Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

kıyafet olayı ap ayrı bir mevzu zaten ama 28 kilo aldığımda ben hiçbirşey almıycam artık dedim kendime zayıflayınca alıcam dedim..bir kotum vardı onu giydim..1 kaçyıl

güzel güzel elbiseler göruyorum içim gidiyor ama alamıyorum

benim bildiğim eşimden ,oğlak burcu tutarlı ve titizdir,çalışkandır,kafasına koyduğunu yapar..iyi bir burç..erkeklerinide tavsiye ediyorum koca olarak bekar arkadaşlarıma
Vayyy iyi ozetlemişsin cnm titiz caliskan pinpirikli azcik diniride var ama iyi bir eş aile babasi tam ev erkegi evinde mutlu olan ama gezmeyide seven
ben o beden sevmiyorum hiç..34 bedenemi diyorlar..gülşen 0 beden sanırım..sıska görünüyo..
Evet oyle sanitim 34 ve alti aman o siskada degil iskelet:))

iyi geceler..

inşallah..

Hayırlısı ya bakalım çok heyecanlı

güzel güzel elbiseler göruyorum içim gidiyor ama alamıyorum
kesinlikle alma zayıflamayı kafana taktıysan elindekileri değerlendir..

Vayyy iyi ozetlemişsin cnm titiz caliskan pinpirikli azcik diniride var ama iyi bir eş aile babasi tam ev erkegi evinde mutlu olan ama gezmeyide seven

Evet oyle sanitim 34 ve alti aman o siskada degil iskelet:))
kesinlikle evcimen bir burç..pinpirikte var benimkinde..benim diş fırçamı kullanmadın dimi diyor uyuz..

ayy alışana dek neler çektim..düzenli..titiz..ben daha rahatım eşime göre..
Sorma benim 3 yilimi aldi ama sifresini çözdüm suyuna gidiyorum:)))) tadindan yenmiyo o zaman
Yok takmadım zaten dediğim gibi sağlık deyince bi durdum beni anca o durdurdu
Herseyin başi saglik tabe
Hayırlısı ya bakalım çok heyecanlı
Simdi basladin mi diyete
öyle canım ben oğlak burcuyum.. kadını da erkeği de ayrı zordur.. hayatı zorlaştırmayı bile severler.. çalışkan olurlar ama kendi canlarına da okurlar:)

Öyledir muhakkak karsisinada kendinede zarar veriyir sikinti problem yaratma konusunda uzerine yok kendi esim den anlatayim tahammul etme gibi birsey bilmez birden olmayacak seye parlar neye kizdigini bilemez biraz on yargi ve guven problemide var konusurken sozlerini cimbizlar vok dikkatlidir mağrur dik ayaklari uzerine saglam basan karekteri vardir kimseye eyvallah etmez pireye kizip yorgan bile yakar gulmeyi sever neseli konuskandir

Öyledir muhakkak karsisinada kendinede zarar veriyir sikinti problem yaratma konusunda uzerine yok kendi esim den anlatayim tahammul etme gibi birsey bilmez birden olmayacak seye parlar neye kizdigini bilemez biraz on yargi ve guven problemide var konusurken sozlerini cimbizlar vok dikkatlidir mağrur dik ayaklari uzerine saglam basan karekteri vardir kimseye eyvallah etmez pireye kizip yorgan bile yakar gulmeyi sever neseli konuskandir[/QUOTE]

yüzde yüz katılıyorum beni anlatmışsın sankiiii...

Yani sahurda dikkatli yedim :))

Öyle dese iyi elleeini yikadin mi der hep birsey yapacak olsam ben ondan önce duş alsam banyoyu yikadin mi der hayatta bi kiyafeti 2 .gün giymez birde iç camasirlari 95 dereceden asagi kloraksiz yikanmaz

Aaa bir ben mi kaldim gidiyom bende hayirli sabahlar gece mi kaldi:)

yüzde yüz katılıyorum beni anlatmışsın sankiiii...[/QUOTE]
Aslinda eşimi anlatmiştim ama uzerine alinabilirsin tabi:)))
Bazen su espiri yaparim iyiki kiz degilsin yoksa evde kalirdin:)))) bunu uzerine alma zor oldugundan killanirim hep ilgi gosterilmesini ister karsisindaki nasil yaklaşirsa oyle yaklaşir ben bayan olmama ragmen ben onu nazlarim o biçim yani
Yani sahurda dikkatli yedim :))
Birazda ben dikkat etsem iyi olacak aslinda dogumdan sonraki kilomu versem 2 kilocuk bi 5 kiloda öyle versem cok guzel olur:)

yüzde yüz katılıyorum beni anlatmışsın sankiiii...
Aslinda eşimi anlatmiştim ama uzerine alinabilirsin tabi:)))
Bazen su espiri yaparim iyiki kiz degilsin yoksa evde kalirdin:)))) bunu uzerine alma zor oldugundan killanirim hep ilgi gosterilmesini ister karsisindaki nasil yaklaşirsa oyle yaklaşir ben bayan olmama ragmen ben onu nazlarim o biçim yani

Birazda ben dikkat etsem iyi olacak aslinda dogumdan sonraki kilomu versem 2 kilocuk bi 5 kiloda öyle versem cok guzel olur:)[/QUOTE]

Sen de bize katıll

Sen de bize katıll [/QUOTE]

Seni mi kircam katildim gitti
Ramazan da pek diyet oluyorda Ramazandan sonra baslariz

Meryem seda sabah serifleriniz hayrolsun orucunuz makbul cumaniz mubarek olsun bana musade artik goruşmek üzere en emine emanetsiniz...

benim eşimde aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…