- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
biri birine tolinle konuşmamı demişbak benı burda ozelden tanıyan gorustugum cok ınsan vardır benım kavga ettıklerımle onlar gorusur onların kavga ettıgıyle ben gorusurum kımseye aman sununla konusma demem ama buna o kadar sınırlendım kı nasıl benım yapmadıgım bıseyı gıdıp soyler ya ıyıce napıcaklarını sapıttılar artık
sen hangı konulardasın dersaneye gıdıyomusun hain kpssdaş lamelif
Canım ve cicimBen o yemegın tarıfını isticem ondan
ayol siwit , çılgın falan dırek yakayı ele verir. Canım ve Cicim olaydı iyiydi
sende azcık araştır ucuza fotokopi şeklinde kpss kitabı satan cok yerler var dersaneyede gerek yok youtuba benim hocam yazarsan genel kultur konularını ızlersın ordan sınav mayısa alındı ne zaman calısmaya baslıycaksın acababiri birine tolinle konuşmamı demiş
hiç kusura bakma ama çok komikki bu
hiç bi konudayım kitabım kaynağım yok benim burda o kadar memur var biride demiyoki ben sana hayrıma kitap falan alayım kaynak yollayım bu sene almayacam bişey dersaneye gitmiyorum evde başlayacağım ama bi sisteme oturtmadım henüz 80 almak hayal gibi benim için birde alan gelecekmi gelmeyecekmi muamma hersene bize
ya gelsin ya gelmesin net bi cevapları yok
bi de onu beni tanıyan birine soyluyo te allam yabiri birine tolinle konuşmamı demiş
hiç kusura bakma ama çok komikki bu
hiç bi konudayım kitabım kaynağım yok benim burda o kadar memur var biride demiyoki ben sana hayrıma kitap falan alayım kaynak yollayım bu sene almayacam bişey dersaneye gitmiyorum evde başlayacağım ama bi sisteme oturtmadım henüz 80 almak hayal gibi benim için birde alan gelecekmi gelmeyecekmi muamma hersene bize
ya gelsin ya gelmesin net bi cevapları yok
sende azcık araştır ucuza fotokopi şeklinde kpss kitabı satan cok yerler var dersaneyede gerek yok youtuba benim hocam yazarsan genel kultur konularını ızlersın ordan sınav mayısa alındı ne zaman calısmaya baslıycaksın acaba
yahu ben okul kıtabından bahsetmedım kpss kıtapları ucuza var dedım sen yoksa bu sebeplerden dolayı atanmak mı ıstemıyorsun?bak şimdi eğri oturur doğru konuşmaya gayret ederim elimden geldiğince
eğitim sisteminin bir an önce rayına girmesi gerek
okul öncesi kendi alanım olduğu için konuya vakıfım diğer bölümler içinde vardır mutlaka böyle sözler
okul öncesi zorunlu olacak dendi pilot bölgeler belirlendi sonra hoooooooooop başka bi sistem
hayır o kadar insanın emeğiyle umuduyla oynandı
bu arada 4+4 sistemini ilk çıktığında çok beğenmiştim dileyen dilediği şekilde eğitimini aldırsın çocuğunun diye
ancak öğretmenlerden duyduğum kadarıyla bunuda çok güvendiğim dini değerlere kaidesiyle değer veren bir öğretmenden duyduğum için söylüyorum malesef kitapların içeriği çok boş diyor ha buna velilerin aymazlığıda eklenince sonuçlar pek istenildiği gibi olmuyor
dilerim bir an önce eğitim sistemindeki eksiklikler giderilir ve daha fazla yıl kaybetmeyiz
yahu ben okul kıtabından bahsetmedım kpss kıtapları ucuza var dedım sen yoksa bu sebeplerden dolayı atanmak mı ıstemıyorsun?
ne diyorsunKakao ya da bak sen, keşke sen hep yemek topiğinde kalsaydın. Bir de bir kaç topiğe hdp ye oy verin demiş. Kakao ne ayaksın sen...
Lamelif kitapsec sitesi var. Kitapcilarin sattiklarinin yari fiyatina geliyor cogu oradan bakabilirsin.:)muhalif arkadaşlardan kadrolu öğretmeler bana kitap alsanıza
kılıçdaroğluna minnettarız chp ye minnettarız. bize oy vererek tayyibin önü kesildi ve bu seçimlerdede oylar tekrar hdp yee..
neden böyle yazdınızki chp lilerden azımsanmayacak oy aldık ve bunda ne kötülük gördünüzki.. ve bu seçimlerdede almayı bekliyoruz..
Kakao gerçekten hep diyordum ya samimiyetsizsin, ikiyüzlüsün diye bu kadarını ummuyordum pes!
Kaç yüzün var daha?
:) kız ben beleş kitap için atladımya ortayaLamelif kitapsec sitesi var. Kitapcilarin sattiklarinin yari fiyatina geliyor cogu oradan bakabilirsin.
:) kız ben beleş kitap için atladımya ortaya
işte bizde alan varmı yok mu o bile muammaAlan aynı olsa bende bir sürü kaynak var gönderirdim ama malesef işine yaramaz.
işte bizde alan varmı yok mu o bile muamma
eğitim bilgilerine hayır demem hanibende 2013 basımları var ben temiz çalışmadığım için karalama heryer
gk gy içinde geçen sene 270 lira para verdim dinamik hafıza aldım ama ordan çalıştıklarımla alakasız artık tarih coğrafya
ay adım beleşciye çıkmasa bari
Burdaki öğretmenler eski zannimca simdiki sistemi bilmiyorlardir.:) kız ben beleş kitap için atladımya ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?