Bugün Tırnağında Ne Renk Oje Var?

Bugünkü ojelerim... Tırnaklarım kısa olduğu için hoşlanmadım zaten uydur kaydır sürdüm:) Birazdan çıkarıp french yapıcam:KK51:

$2013-08-23 10.34.19.jpg

Son düzenleme:
French yapmak ölüm benim için:KK8:

Eklentiler

• $IMG_20130823_181931.jpg
    $IMG_20130823_181931.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 68
yakışmış ama ve çok hoş oldu...ben hiç beceremem :KK34:

Ben de zorla yaptım işte kırk kere sile çıkara bu çıkabildi ancak:)
Benim tırnak yapım da frenche uygun değil aslında tırnak çizgimin yanları çok içeri doğru oralar belli oluyor

Ben de zorla yaptım işte kırk kere sile çıkara bu çıkabildi ancak:)
Benim tırnak yapım da frenche uygun değil aslında tırnak çizgimin yanları çok içeri doğru oralar belli oluyor

tırnak uzamaya başaldıkça yanları içe döner...herkesde öyle mi bilmiyorum ama bende öyle

çareyi yanları içten törpülemekte buldum..düz oluyor

güzel yapmışsın da, kalın french sevmediğini biliyorum, ancak french biraz daha kalın olsa çok daha göz alıcı olur diye düşünüyorum

manikürün de usta ellerden çıkmış gibi duruyor

Tırnak ucumun uzunluğu bu kadar olduğu için kalınlığını böyle ayarladım. Daha uzun olsa hiç french yapmam zaten renkli renkli oge sürerim:KK9:

Bugün de böyle bir kaç saat içinde çıkartırım sanırım, hiç sevmedim:KK9:

Eklentiler

• $IMG_20130824_134610.jpg
    $IMG_20130824_134610.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 75
Tırnak ucumun uzunluğu bu kadar olduğu için kalınlığını böyle ayarladım. Daha uzun olsa hiç french yapmam zaten renkli renkli oge sürerim:KK9:

renkli renkli ojeler sürdüğün ellerine hangi tonları daha çok tercih edersin?
mesela ben ergenlik dönemimde mavi ojeye bayılırdım, eflatun ve lilayı da çok sürerdim. Büyüyüp kadın olduktan sonra daha çok kırmızı - bordo oge sürüyorum renkli renkli ojelerimin arasından :KK34:

X