büyük geliyo ay her yer batiyo herhalde:D internetten baktım ince kalça eritme hareketleri diye genel olarak her sitede aynı hareketler var onlardan yaptım azar azar:D

Bugün kendimize çeki düzen verdiğimiz ilk gün. Güncel kilolarımız;
Whathappened: 89
Briefeanmilena: 73.8
Bugün yapılan spor sonuçlarımız;
Whathappened: 30 dakika yürüyüş (2 kilometre)
Briefeanmilena: 30 dakika ip atlama
Aramıza dahil olmak isteyen kullanıcıların güncel kilolarını ve günlük yaptıkları spor sonuçlarını bildirmeleri rica olunur.
Ayrıca bir noktanın altını çizmek istiyorum. Biz diyet, rejim vs yapmıyoruz ve kimseyi bunu ye bu kadar hareket et diye zorlamıyoruz. Dileyenler aramıza dahil oluyor ve bu çetrefilli yolda birbirimize destek oluyoruz.
Mutlu kalın :)

çok güzel demişin sen böyle yazınca iyice hırs geliyor :)

benim kalça sıkıntı bacagimin incelmesi lazım ve göbek var ama az:D yüzüm de çok büyük geliyo ay her yer batiyo herhalde:D internetten baktım ince kalça eritme hareketleri diye genel olarak her sitede aynı hareketler var onlardan yaptım azar azar:D

Olacak olacak çok güzel taş gibi bir hatun çıkacak içimizden :D

geçen yıl bu lanet kilo yüzünden okulda iğrenç bi durum yaşadım ve bu yıl o okulda zayıf girersem benden mutlusu olmaz :)

Biliyorum canım o duyguyu ama geçecek üniversitede çok güzel bir başlangıç yapacağız :D Bir de bakmışsın kampüsün en popüler kişileri olmuşuz :D Olamaz mı olabilir :D

bir de böyle yanında biri olması daha iyi hep baslayim diyordum ama sonra bir boşverme bi umursamama oluyordu böyle birileriyle olunca kendimi daha sorumlu hissediyorum :)

Al benden de o kadar :D Geçen yıl başlayacaktım sözde bir kaç kilo verdim hatta ama sonra ne oldu halay çeke çeke geri geldi o kilolar :27: tabi yanlarında bir kaç arkadaşlarıda vardı :D

Al benden de o kadar :D Geçen yıl başlayacaktım sözde bir kaç kilo verdim hatta ama sonra ne oldu halay çeke çeke geri geldi o kilolar :27: tabi yanlarında bir kaç arkadaşlarıda vardı :D

ben nisan gibi bi lahana çorbası diyeti yaptım 6 kilo gitti sonra fazlasına geri geldi 2 3 hafta içinde:D

Back