Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Sonra da Kazen neden sinirli oluyor.

E iyi de sen hep sinirlisin :))

Ben konuya yazdım, konu açmada sıkıntı olmadığını. aşırı antiakpciyim biliyorsun.

yok matmazel,
o haberlerin çoğunluğu tepki aldıktan sonra geldi ya da Ahaber gibi AKP'nin sözcülüğünü yapan kaynaklardan geldi.
elbette kaynak A haber olur, ona itirazım yok. sonuç olarak ben çok hoşlanmam ama Sözcü'den de haber paylaşılıyor. birine hayır diyorsak diğerine de demeliyiz.
tekrar ediyorum. derdim ne cimcime, ne Ahaber ne de AKP
aynı şey CHP, MHP, HDP için yapılsa onu da söylerdim.
sadece şunu diyorum. dışarıdan bakıldığında belli bir görüşün sözcülüğü yapılıyormuş gibi duruyor ve bu gerçekten hoş durmuyor.
dediğim gibi sürekli Vatan Partisi propagandası yapılıp sürekli Sözcü haberi
ya da MHP propagandası yapılıp BengüTürk haberi paylaşılsa da aynı şeyi söylerdim.

Çok konu değilde ayni konu bi kaç kere acilmasin ya hu...

Burada is üyelere düşüyor. Şöyle bir baksak ilk iki sayfaya da öyle acsak?

Çok konu değilde ayni konu bi kaç kere acilmasin ya hu...

Burada is üyelere düşüyor. Şöyle bir baksak ilk iki sayfaya da öyle acsak?
zaten öyle durumlarda konuyu kibliyoruz. ve kapatılıyor. bazen göremiyoruz açıyoruz. bu gayet insanlık hali

marilyncim..

evet bakınca yada bakmasak bile cimcimeden laf açıldı madem o akp savunuyor o onun düşüncesi ,bir çok akpli üye var ,bunla ilgili her yerden haber paylaşabilir bu sana göre propagandadır ona göre haber yada her neyse

eger haber olmuşsa bu medya ya yansımış sa haberdir o gazete farklı yorumlar bu gazete farklı yorumlar bilemem

burda bile haberleri yorumlarken farklı düşüncedekiler farklı yorumluyor.

ama orta da haber varmı var.

nasıl akp nin yaptığı uygun olmayan haberler paylaşılıyor ve bizler yerden yere vuruyorsak ki benim akp yle ilgili düşüncelerim bellidir.başka bir üye de olumlu yada başka haber paylaşır.akp yi yerden yere vuran haberler yapılıpta diğer yandan hdp chp MHP görülmüyorsa gören biride bunu paylaşabilir bu sen olursun ben olurum bir başkası olur.demek bu sefer cimcime gördü paylaştı.

derdim kimseyi savunmak değil,aynlış anlaşılmasın benim demek istediğim herkes link vermek şartıyla haber paylaşır sırf bu yüzden de kib lenmez.

kib sadece yaptığın yorumu alıpta bambaşka anlam yüklenir se yada hakaret olursa vb...öyle yapıyorum kendi adıma

aynı fikirde olupta başka bir yerde farklı yorum yaptım diye yorumum alınıp bambaşka bir kılıfa sürüklendiği halde bunu yapan kişilerle karşılıklı muhabbetim olur diye bu kadar ince düşündüm... ve kiblemedim canım onları

bir söz vardır bunu bir kaç kez yazdım marylncim

siyaseti sevdiklerinizle yapmayın ya dostunuzu ya kendinizi kaybedersiniz der..

o yüzden konu ne olursa olsun saygıyı ve insanlık vasfını unutmamak gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu arada babam beni döver diye mesaj geldi demiştim ya kim olduğunu açıkladım mı ? Üye özelden gelmiş beni deşifre ettin diyor :))))

şaka inanın şaka bu vakalar....
Üyelerle ilişkileriniz çok garip. :) çocuğunun suçunu saklayan baba gibi oldunuz. neler Dönüyor kim bilir arka planda...

