- Konu Sahibi whathappened
-
Hoş geldinGünün güzel geçsin mutlu kal :)
çok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalımm
Günaydın hanımlar :)))
Madem cuma günleri tartılalım dedim öncünüz olmak için sabahın köründe tartılmış bulunmaktayımNe eksik ne fazla tam tamına 89 çıktım bugün
Yeme içme konusuna gelirsek yarım kepçe mercimek çorbası ve 1 tepeleme yemek kaşığı kadar bulgur pilavı yedim. Ayyy az yiyeyim diye bir düşüncemde yoktu aslına bakarsanız sadece dün ayaklı damacana olup suyu bol içince midemde yer kalmadı
Bir de bugün sizlerden ufacık bir isteğim varLütfen gülün ama böyle hafif bir sırıtış olarak değil ağız dolusu kahkahalarla Güzel günler göreceğiz buna inanın Mutlu kalın.
Hiç stres yapma olacağı varsa olur zaten73.8 çok iyi başlangıç için 2 kilometre yol yürüdüm koşu bandım ile şuan arkadaşız bakalım bir haftaya can ciğer kuzu sarması olacağız nasipse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu saate kadar iki kilometre 😱 muhteşemsim var ya hirslandim su an harikasın :)
Aslına bakarsan 4 yapmadan bırakmazdım ama başım dönmeye ağrımaya başladıO yüzden bıraktım yoksaaaa iftar sonrası 2 kilometre daha yürüye bilirsem benden iyisi yok
oruç oruç çok iyi yürümüşün bence :) haftada 3 kilo versek çok iyi olacak :)
Gibi gibi :) İlk hafta 3 kilo gidebilir ödemler falan derken ama sonraki haftalarda böyle olmaz haftada 1 kilo en iyisiDünde söylemiştim çok fena gaza geldim diye gidecek bu kilolar
aynen ben de acayip gaza geldim ama çok sabırsız bi insanım haftada 1 kilo çok az ya :)
aynen ben de acayip gaza geldim ama çok sabırsız bi insanım haftada 1 kilo çok az ya :)
öyle istiyor valla :) kalıcı olması tabiki çok önemli düşünsene o kadar ugrasiyosun veriyosun sonra hoop geri al intihar sebebi resmen :)
Adet döneminde kilo değişiklik olurmu Yada adet olma süreci yaklaşınca ve adet döneminde ne yapmalıyıZ ne içmeliyiz fikri olan vaemı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler canım 72 ile başladım bir haftada 68.6 indim şimdi tartıldım 69.6 moralim bozuldu biraz😒😌
Ay inş😃💃💃💃
YaniiiO değil ben çok susadım ya İçim kurudu resmen çöl oldum için için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?