- Konu Sahibi whathappened
-
sen de mi lise son oldun yoksa bitti mihayal etmesi bile çok güzel :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben nisan gibi bi lahana çorbası diyeti yaptım 6 kilo gitti sonra fazlasına geri geldi 2 3 hafta içinde
Yürüyüşten sonra hemen duş aldım hamlamayayım diye sana da tavsiye ediyorumBenim sıkıntılı yerler "üst vücut-bel-kalça" yani şuan en çok gözüme batan yerler burası Bildiğin bir hareket falan var mı
Bu yıl lise son olacakİlk yıl çift dikiş gitmenin yararları Hayal etmesi çok güzelse hayallerin gerçek olması kim bilir ne kadar güzeldir
hem de aynı dönemiz stresler falan da aynı iyi destek olcaz bence
Diyet yapmak istediğim zaman benim beyin error veriyorÖyle diyet listelerinden hiç birine uyamadım bu yaşıma kadar
Diyet yapmak istediğim zaman benim beyin error veriyorÖyle diyet listelerinden hiç birine uyamadım bu yaşıma kadar
BencedeAma tek fark bende stres 0 Ben hiç çalışmadığım sınavdan 75 günlerce çalıştığım sınavdan 10 almış insanım Nasipse olur
ben o hafta nasıl yaptım bilmiyorum ama acayip uymustum sabahın 7sinde bile lahana çorbası içiyordum ve sanırım dünyanın en iğrenç şeyi:) başka bir zaman bana o çorbayi içeceksin deseler dalga geçerdim:)
ne kadar rahatsin ya çok güzel bir şey ama dua et sonumuz hüsran olmasın o konuda da:) hayattan tek beklentim üniversite su an benim:)
Hayatımız boyunca azalsada devam edecek bir şey lazımBir ömür lahana çorbası içip 50 kilo olacaksın deseler tamam belki önce hoş gelir falan ama sonra bıkar insan Olmaz yani
Rahatlık bizde dede mesleğiçok kastığım endişe ettiğim zamanlarda elime hiç bir şey geçmedi Hem zaten bu yıl olmazsa önümüzdeki yıl olur ölüm yok ya ucunda
1 haftada ömrümden ömür götürdü zaten o çorba
ben seneye asla birakamam o güç yok bendebu yıl adam gibi bir yere girmeliyim
Ama dikkat et o stresle kendini yemeye verme
allah korusun öyle bir şey olursa iyice çıldırırım
Allah korusunYok canım bir vereceğiz bir daha almayacağız
Allah korusunYok canım bir vereceğiz bir daha almayacağız
o kadar insan verdiyse biz de veririz:)
Bugün kendimize çeki düzen verdiğimiz ilk gün. Güncel kilolarımız;
Whathappened: 89
Briefeanmilena: 73.8
Bugün yapılan spor sonuçlarımız;
Whathappened: 30 dakika yürüyüş (2 kilometre)
Briefeanmilena: 30 dakika ip atlama
Aramıza dahil olmak isteyen kullanıcıların güncel kilolarını ve günlük yaptıkları spor sonuçlarını bildirmeleri rica olunur.
Ayrıca bir noktanın altını çizmek istiyorum. Biz diyet, rejim vs yapmıyoruz ve kimseyi bunu ye bu kadar hareket et diye zorlamıyoruz. Dileyenler aramıza dahil oluyor ve bu çetrefilli yolda birbirimize destek oluyoruz.
Mutlu kalın :)
ben geldiiimmm :)
sabah aç karnına tartıldım şöyle kiii -----> 78.8
spor yapmadım tüm gün kızla evde envai çeşit oyun oynadım sadece:) akşam yarım saat kaçabilrsem yürüyeceğim.. 1 saat kadar kızımla çocuk parkında oynayacağım..
whathappened briefeanmilena aferin spor yapmış kızlar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?