Sonra daKazen neden sinirli oluyor.
Bir örnek daha vereyim mi ?
Dün gece yaşandı X bir üye fazla konu açıyor diye şikayet edildi. Önce bunu kib yaptılar ben siteye yazınca da açıktan yazdılar.
İçinizden bir kişi de çıkıp (bu kişi ile aynı düşüncede olanlar) evet saçmalamış demedi.
tarafsızlık isteyip taraf olmanız hoş değil, sezarın hakkını sezara verin. İyi o zaman ben @chess'i de banlıyayım hep aynı sitelerden ve sürekli haber paylaşıyor diye veya çok konu açan bir başak üye O okypete .
bu tezi ortaya atan kişlerin içinde 1 kişi de çıkıp adam haklı demedi. hatta daha da ileri gidip konu açmaya sınır getirilsin dendi.
neyse ben gittim... Hanginizin eşi call of Dutty oynuyordu ?
yok matmazel,@cimcimedgf sadece akp parti haberlerini paylaşmadı.hdp yle ilgili haberleri paylaştı şehit haberlerini paylaştı.bir sürü şey paylaştı farklı farklı haberler evet ardı ardına konuları açtı ama bunda bir yasak yoktu.
bende konu açıyorum bugün de konu açtım.devlete tesilim edilen kızların yurtlar da neler yaşadıklarıyla fuhuşa sürüklendikleriyle ilgili bir haber paylaştım.
insan haber paylaşıyor diye kib lenmez bence bu hoşuna gitmez se yorum yapma
yada senin görüşünde değil diye farklı yorumla ma
hani saygı sevgi özgürlük insan hakları deyip burda dem veriyoruz ya eee o zaman bunu neden uygulama da yapmıyoruz bu söylemler dilimiz de tuşlar da kalıyor.
onu ben de anlamadım.Bu arada shot neden banlandı ya? Pasif direnişe geçtiği için mi
zaten öyle durumlarda konuyu kibliyoruz. ve kapatılıyor. bazen göremiyoruz açıyoruz. bu gayet insanlık haliÇok konu değilde ayni konu bi kaç kere acilmasin ya hu...
Burada is üyelere düşüyor. Şöyle bir baksak ilk iki sayfaya da öyle acsak?
yok matmazel,
o haberlerin çoğunluğu tepki aldıktan sonra geldi ya da Ahaber gibi AKP'nin sözcülüğünü yapan kaynaklardan geldi.
elbette kaynak A haber olur, ona itirazım yok. sonuç olarak ben çok hoşlanmam ama Sözcü'den de haber paylaşılıyor. birine hayır diyorsak diğerine de demeliyiz.
tekrar ediyorum. derdim ne cimcime, ne Ahaber ne de AKP
aynı şey CHP, MHP, HDP için yapılsa onu da söylerdim.
sadece şunu diyorum. dışarıdan bakıldığında belli bir görüşün sözcülüğü yapılıyormuş gibi duruyor ve bu gerçekten hoş durmuyor.
dediğim gibi sürekli Vatan Partisi propagandası yapılıp sürekli Sözcü haberi
ya da MHP propagandası yapılıp BengüTürk haberi paylaşılsa da aynı şeyi söylerdim.
Üyelerle ilişkileriniz çok garip. :) çocuğunun suçunu saklayan baba gibi oldunuz. neler Dönüyor kim bilir arka planda...Bu arada babam beni döver diye mesaj geldi demiştim ya kim olduğunu açıkladım mı ? Üye özelden gelmiş beni deşifre ettin diyor :))))
şaka inanın şaka bu vakalar....
ben kiblemedim, kiblemem de. zaten genel olarak hakaret olmadığı sürece ki şahsıma edilen hakaretleri de kiblemem ben çoğunluklamarilyncim..
evet bakınca yada bakmasak bile cimcimeden laf açıldı madem o akp savunuyor o onun düşüncesi ,bir çok akpli üye var ,bunla ilgili her yerden haber paylaşabilir bu sana göre propagandadır ona göre haber yada her neyse
eger haber olmuşsa bu medya ya yansımış sa haberdir o gazete farklı yorumlar bu gazete farklı yorumlar bilemem
burda bile haberleri yorumlarken farklı düşüncedekiler farklı yorumluyor.
