Bugün Tırnağında Ne Renk Oje Var?

markası serisi ve numarasını yazar mısınnn cok güzel bir renk ellerine de cok yakışmış =)

teşekkür ederim :)) catherine arley 660, bu marka ojeler çok güzel, sürümü falan, hele bi hologramlı serisi var süper :KK16:

yalnız burada rengi açık çıkmış koyu pembeye kaçıyo gibi,

aslında daha koyu vişne bordo gibi bişey :)

teşekkür ederim :)) catherine arley 660, bu marka ojeler çok güzel, sürümü falan, hele bi hologramlı serisi var süper :KK16:

yalnız burada rengi açık çıkmış koyu pembeye kaçıyo gibi,

aslında daha koyu vişne bordo gibi bişey :)

bu markaya hiç rastlamadım :KK43: çok güzel bi renk buna benzer çok var ama ben bunu istiyorum :))

bu markaya hiç rastlamadım :KK43: çok güzel bi renk buna benzer çok var ama ben bunu istiyorum :))

internetten satışı var, fiyatı da bidiğimiz oje fiyatından :)

ama dediğim gibi foto tam rengi vermemiş :)

Son düzenleme:
$DSC_0776.jpg

bu rengi alın mutlaka, çok güzel :KK16:

alix avien 60, ama bi tuhaflık var çünkü alix avien'in kireç beyazı da 60 numara :44:

alix avien tavşan logosu basmaya başladı. hayvanlar üzerinde deney yapmıyor :KK16:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 768585

bu rengi alın mutlaka, çok güzel :KK16:

alix avien 60, ama bi tuhaflık var çünkü alix avien'in kireç beyazı da 60 numara :44:

alix avien tavşan logosu basmaya başladı. hayvanlar üzerinde deney yapmıyor :KK16:

Cnm nasıl ki 3-4 sene önce channel rengi ojeler; son birkaç yıldır mavi-turkuaz tonları revaçtaydı, bu yıl da ojen gibi nude tonlar & fondöten rengi ojeler trend. Gerçi mavi modası azalarak da olsa devam ediyor.
Yanlış mıyım?

Bu arada güzel tırnaklara sahipsin

bugün tırnağımda french var.

kendi french pedikürümü kendim yaptım :)

Eklentiler

• $03082013138yeni.jpg
    $03082013138yeni.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 194
Son düzenleme:
kindarrr'ın da eline yakışmayan oje yok maşallah.
Tırnak yapısı çok düzgün. Ayağının da güzel olduğuna eminim

X