Bugün Tırnağında Ne Renk Oje Var?

Şu sıralar french'e iyi sarmış durumdayım. Artık kendim yapmaya da alıştım. french ojeyi ayağıma yakıştırıyorum açıkçası.
Siz ne dersiniz hanımlar?

$frenchojeliayaklar.jpg

Son düzenleme:
Olmamış bence, hem kalın olmuş hem düzgün değil. Daha ince yapmayı denesen?

Canım öncelikle eleştirin için teşekkür ederim. Başparmağımdaki french'te ufak bir asimetri sıkıntısı var kabul etmek gerekir ki. O da çok dikkatli bakınca belli oluyor. Gerçi benim tırnağım daima kusursuz olmalı :) Ancak diğer parmaklarımdaki french ojeler gayet düzgün bence.
Kalınlık konusuna gelince, belki haklı olabilirsin de... tırnaklarım kısa olunca kendimi yeterince kadınsı hissetmiyorum ya..

Bu arada ayak güzelliğime güvenirim hani:) 92. sayfada da bordo ojeli fotoğrafımı göstermiştim

Canım öncelikle eleştirin için teşekkür ederim. Başparmağımdaki french'te ufak bir asimetri sıkıntısı var kabul etmek gerekir ki. O da çok dikkatli bakınca belli oluyor. Gerçi benim tırnağım daima kusursuz olmalı :) Ancak diğer parmaklarımdaki french ojeler gayet düzgün bence.
Kalınlık konusuna gelince, belki haklı olabilirsin de... tırnaklarım kısa olunca kendimi yeterince kadınsı hissetmiyorum ya..

Bu arada ayak güzelliğime güvenirim hani:) 92. sayfada da bordo ojeli fotoğrafımı göstermiştim

Bantla falan deneyebilirsin bence eminim ki ince frenchle daha zarif duracaktır. Bilmiyorum belki de ben kalın french sevmediğimden böyle düşünüyorumdur:)

Olmamış bence, hem kalın olmuş hem düzgün değil. Daha ince yapmayı denesen?

Bantla falan deneyebilirsin bence eminim ki ince frenchle daha zarif duracaktır. Bilmiyorum belki de ben kalın french sevmediğimden böyle düşünüyorumdur:)

Kısa zaman içinde senin istediğin tarzda french yapacağım. Hatta buraya fotosunu da koyabilirim :)
Bakalım, daha zarif mi olur acaba? =)

Marka : Pastel ama numarasını unuttum.
Tek kat sürmek yeterli oldu tırnak koruyucunun üzerine

$2013-08-13 16.27.59.jpg

benim el değilde ayak parmaklarım sürekli ojeli olmalı
resmen takıntım var ayak parmaklarım ojesizse tuhaf hissederim
son zamanlarda siyaha taktım sürekli siyah oje kullanıyorum
ama malesef bitmiş siyah ojelerim
kırmızıya yakın bordo var ayaklarımda şuan ellerim ojesiz
memnunmuyum cıks hiç hazetmedim :KK9::KK9:

benim el değilde ayak parmaklarım sürekli ojeli olmalı
resmen takıntım var ayak parmaklarım ojesizse tuhaf hissederim
son zamanlarda siyaha taktım sürekli siyah oje kullanıyorum
ama malesef bitmiş siyah ojelerim
kırmızıya yakın bordo var ayaklarımda şuan ellerim ojesiz
memnunmuyum cıks hiç hazetmedim :KK9::KK9:

Evet canım benim de ayaklarım daima ojeli olmalıdır. Zaten kadın ayağı dediğin ojeli olur!
eğer ojesizse, ayaklarımın görülmesinden utanırım doğrusu.
Ehh, biraz da ayak güzelliğime güvenirim açıkçası=)

Flormar P15, nude gibi çıkmış ama daha bir gül kurusuna yakın renk
$2013-08-15 19.25.31.jpg

X