Bugün Tırnağında Ne Renk Oje Var?

$Resim 002.jpg
Çekim kötü ama malum bilgisayar kamerası :KK31: flormar neon colors oje sürdüm ama ojenin içine daha önceden koyulaşması için biraz siyah oje katmış olabilirim. :KK9:

Şekerim sadece eller değil. Kadın ayağı dediğiniz ojeli olur. Hatta şöyle bordo - vişne çürüğü - patlıcan moru gibi kadınsı tonlardan. Yaz da geldi, sürün ojelerinizi, kapalı ayakkabılardan kurtarın ayağınızı. Ojesiz açık ayakkabı, kadına yakışmaz!
Ellerini renklendirip ayağına oje sürmeyen evli hanımlar; bir sürün, bakın kocanızın nasıl da hoşuna gidecek. Şöyle gözünü gönlünü açın kocalarınızın :)
Mesela ben ayağıma bordo - vişne tonları sürerim genelde. İlla bir kadınsılık olacak yani =) Ne dersiniz, ayağım güzel, öyle değil mi?

$File2-ojeli ayaklar.jpg $File1-jbc1b.jpg $File3-ojeliayaklar2.jpg

dogru ekledim mi yaaa :)) emin deilim bida eklicem

Eklentiler

• $Fotoğraf0445.jpg
    $Fotoğraf0445.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
$22072013156.jpg $22072013157.jpg $22072013158.jpg $22072013159.jpg

flormar'ın yeni çıkarmış olduğu seri wet look gök mavisi rengi.ojenin fırçası rimmel ojeleri gibi kalın fırça.2 hamlede sürüyorum ben.çok kalın fırçası çünkü.ama rahat oluyor.rengi güzel ilk katta rengini veriyor fakat ben yine de 2 .katı geçerim.bunun haricinde açık gri rengi de var bende.simsiz normal açık gri o da çok hoşuma gitti.fotoğraflarda baş parmağımı da çektim renk daha iyi görünsün diye.fırçasını da çektim.bikinim açık mavi olduğu için bunu sürdüm normalde turuncu,pembe,french falan takılıyorum.:KK14:

X