Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

sen de mi lise son oldun yoksa bitti mi hayal etmesi bile çok güzel :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu yıl lise son olacak İlk yıl çift dikiş gitmenin yararları Hayal etmesi çok güzelse hayallerin gerçek olması kim bilir ne kadar güzeldir

ben nisan gibi bi lahana çorbası diyeti yaptım 6 kilo gitti sonra fazlasına geri geldi 2 3 hafta içinde

Diyet yapmak istediğim zaman benim beyin error veriyor Öyle diyet listelerinden hiç birine uyamadım bu yaşıma kadar

Bu yıl lise son olacak İlk yıl çift dikiş gitmenin yararları Hayal etmesi çok güzelse hayallerin gerçek olması kim bilir ne kadar güzeldir

hem de aynı dönemiz stresler falan da aynı iyi destek olcaz bence

hem de aynı dönemiz stresler falan da aynı iyi destek olcaz bence

Bencede Ama tek fark bende stres 0 Ben hiç çalışmadığım sınavdan 75 günlerce çalıştığım sınavdan 10 almış insanım Nasipse olur

Diyet yapmak istediğim zaman benim beyin error veriyor Öyle diyet listelerinden hiç birine uyamadım bu yaşıma kadar

ben o hafta nasıl yaptım bilmiyorum ama acayip uymustum sabahın 7sinde bile lahana çorbası içiyordum ve sanırım dünyanın en iğrenç şeyi:) başka bir zaman bana o çorbayi içeceksin deseler dalga geçerdim:)

ben o hafta nasıl yaptım bilmiyorum ama acayip uymustum sabahın 7sinde bile lahana çorbası içiyordum ve sanırım dünyanın en iğrenç şeyi:) başka bir zaman bana o çorbayi içeceksin deseler dalga geçerdim:)

Hayatımız boyunca azalsada devam edecek bir şey lazım Bir ömür lahana çorbası içip 50 kilo olacaksın deseler tamam belki önce hoş gelir falan ama sonra bıkar insan Olmaz yani

ne kadar rahatsin ya çok güzel bir şey ama dua et sonumuz hüsran olmasın o konuda da:) hayattan tek beklentim üniversite su an benim:)

Rahatlık bizde dede mesleği çok kastığım endişe ettiğim zamanlarda elime hiç bir şey geçmedi Hem zaten bu yıl olmazsa önümüzdeki yıl olur ölüm yok ya ucunda

Rahatlık bizde dede mesleği çok kastığım endişe ettiğim zamanlarda elime hiç bir şey geçmedi Hem zaten bu yıl olmazsa önümüzdeki yıl olur ölüm yok ya ucunda

ben seneye asla birakamam o güç yok bende bu yıl adam gibi bir yere girmeliyim

Yani 150 kilo olup 70 kiloya inen var olmaması için bir sebep göremiyorum

ben geldiiimmm :)

sabah aç karnına tartıldım şöyle kiii -----> 78.8

spor yapmadım tüm gün kızla evde envai çeşit oyun oynadım sadece:) akşam yarım saat kaçabilrsem yürüyeceğim.. 1 saat kadar kızımla çocuk parkında oynayacağım..

whathappened briefeanmilena aferin spor yapmış kızlar :))))

çocuğun küçükse eğer onunla oyun oynamak bile baya kalori yaktirir yarım saat yürüyüş çocuk parkı falan baya yaktirir sana senin hedefin ne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…