ama orta da haber varmı var.
nasıl akp nin yaptığı uygun olmayan haberler paylaşılıyor ve bizler yerden yere vuruyorsak ki benim akp yle ilgili düşüncelerim bellidir.başka bir üye de olumlu yada başka haber paylaşır.akp yi yerden yere vuran haberler yapılıpta diğer yandan hdp chp MHP görülmüyorsa gören biride bunu paylaşabilir bu sen olursun ben olurum bir başkası olur.demek bu sefer cimcime gördü paylaştı.
derdim kimseyi savunmak değil,aynlış anlaşılmasın benim demek istediğim herkes link vermek şartıyla haber paylaşır sırf bu yüzden de kib lenmez.
kib sadece yaptığın yorumu alıpta bambaşka anlam yüklenir se yada hakaret olursa vb...öyle yapıyorum kendi adıma
ama aynı fikirde olupta başka bir yerde farklı yorum yaptım diye yorumum alınıp bambaşka bir kılıfa sürüklendiği halde bunu yapan kişilerle karşılıklı muhabbetim olur diye bu kadar ince düşündüm... ve kiblemedim canım onları
bir söz vardır bunu bir kaç kez yazdım marylncim
siyaseti sevdiklerinizle yapmayın ya dostunuzu ya kendinizi kaybedersiniz der..
o yüzden konu ne olursa olsun saygıyı ve insanlık vasfını unutmamak gerekiyor.
Üyelerle ilişkileriniz çok garip. :) çocuğunun suçunu saklayan baba gibi oldunuz. neler Dönüyor kim bilir arka planda...
ben kiblemedim, kiblemem de. zaten genel olarak hakaret olmadığı sürece ki şahsıma edilen hakaretleri de kiblemem ben çoğunlukla
dediğim gibi benim nazarımda sorun AKP savunulması da değil. hepimiz belli bir görüş savunuyoruz sonuçta.
ben sizi anlıyorum, mam'zelim,gerçekten. konu hakkında fazla yazmak da istemiyorum, sonuç olarak cimcime banlı ve cevap verebilecek durumda değil, o yüzden hoş da değil.
ben şahsen bilinçli olmadan yaptığını da düşünsem ortada bir suistimal var. kurallar belli, kural dışı bir şey mi yaptı, hayır. ama bence etik olarak doğru değildi.
ben de bunu dile getiriyorum.
banı çözülünce kendisi ister devam eder, ister tutum değiştirir, hepimiz kocaman kadınlarız, kimsenin kimsenin aklına ihtiyacı yok. forum kurallarına da aykırı olmadığına göre istediği gibi davranabilir.
zaten şu anda havanda su dövüyoruz, tatlım.
Kazen de Mune de dün açıklamayı yaptı, kurallara aykırı değil dediler, değildir o zaman.
ha bir ek yapacağım. marilynciğim,şunuda yazmak istedim.Kazen dün yazmadım ama madem bugün tekrar açıldı konu bugün yazayım.
verdiğin örneklerde şöyle bir sorun var.
chess ya da okypete birbirine paralel konular açmıyorlar. chess de oky de gerek AKP gerek CHP gerek HDP lehine konu açıyor, zaman zaman da bilmemkime benzemek isteyen anne kız 1000 tane estetik yaptırdı gibi konular da açıyor.
ama cimcime nefes bile almadan AKP konusu açıp AK Foruma çevirdi o bölümü.
yoksa elbette kimseye konu açma şu kaynağı kullanma deme hakkımız yok. istenen de bu değil.
ama bu kadarı da forum kurallarını suistimale giriyor, bence.
yönetimce girmiyorsa, girmiyordur, o konuda yapacağımız bir şey zaten yok.
Ayni iki konuda her ikisine de yorum yapilinca dagiliyor.zaten öyle durumlarda konuyu kibliyoruz. ve kapatılıyor. bazen göremiyoruz açıyoruz. bu gayet insanlık hali
yok bende yapıyorum onu. çünkü çoğu zaman gözden kaçıyor. ama yaanlış anlamadım. oluyor bu olacakta.
Hayır, özel mesajlar KİB'lenmediği sürece ne yazılırsa yazılır, biz bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?