- Konu Sahibi whathappened
-
oruç olup 2 kilometre yürüsem ne halde olurdum hiç bilmiyorum valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ağzından bal damlıyor arkadaşım 👍👍👍😛inş hep birlikte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vücudum şuan ne olup bittiğini anlamaya çalışıyorBir şeyler dönüyor ya hadi hayırlısı falan diyor
vurur kafayi yatardım valla çok iyi dayanıyosun
Dünki gazdan sonra az bile yürüdüm
ben de yarim saat ip atladım şimdi bacak hareketi yapicam sonra da bi şeftali yeyip derse oturmayı düşünüyorum
İp miHayatım boyunca bir koşma iki ip atlama Alışamadım sevemedim illet oldum Tebrik ediyorum canım ben bir keresinde ip atlamıştım 1 hafta yataktan çıkamamıştım sonra
benim de bacaklarım sızlıyor su an ama napalim çıktık bir yola
Yürüyüşten sonra hemen duş aldım hamlamayayım diye sana da tavsiye ediyorumBenim sıkıntılı yerler "üst vücut-bel-kalça" yani şuan en çok gözüme batan yerler burası Bildiğin bir hareket falan var mı
Bugün kendimize çeki düzen verdiğimiz ilk gün. Güncel kilolarımız;
Whathappened: 89
Briefeanmilena: 73.8
Bugün yapılan spor sonuçlarımız;
Whathappened: 30 dakika yürüyüş (2 kilometre)
Briefeanmilena: 30 dakika ip atlama
Aramıza dahil olmak isteyen kullanıcıların güncel kilolarını ve günlük yaptıkları spor sonuçlarını bildirmeleri rica olunur.
Ayrıca bir noktanın altını çizmek istiyorum. Biz diyet, rejim vs yapmıyoruz ve kimseyi bunu ye bu kadar hareket et diye zorlamıyoruz. Dileyenler aramıza dahil oluyor ve bu çetrefilli yolda birbirimize destek oluyoruz.
Mutlu kalın :)
benim kalça sıkıntı bacagimin incelmesi lazım ve göbek var ama azyüzüm de çok büyük geliyo ay her yer batiyo herhalde internetten baktım ince kalça eritme hareketleri diye genel olarak her sitede aynı hareketler var onlardan yaptım azar azar
çok güzel demişin sen böyle yazınca iyice hırs geliyor :)
Olacak olacak çok güzel taş gibi bir hatun çıkacak içimizden
geçen yıl bu lanet kilo yüzünden okulda iğrenç bi durum yaşadım ve bu yıl o okulda zayıf girersem benden mutlusu olmaz :)
Her gün bu şekilde devam edersek hem zayıflarız hemde bir günlüğümüz olurİyi olur iyi
bir de böyle yanında biri olması daha iyi hep baslayim diyordum ama sonra bir boşverme bi umursamama oluyordu böyle birileriyle olunca kendimi daha sorumlu hissediyorum :)
Biliyorum canım o duyguyu ama geçecek üniversitede çok güzel bir başlangıç yapacağızBir de bakmışsın kampüsün en popüler kişileri olmuşuz Olamaz mı olabilir
Al benden de o kadarGeçen yıl başlayacaktım sözde bir kaç kilo verdim hatta ama sonra ne oldu halay çeke çeke geri geldi o kilolar tabi yanlarında bir kaç arkadaşlarıda vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?