• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

Günaydın hanımlar :)))
Madem cuma günleri tartılalım dedim öncünüz olmak için sabahın köründe tartılmış bulunmaktayım :42: Ne eksik ne fazla tam tamına 89 çıktım bugün :27:
Yeme içme konusuna gelirsek yarım kepçe mercimek çorbası ve 1 tepeleme yemek kaşığı kadar bulgur pilavı yedim. Ayyy az yiyeyim diye bir düşüncemde yoktu aslına bakarsanız sadece dün ayaklı damacana olup suyu bol içince midemde yer kalmadı :27:
Bir de bugün sizlerden ufacık bir isteğim var :21: Lütfen gülün ama böyle hafif bir sırıtış olarak değil ağız dolusu kahkahalarla :17: Güzel günler göreceğiz buna inanın :ssz: Mutlu kalın.

Günaydın hanımlar :)))
Madem cuma günleri tartılalım dedim öncünüz olmak için sabahın köründe tartılmış bulunmaktayım :42: Ne eksik ne fazla tam tamına 89 çıktım bugün :27:
Yeme içme konusuna gelirsek yarım kepçe mercimek çorbası ve 1 tepeleme yemek kaşığı kadar bulgur pilavı yedim. Ayyy az yiyeyim diye bir düşüncemde yoktu aslına bakarsanız sadece dün ayaklı damacana olup suyu bol içince midemde yer kalmadı :27:
Bir de bugün sizlerden ufacık bir isteğim var :21: Lütfen gülün ama böyle hafif bir sırıtış olarak değil ağız dolusu kahkahalarla :17: Güzel günler göreceğiz buna inanın :ssz: Mutlu kalın.

Günaydıın:D ben de ikinci olarak tartildim ve tam olarak 73.8 geldim :) gün dahilinde hala bir şey yemedim ama 2 tane şeftali yemeyi düşünüyorum akşama kadar iftarda da ne yerim bilmiyorum şu an:D işin kötü yani son sınıfa geçtiğim için ders çalışmak zorundayım ve bu beni çok stresli biri yapiyo hem ders hem stres hem kilo verme çabası umarım başarılı çıkarım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç stres yapma olacağı varsa olur zaten :D 73.8 çok iyi başlangıç için :D 2 kilometre yol yürüdüm koşu bandım ile şuan arkadaşız bakalım bir haftaya can ciğer kuzu sarması olacağız nasipse :D

Hiç stres yapma olacağı varsa olur zaten :D 73.8 çok iyi başlangıç için :D 2 kilometre yol yürüdüm koşu bandım ile şuan arkadaşız bakalım bir haftaya can ciğer kuzu sarması olacağız nasipse :D

bu saate kadar iki kilometre 😱 muhteşemsim var ya hirslandim su an harikasın :)

bu saate kadar iki kilometre 😱 muhteşemsim var ya hirslandim su an harikasın :)

Aslına bakarsan 4 yapmadan bırakmazdım ama başım dönmeye ağrımaya başladı :27: O yüzden bıraktım yoksaaaa :D iftar sonrası 2 kilometre daha yürüye bilirsem benden iyisi yok :D

Aslına bakarsan 4 yapmadan bırakmazdım ama başım dönmeye ağrımaya başladı :27: O yüzden bıraktım yoksaaaa :D iftar sonrası 2 kilometre daha yürüye bilirsem benden iyisi yok :D

oruç oruç çok iyi yürümüşün bence :) haftada 3 kilo versek çok iyi olacak :)

oruç oruç çok iyi yürümüşün bence :) haftada 3 kilo versek çok iyi olacak :)

Gibi gibi :) İlk hafta 3 kilo gidebilir ödemler falan derken ama sonraki haftalarda böyle olmaz haftada 1 kilo en iyisi :D Dünde söylemiştim çok fena gaza geldim diye gidecek bu kilolar :D

Gibi gibi :) İlk hafta 3 kilo gidebilir ödemler falan derken ama sonraki haftalarda böyle olmaz haftada 1 kilo en iyisi :D Dünde söylemiştim çok fena gaza geldim diye gidecek bu kilolar :D

aynen ben de acayip gaza geldim ama çok sabırsız bi insanım haftada 1 kilo çok az ya :)

aynen ben de acayip gaza geldim ama çok sabırsız bi insanım haftada 1 kilo çok az ya :)

İnsan 1 haftada 5 kilo gitsin istiyor tabi ama şuana kadar veremeyip üstüne birde kilo aldığımız için hafta 1 kilo da iyidir :D Kalıcı vermemiz gerekiyor birde en önemli şeylerden biri bu :D

öyle istiyor valla :) kalıcı olması tabiki çok önemli düşünsene o kadar ugrasiyosun veriyosun sonra hoop geri al intihar sebebi resmen :)

öyle istiyor valla :) kalıcı olması tabiki çok önemli düşünsene o kadar ugrasiyosun veriyosun sonra hoop geri al intihar sebebi resmen :)

Yaniii :D O değil ben çok susadım ya :D İçim kurudu resmen çöl oldum için için :D

Adet döneminde kilo değişiklik olurmu Yada adet olma süreci yaklaşınca ve adet döneminde ne yapmalıyıZ ne içmeliyiz fikri olan vaemı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adet döneminde kilo değişiklik olurmu Yada adet olma süreci yaklaşınca ve adet döneminde ne yapmalıyıZ ne içmeliyiz fikri olan vaemı

Adet döneminde vücut su tuttuğu için tartıda bir kaç kilo fazla gözükebiliriz canım ama adet bitimi ile vücut o ödemi atar ve eski kilona dönersin. Yalnız adet döneminde tatlı yemeyi azaltıp bol su içmeli ve hareket etmeliyiz yani en azından ben öyle biliyorum :D

Teşekkürler canım 72 ile başladım bir haftada 68.6 indim şimdi tartıldım 69.6 moralim bozuldu biraz😒😌

Teşekkürler canım 72 ile başladım bir haftada 68.6 indim şimdi tartıldım 69.6 moralim bozuldu biraz😒😌

İlk hafta ödem gittiği için o kadar hızlı vermişsin ama hiç moralin bozma yavaş yavaş hepsi gidecek kiloların :D

Back