Biriktirdiklerimiz ayın son günü açığa çıkarsa Munecim üzüntümüz 1 gün mü olacak?Hanımlar,
duydunuz Kazen'i hakaret ya da polemik, bu bölümde ilk cezanız ay sonuna kadar olacak.
Emir demiri keser, herkes bunu Göze alarak yazsın.
Biriktirdiklerimiz ayın son günü açığa çıkarsa Munecim üzüntümüz 1 gün mü aolacak?
Üyelerin şikayeti ile mi polisler bilgi sahibi oluyor Sevgili Kazen?şimdi değil sabah yazılmış ama size buyrun bir örnek ! bu mesajı kibleyen gidip şikayette de bulunacak kuvvetli muhtemel...
Yukarıdaki sorumla ilgili yanıtınız varmış teşekkürler.siteden üyelerin şikayet etmesine gerek yok ki ! zaten bu konuda çalışma yapan şirketler var. yani siz şirkete diyorsunuz ki benim hakkımda ne yazılmış araşltır ve gerekli yasal süreci başlat.
Üyelerin şikayeti ile mi polisler bilgi sahibi oluyor Sevgili Kazen?
Yoksa Forumlar, güvenlik güçleri tarafından her daim mercek altında mı?
Boşuna dememişler söz uçar yazı kalır diye.
Klavyeden çıkanların buharlaştığını sanıyoruz sanırım.
Sosyal medya ile ilgili farklı bir pencere açmış oldunuz.Üyelerin şikayeti değil sanırım bu konuda profesyonel çalışan şirketler var.
Zira bu şirketlerden de e-postlar geldi şunu kaldırın diye ben kulak asmamıştım !
Kazen bi kac uyenin tamamen uyelikleri ortadan kalkti Nancy Crypic sanrim net hatirlamiyrm bu sebeplerle mi yokoldular ortadanÜyelerin şikayeti değil sanırım bu konuda profesyonel çalışan şirketler var.
Zira bu şirketlerden de e-postlar geldi şunu kaldırın diye ben kulak asmamıştım !
Kazen bi kac uyenin tamamen uyelikleri ortadan kalkti Nancy Crypic sanrim net hatirlamiyrm bu sebeplerle mi yokoldular ortadan
Nancy kendi isteğiyle ayrildi. Crypic de yok evet... Onu bilmiyorum ne oldu acaba?Kazen bi kac uyenin tamamen uyelikleri ortadan kalkti Nancy Crypic sanrim net hatirlamiyrm bu sebeplerle mi yokoldular ortadan
aynen öyle oldu. kız ben pkklı değilim diye diye gitti..bu arada crypic te üyeliğini iptal ettirdi. bana öyle dedi çünkünancy kendi isteğiyle gitti..
Bir konuda 10 kişi birden, kızın üstüne "terörist, defol" diye çullandı..
Neden? Hdp konuları açıyor diye..Cimcimenin olayının bir değişik versiyonu yani.
Ve çok üzgün ayrıldı buradan..Terörist damgası yemek ne kadar feci bişeydir..Günah almaktır bu.
nancy kendi isteğiyle gitti..
Neden? Hdp konuları açıyor diye..Cimcimenin olayının bir değişik versiyonu yani.
Ve çok üzgün ayrıldı buradan..Terörist damgası yemek ne kadar feci bişeydir..Günah almaktır bu.
Ustune ustuk nancy'e ithafen oh birini gonderdik sirada birkac kisi daha var diye seviyeyi dusurecek kadar da oldu bazilari.
Aaa yazin oldu sanirim ben yoktum kimsenin defol deme hakki yok ne alakanancy kendi isteğiyle gitti..
Uyeler falan denilince ikisi en sivri dillilerdi hatta Crypic i ben engellemistim artik ben bir yaziydum o bes yaziyorduNancy kendi isteğiyle ayrildi. Crypic de yok evet... Onu bilmiyorum ne oldu acaba?
Ben hic gormedim bu yazilariaynen öyle oldu. kız ben pkklı değilim diye diye gitti..bu arada crypic te üyeliğini iptal ettirdi. bana öyle dedi çünkü
Ben gerçekten üzüldüm gidişine...Ustune ustuk nancy'e ithafen oh birini gonderdik sirada birkac kisi daha var diye seviyeyi dusurecek kadar da oldu bazilari.
Ayıbın büyüğü ona edildi işte..
Banlanmasına sevinebilirsin, oh çekebilirsin ama terörist, pkk lı diye yaftalamak nedir ya..
Ben gerçekten üzüldüm gidişine...
Kesinlikle.Cok buyuk ayip.Kiz daha fazla duramamisti burada ki hakliydi.
Ben de cok uzulmustum.Cok akli basinda ve birikimli biriydi.Keske gelse tekrardan.Cok isterim.Arkadasi vardi burada samimi.Iletse keske yine donmesini istedigimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?