Kesinlikle.Cok buyuk ayip.Kiz daha fazla duramamisti burada ki hakliydi.
Ben de cok uzulmustum.Cok akli basinda ve birikimli biriydi.Keske gelse tekrardan.Cok isterim.Arkadasi vardi burada samimi.Iletse keske yine donmesini istedigimizi.
Kör ölünce badem gözlü olur hesabı....hiçte ağlayıp sızlayarak yazdığını görmedim ben nancynin...gayette dik ve saldırgan gitti...
gözümden kan aktı diyerek gitti.Kör ölünce badem gözlü olur hesabı....hiçte ağlayıp sızlayarak yazdığını görmedim ben nancynin...gayette dik ve saldırgan gitti...
Kör ölünce badem gözlü olur hesabı....hiçte ağlayıp sızlayarak yazdığını görmedim ben nancynin...gayette dik ve saldırgan gitti...
özelden konuştuk. ben ne yazdığını gayet iyi hatırlıyorum..Kör ölünce badem gözlü olur hesabı....hiçte ağlayıp sızlayarak yazdığını görmedim ben nancynin...gayette dik ve saldırgan gitti...
Beklemeyiz tabi ki ama arkadından da kedi yavrusuymuş gibi ah yavrucak diye konuşmanın lüzumu da yok sanırım...Terorist damgasi yiyen bir uyenin veda konusmasini yapip forumu selamlayarak gitmesini bekleyemeyiz degil mi?
kedi yavrusuymuş gibi konuşmuyoruz, zaten okusa en başta Nancy tiksinir öyle bir tavırdan. sadece Nancy'e yapılan haksızlığı yazıyoruz.Beklemeyiz tabi ki ama arkadından da kedi yavrusuymuş gibi ah yavrucak diye konuşmanın lüzumu da yok sanırım...
Mesela şimdi sizler böyle arkasından acitasyon yapmasaydınız ben , vay beee ceketini aldı gitti bravo kadına derdim ama şimdi aklımda kalan ağlayan bi nancyOrtaya yazacak hali yok..evet ortada ajitasyon yapmayacak kadar dik duruslu bir kadın.
Kimsenin kimseyi terorist diye yaftalama hakkı yok actıgı konu veya verdigi oy sebebiyle.
Cok net soyluyorum, ben olsam dava ederdim tek tek.
İşte sorun orda...ben neden görmedim pkk lı değilim terörist değilim dediğini...en son mesajları ortada...kedi yavrusuymuş gibi konuşmuyoruz, zaten okusa en başta Nancy tiksinir öyle bir tavırdan. sadece Nancy'e yapılan haksızlığı yazıyoruz.
kız gayet de sanal lince maruz kaldı ve gözümden kan aktı dedi, pkklı değilim diyerek, terörist değilim diyerek gitti.
bence azıcık empatinin ve üzgünlüğün yeridir.
E özelleri görmediğimiz için en son çatır çatır sataştı ve öyle gitti olarak görünüyor...nancy ağlamadı. biz ajitasyon yapmıyoruz. olanı yazıyoruz.
sadece özelden yazıştığımızda ben pkklı değilim yazdı. v e gitti
sataşmadı toplu linç oldu ve kendini savundu. bu sitede en hoşlanmadığım olay insanların terörist diye damgalanması. kız konu açtı diye linç edildi.E özelleri görmediğimiz için en son çatır çatır sataştı ve öyle gitti olarak görünüyor...
forumda yazmadı çünkü yazmasını gerektirecek bir durumu yoktu. kimse ben PKK'lı değilim demek zorunda değil. ben Nancy'le özelden konuştuğum için biliyorum PKK hakkındaki fikir ve görüşlerini.İşte sorun orda...ben neden görmedim pkk lı değilim terörist değilim dediğini...en son mesajları ortada...
Diymiİnsanları etiketlemek bu kadar kolay olmamalı.
Hem de en ağır ithamlarla.
Mune şimdi ben düşüncemi yazamicakmıyım mesela x kişisi benim gözümde çalıyor falan filan diye yorumlar yapamıyacakmıyım sana soruyorum çünkü kazenle anlaşamıyoruz
Yani yorum yapma hapsi boylarsın insanları sindirmektwn başka bişey değil kiresmen diktatörlük olur ki ben küfür falan etmem hiçde sevmem ama bazı şeyleride söyleyebilmeliyiz nerede özgürlük ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?