ben kiblemedim, kiblemem de. zaten genel olarak hakaret olmadığı sürece ki şahsıma edilen hakaretleri de kiblemem ben çoğunlukla
dediğim gibi benim nazarımda sorun AKP savunulması da değil. hepimiz belli bir görüş savunuyoruz sonuçta.
ben sizi anlıyorum, mam'zelim,gerçekten. konu hakkında fazla yazmak da istemiyorum, sonuç olarak cimcime banlı ve cevap verebilecek durumda değil, o yüzden hoş da değil.
ben şahsen bilinçli olmadan yaptığını da düşünsem ortada bir suistimal var. kurallar belli, kural dışı bir şey mi yaptı, hayır. ama bence etik olarak doğru değildi.
ben de bunu dile getiriyorum.
banı çözülünce kendisi ister devam eder, ister tutum değiştirir, hepimiz kocaman kadınlarız, kimsenin kimsenin aklına ihtiyacı yok. forum kurallarına da aykırı olmadığına göre istediği gibi davranabilir.
zaten şu anda havanda su dövüyoruz, tatlım.
Kazen de Mune de dün açıklamayı yaptı, kurallara aykırı değil dediler, değildir o zaman.

sonuçta ikimiz de aynı şeyi yazıyoruz.dedigin gibi kurallar neyse odur.

patron ne derse ona uymak gerekir.

bizler üyeler karşılıklı saygımızı koruyalım üzücü kırıcı şeyler olmasın marilyncimm istediğimiz bu tatlışım

Cimcimenin çok konu açmasına yada sürekli aynı kaynaktan konu açmasına yönelik serzeniş cidden çok komik ve anlamsızdı... Bunu eleştirmek,hatta kiblemek nedir yahu...Özellikle dibine kadar özgürlüğü savunan üyelerin bunu yapması daha da enteresan.
Cimcimenin çok sık akp lehine konu açması ile öteki konu açan üyelerin çok sık akp aleyhine konu açması arasında hiç bir fark yok... Birini beğenip sayfalarca yorum yaparken ötekini kiblemek nasıl bir mantıktır...
Rutin konu açanların haber kaynaklarındaki akp aleyhine konuları cımbızla seçerken,gündemdeki kabak gibi olumsuz muhalefet konularını genelde görmezden geldiklerini farketmemiş olamazsınız.
Demekki siyaset bölümündeki rüzgarın bu kadar ani yön değiştirmesi fazlasıyla rahatsız edici olmuşki,cimcimeyi bu sepeple kiblerken ne kadar mantık dışı davranıldığı farkedilememiş.

ha bir ek yapacağım. marilynciğim,şunuda yazmak istedim.
bir öncekki yazdıklarımın hepsi
geçerli
,sadece şu dediğin şey var ya,
benim her tür konu açmam.
siyasi konuların yanında ,onda haklısın.
konularıma girildiğinde sadece siyasi değil,
güncel haberler,dediğin gibi, günllük hayattan,
3cü sayfa haberlerinden,daha magazinsel haberlerden de açıyorum..( paris metrosundaki yakışıklılar gibi:)..)
ayrıca,pek çok haber sitesinden konu açıyorum.yabancı sitelerdende bile konu açtım burada:)
sanırım cimcimeyle farkım bu
ama bu değildirki bir başkkasının sırf siyasi ve tek siteden konu açması yasaklanmalı. hayır açar.
rahatsızsak yazmayız olur biter.

Son düzenleme:
zaten öyle durumlarda konuyu kibliyoruz. ve kapatılıyor. bazen göremiyoruz açıyoruz. bu gayet insanlık hali
Ayni iki konuda her ikisine de yorum yapilinca dagiliyor.

Neyse cokta dert edilecek birşey değil. :) dediğimiz gibi kibleyip geçeceğiz.

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…