How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Kör ölünce badem gözlü olur hesabı....hiçte ağlayıp sızlayarak yazdığını görmedim ben nancynin...gayette dik ve saldırgan gitti...
gözümden kan aktı diyerek gitti.
Nancy hep dik ve aklı başında yazardı, dimdik de bir insan konuştuğum kadarıyla ama bu üzgün gittiği gerçeğini değiştirmez.

Kör ölünce badem gözlü olur hesabı....hiçte ağlayıp sızlayarak yazdığını görmedim ben nancynin...gayette dik ve saldırgan gitti...

Ortaya yazacak hali yok..evet ortada ajitasyon yapmayacak kadar dik duruslu bir kadın.

Kimsenin kimseyi terorist diye yaftalama hakkı yok actıgı konu veya verdigi oy sebebiyle.

Cok net soyluyorum, ben olsam dava ederdim tek tek.

Beklemeyiz tabi ki ama arkadından da kedi yavrusuymuş gibi ah yavrucak diye konuşmanın lüzumu da yok sanırım...
kedi yavrusuymuş gibi konuşmuyoruz, zaten okusa en başta Nancy tiksinir öyle bir tavırdan. sadece Nancy'e yapılan haksızlığı yazıyoruz.
kız gayet de sanal lince maruz kaldı ve gözümden kan aktı dedi, pkklı değilim diyerek, terörist değilim diyerek gitti.
bence azıcık empatinin ve üzgünlüğün yeridir.

Ortaya yazacak hali yok..evet ortada ajitasyon yapmayacak kadar dik duruslu bir kadın.

Kimsenin kimseyi terorist diye yaftalama hakkı yok actıgı konu veya verdigi oy sebebiyle.

Cok net soyluyorum, ben olsam dava ederdim tek tek.
Mesela şimdi sizler böyle arkasından acitasyon yapmasaydınız ben , vay beee ceketini aldı gitti bravo kadına derdim ama şimdi aklımda kalan ağlayan bi nancy

kedi yavrusuymuş gibi konuşmuyoruz, zaten okusa en başta Nancy tiksinir öyle bir tavırdan. sadece Nancy'e yapılan haksızlığı yazıyoruz.
kız gayet de sanal lince maruz kaldı ve gözümden kan aktı dedi, pkklı değilim diyerek, terörist değilim diyerek gitti.
bence azıcık empatinin ve üzgünlüğün yeridir.
İşte sorun orda...ben neden görmedim pkk lı değilim terörist değilim dediğini...en son mesajları ortada...

nancy ağlamadı. biz ajitasyon yapmıyoruz. olanı yazıyoruz.
sadece özelden yazıştığımızda ben pkklı değilim yazdı. v e gitti

nancy ağlamadı. biz ajitasyon yapmıyoruz. olanı yazıyoruz.
sadece özelden yazıştığımızda ben pkklı değilim yazdı. v e gitti
E özelleri görmediğimiz için en son çatır çatır sataştı ve öyle gitti olarak görünüyor...

E özelleri görmediğimiz için en son çatır çatır sataştı ve öyle gitti olarak görünüyor...
sataşmadı toplu linç oldu ve kendini savundu. bu sitede en hoşlanmadığım olay insanların terörist diye damgalanması. kız konu açtı diye linç edildi.
günah almak aslında en büyük günahtır. neyse..

İşte sorun orda...ben neden görmedim pkk lı değilim terörist değilim dediğini...en son mesajları ortada...
forumda yazmadı çünkü yazmasını gerektirecek bir durumu yoktu. kimse ben PKK'lı değilim demek zorunda değil. ben Nancy'le özelden konuştuğum için biliyorum PKK hakkındaki fikir ve görüşlerini.
en son mesajlarını okuduysanız ben savaş istemiyorum dediğini de okumuşsunuzdur.
tekrar yazıyorum, Nancy dimdik ve zeki bir kadın, forumda yazarken de öyleydi, giderken de eh gidiyorum, sizinle uğraşamam dedi gitti, ama bunu derken de bir yandan uğradığı haksızlık yüzünden kızgın ve üzgündü.

Yani yorum yapma hapsi boylarsın insanları sindirmektwn başka bişey değil ki :KK57: resmen diktatörlük olur ki ben küfür falan etmem hiçde sevmem ama bazı şeyleride söyleyebilmeliyiz nerede özgürlük ozaman o_O

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. şimdi ben düşüncemi yazamicakmıyım mesela x kişisi benim gözümde çalıyor falan filan diye yorumlar yapamıyacakmıyım sana soruyorum çünkü kazenle anlaşamıyoruz :110::KK45:

Yani yorum yapma hapsi boylarsın insanları sindirmektwn başka bişey değil ki :KK57: resmen diktatörlük olur ki ben küfür falan etmem hiçde sevmem ama bazı şeyleride söyleyebilmeliyiz nerede özgürlük ozaman o_O

Eleştirel yorum yapılabiliyor ama Çalıyor vs gibi sözler hakaret ve iftira kabul edildiğinden yazmanız yasal sorun teşkil eder.

Back