• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Barajı geçemeyecek partilere oy verilmemeli diye düşünüyorum, resmen oy ziyanı oluyor. Bu seçim çok önemli.
Ayrıca bence MHP iktidar olmak istemiyor değil. Koalisyon için şartları vardı ama AKP kabul etmedi. Adı yolsuzluğa karışan bakanların yargılanması, ayrıntılı incelenmeleri ve HDP ile birlikte adım atmayacağı. Bunlar kabul edilmediği için koalisyon kurulamadı. mi-nick mi-nick
Ben koalisyondan bahsetmiyorum mhp koalisyon sartlarinda gayet makul istekler istedi akp bunlari yerine getirebilirdi niye kabul edilmedi bilemiyorum, ben mhp nin devlet bahcelinin genel tutumundan bahsediyorum agzinda surekli ana muhalefet olalim cumlesi var biz iktidar olmaliyiz diyemiyor mhp nin basinda gercekten guclu bi lider olsa ve azicik guven verse hic dusunmeden oyumu verirdim

Secimlerde genelde KK yaptigi anketin tam tersi oluyor. Akepye epey bi onde gordum, hiiiim Sanirim bu sefer gidiciler:KK45:
Ben mi, ben tabiki oyumu Atatürk'ün partisine vercem. Gecen sefer oy verdik sarsildilar, insallah busefer yikilacaklar, TC tarihinden kazinip gidecekler...

Onu butun mhp secmeni soyledi zaten cevremdeki bende merak ediyrm
bunlar türkiye siyasetinde piyon olmaktan ileri gidemezler zaten. koalisyon yapalım yok, seçim hükümeti kuralım yok, ee senin amacın ne neymiş akp şartlarını kabul etmemişmiş. sen hele gel hükümette yerini al çalışmalara başla meclis açılsın ne gerekiyorsa çık söyle. hep sorumluluktan kaçıyorlar. bu zor şartlar altında türkiyeyi yönetmek her baba yiğidin harcı değil çünkü. en son yönetmeye çalıştıklarında esnaf yazar kasayı devletin kafasına fırlatıyordu

bunlar türkiye siyasetinde piyon olmaktan ileri gidemezler zaten. koalisyon yapalım yok, seçim hükümeti kuralım yok, ee senin amacın ne neymiş akp şartlarını kabul etmemişmiş. sen hele gel hükümette yerini al çalışmalara başla meclis açılsın ne gerekiyorsa çık söyle. hep sorumluluktan kaçıyorlar. bu zor şartlar altında türkiyeyi yönetmek her baba yiğidin harcı değil çünkü. en son yönetmeye çalıştıklarında esnaf yazar kasayı devletin kafasına fırlatıyordu
Cok haklisin.Secim olmasaydi koalisyon olsaydi piyasalar bu kadar alt ust olmaz heleki mhp ve akp birlik olsaydi pkk nin koku kururdu kesin.Siyasette halka hizmette bahane yoktur sirf bu yuzden bile mhp oy kaybedicek.

Cok haklisin.Secim olmasaydi koalisyon olsaydi piyasalar bu kadar alt ust olmaz heleki mhp ve akp birlik olsaydi pkk nin koku kururdu kesin.Siyasette halka hizmette bahane yoktur sirf bu yuzden bile mhp oy kaybedicek.
Mhp nin tek başına iktidar olamayacağını 3 yaşındaki çocuk biliyor da kendileri bilmiyor mu. O zaman elinize hükümette yer alma fırsatı gecti neden hayır dediniz.

Ha bu arada akp kimsenin babasının oğlu değil şu anda ben akpye alternatif göremediğim için oy veriyorum.

Bide chplilerin şu tavrına çok şaşırıyorum;

Akp hırsız yolsuz, mhp her şeye karşı hiç bir çözüme yanaşmıyor, hdp terörist, tek masum chp sütte leke var chp de leke yok. Hatta o kadar masumlar ki masumiyetlerine leke gelmesin diye halk 65 yıldır iktidarı vermiyor..

Ben şu an iktidardaki partiyi (gerçi şu an iktidarda parti yok da anladınız siz onu:KK53:) şımarık bir çocuğa benzetiyorum, şımarık çocuk nasıl istediği olmayınca ağlayıp ortalığı kırıp geçiriyor bu parti de öyle sonra ebeveynleri de (halk) aman sus sus ağlama ne istiyorsan sana onu vereceğiz diyorlar. Bizzat ailem sırf daha fazla kırıp geçirmesin diye BİLE BİLE o partiye oy verecek. Kesinlikle pedagogların incelemesi gereken bir durum. Daha ne kadar istediğini vermemiz gerekiyor, bir doyum noktası var mı yoksa hep başka başka şeyler mi isteyecek açıklama yaparlarsa çok sevinirim:KK51:

mhp nin 1999 daki dsp-anap-mhp koalisyonunda da hükmette yer alırken şartları var mıydı acaba?
O zaman çok yanlış yaptılar zaten baraj altında kalarak bedelini ödediler
O zamanlar esnaf yazarkasada fırlattı ama bu kadar polis ve asker de şehit olmuyordu zannımca
hadi bir soru da benden bülent arınç çözüm süreci görüşmeleri esnasında pkk nın boş durmadığının daha da yapılandığının farkındaydık demesine ne diyorsunuz

O zaman çok yanlış yaptılar zaten baraj altında kalarak bedelini ödediler
O zamanlar esnaf yazarkasada fırlattı ama bu kadar polis ve asker de şehit olmuyordu zannımca
hadi bir soru da benden bülent arınç çözüm süreci görüşmeleri esnasında pkk nın boş durmadığının daha da yapılandığının farkındaydık demesine ne diyorsunuz
Akp nin %50 den %40 düşmesi diyorum çok açık değil mi

Ben koalisyondan bahsetmiyorum mhp koalisyon sartlarinda gayet makul istekler istedi akp bunlari yerine getirebilirdi niye kabul edilmedi bilemiyorum, ben mhp nin devlet bahcelinin genel tutumundan bahsediyorum agzinda surekli ana muhalefet olalim cumlesi var biz iktidar olmaliyiz diyemiyor mhp nin basinda gercekten guclu bi lider olsa ve azicik guven verse hic dusunmeden oyumu verirdim
Şu yazdığınız cümle ile bir önceki çok çelişiyor aslında. Söz konusu partinin istekleri neden yerine getirmediği çok bariz değil mi? Ben şimdi sizin hakkınızda soruşturma başlatıyorum desem korkunuz olmaz, kabul edersiniz. Bir şey yapmadım ki istedikleri kadar soruştursunlar dersiniz değil mi?

Back