Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
siyasete girmek istemiyorum ama bir acayip mıknatıs var beni çekiyor yazmayım diyorum olmuyor yazıyorum...

bide şu var yapılan yorumlar alıntılarla öyle bir anlam değiştiriyor ki o kişinin söylediği başkayken bambaşka şekle getiriliyor.

benim yorum da olmuştu açıklama yapmak gerekiyor ha anlamayan diretiyor da diretiyor.kendi anladığı şekliyle

haberlerde hani şaşkınlık veren yok artık olur mu bu kadar dedirten haberlere yorum yapıyorum kendi adıma özellikle son günlerde ülkedeki acı kayıplardan dolayı gerildik bu gerginliğimiz yorumlara da yansıyor.

gergin kızgın sözler yazıyoruz... asla küfür etmedim yapmam da

bazen bazılarının saygıdan söz etmesi ama saygıyla hiç alakası olmayan durumlara da yazıyorum genel olarak evet yazıyorum.

ama şikayet ve o tarz şeyler aklıma gelmedi ve durum ciddiymiş baya

bizler burda yazarken meğer neler oluyormuş.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. uyarısını yapıyor Kazen se meğer şikayetten dolayı polislerle yüzyüze kalıyormuş.

daha dikkatli olmak gerekiyor.

daha kalmadım ama burada yaşıyor olsaydım bu olacaktı.
yani sizi suçluyorlarmı? ben sizden hakaret eden üyenin adresini falan istiyorlar sonra sizi bırakıyorlar sanıyorum. kusura bakmayın çok soru sordum ama hayretim şaştı yani.

Hahh evet tc cumhurbaskanligi aynen demek istedigim tamda buydu

Bir örnek daha vereyim mi ?

Dün gece yaşandı X bir üye fazla konu açıyor diye şikayet edildi. Önce bunu kib yaptılar ben siteye yazınca da açıktan yazdılar.

İçinizden bir kişi de çıkıp (bu kişi ile aynı düşüncede olanlar) evet saçmalamış demedi.

tarafsızlık isteyip taraf olmanız hoş değil, sezarın hakkını sezara verin. İyi o zaman ben Chess 'i de banlıyayım hep aynı sitelerden ve sürekli haber paylaşıyor diye veya çok konu açan bir başak üye O okypete .

bu tezi ortaya atan kişlerin içinde 1 kişi de çıkıp adam haklı demedi. hatta daha da ileri gidip konu açmaya sınır getirilsin dendi.

neyse ben gittim... Hanginizin eşi call of Dutty oynuyordu ?

Kazen dün yazmadım ama madem bugün tekrar açıldı konu bugün yazayım.
verdiğin örneklerde şöyle bir sorun var.
chess ya da okypete birbirine paralel konular açmıyorlar. chess de oky de gerek AKP gerek CHP gerek HDP lehine konu açıyor, zaman zaman da bilmemkime benzemek isteyen anne kız 1000 tane estetik yaptırdı gibi konular da açıyor.
ama cimcime nefes bile almadan AKP konusu açıp AK Foruma çevirdi o bölümü.
yoksa elbette kimseye konu açma şu kaynağı kullanma deme hakkımız yok. istenen de bu değil.
ama bu kadarı da forum kurallarını suistimale giriyor, bence.
yönetimce girmiyorsa, girmiyordur, o konuda yapacağımız bir şey zaten yok.

kaçmadan önce. orada yazılanları okudum. konu açıyor diye kiblenmez insan. bende açıyorum. chessde. bu yanlıştı. o zaman benle aynı düşünmeyenler benim konumda bana yazsınlar. çok konu açıyorsun diye. beni kiblesinler.bunun sonu yokki. sınırlama istemiyoruz özgürlük istiyoruz ama bunu kendimiz yapıyor ve kısıttlama istiyoruz. hatta şu kadar sayıda bir üye günde konu açsın. yok artık arkadaşlar. özgürlükten dem vuruyoruz ama özgürlüğümüzü yok ediyoruz. bu yazdfığım şey bize bumerang gibi dönüyor sonra

yeminle bugün konu açarken tırstım
karşı düşüncedeki arkadaşların gelip bana yazacaklarından korktum. yyazsalardıda ne diyecektim . haklısınız

bak doğru yazıyorsun. ama buda bir kısıtlamadır. isteyen istediği konuyu açar. istediği haber kanalındanda açar. kimseninde bu yüzden birine laf etmeye hakkı yok. bakın cimcimdyle aram iyi değildir. ancak o yapılan şeyin sonucu benim özgürlüğümün kısıtlanmasına kadar gider. yada chessin

elbette sen de haklısın. ama o gün siyaset ana sayfası mask'a kesmişti :) yani bir patlamaydı da esasında.
yoksa tabii ki sırf karşıt görüşte konu açıyor diye şikayet edilmez.
yani, en basit örnek vereyim, bugün karşılıklı konuştuğumuz için ismini veriyorum; ortada hakaret yokken bir şey yokken, ben kalkıp X partili ya da benimle aynı düşüncede değil diye kalkıp evlaefe'yi kibleyeyim, olur mu?
saçma değil mi?
belki de o gün meram tam olarak anlatılamadı ve olay bu kadar büyüdü.

@cimcimedgf sadece akp parti haberlerini paylaşmadı.hdp yle ilgili haberleri paylaştı şehit haberlerini paylaştı.bir sürü şey paylaştı farklı farklı haberler evet ardı ardına konuları açtı ama bunda bir yasak yoktu.

bende konu açıyorum bugün de konu açtım.devlete tesilim edilen kızların yurtlar da neler yaşadıklarıyla fuhuşa sürüklendikleriyle ilgili bir haber paylaştım.

insan haber paylaşıyor diye kib lenmez bence bu hoşuna gitmez se yorum yapma

yada senin görüşünde değil diye farklı yorumla ma

hani saygı sevgi özgürlük insan hakları deyip burda dem veriyoruz ya eee o zaman bunu neden uygulama da yapmıyoruz bu söylemler dilimiz de tuşlar da kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…