Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
biri birine tolinle konuşmamı demiş

hiç kusura bakma ama çok komikki bu

hiç bi konudayım kitabım kaynağım yok benim burda o kadar memur var biride demiyoki ben sana hayrıma kitap falan alayım kaynak yollayım bu sene almayacam bişey dersaneye gitmiyorum evde başlayacağım ama bi sisteme oturtmadım henüz 80 almak hayal gibi benim için birde alan gelecekmi gelmeyecekmi muamma hersene bize

ya gelsin ya gelmesin net bi cevapları yok

sende azcık araştır ucuza fotokopi şeklinde kpss kitabı satan cok yerler var dersaneyede gerek yok youtuba benim hocam yazarsan genel kultur konularını ızlersın ordan sınav mayısa alındı ne zaman calısmaya baslıycaksın acaba

bi de onu beni tanıyan birine soyluyo te allam ya

bak şimdi eğri oturur doğru konuşmaya gayret ederim elimden geldiğince

eğitim sisteminin bir an önce rayına girmesi gerek

okul öncesi kendi alanım olduğu için konuya vakıfım diğer bölümler içinde vardır mutlaka böyle sözler

okul öncesi zorunlu olacak dendi pilot bölgeler belirlendi sonra hoooooooooop başka bi sistem

hayır o kadar insanın emeğiyle umuduyla oynandı

bu arada 4+4 sistemini ilk çıktığında çok beğenmiştim dileyen dilediği şekilde eğitimini aldırsın çocuğunun diye

ancak öğretmenlerden duyduğum kadarıyla bunuda çok güvendiğim dini değerlere kaidesiyle değer veren bir öğretmenden duyduğum için söylüyorum malesef kitapların içeriği çok boş diyor ha buna velilerin aymazlığıda eklenince sonuçlar pek istenildiği gibi olmuyor

dilerim bir an önce eğitim sistemindeki eksiklikler giderilir ve daha fazla yıl kaybetmeyiz

yahu ben okul kıtabından bahsetmedım kpss kıtapları ucuza var dedım sen yoksa bu sebeplerden dolayı atanmak mı ıstemıyorsun?

yahu ben okul kıtabından bahsetmedım kpss kıtapları ucuza var dedım sen yoksa bu sebeplerden dolayı atanmak mı ıstemıyorsun?

ay tolin seni o noktada anladım bu arada teşekkürler bakayım youtubeden inşAllah

da

ben ordan keskin bi viraj YAPIP

bölümümüzn puanı çok yükseldi ALAN sınavı beli değil ve biz neye çalışacağımı tam olarak bilmiyoruz bu netsizlik var diye orada sağ yapıp eğitim sistemine aktım bu sebeble içimden pekte çalışmak gelmiyor gibi dedim

Son düzenleme:
:) muhalif arkadaşlardan kadrolu öğretmeler bana kitap alsanıza

Şuan kitap konusu geçince yazmak istediim. Türkiye'de okuma kitapları çook pahalı Bir kitap 25 lira bazen Asgari ücretin bu kadar düşük olduğu bir ülkede anca parası olanlar mı okusun yanii ?

kılıçdaroğluna minnettarız chp ye minnettarız. bize oy vererek tayyibin önü kesildi ve bu seçimlerdede oylar tekrar hdp yee..

neden böyle yazdınızki chp lilerden azımsanmayacak oy aldık ve bunda ne kötülük gördünüzki.. ve bu seçimlerdede almayı bekliyoruz..

Kakao gerçekten hep diyordum ya samimiyetsizsin, ikiyüzlüsün diye bu kadarını ummuyordum pes!
Kaç yüzün var daha?

Alan aynı olsa bende bir sürü kaynak var gönderirdim ama malesef işine yaramaz.
işte bizde alan varmı yok mu o bile muamma

eğitim bilgilerine hayır demem hani bende 2013 basımları var ben temiz çalışmadığım için karalama heryer

gk gy içinde geçen sene 270 lira para verdim dinamik hafıza aldım ama ordan çalıştıklarımla alakasız artık tarih coğrafya

ay adım beleşciye çıkmasa bari

Benimkiler hukuk, iktisat falan. Eğitim bilimleri yok. Gk gy fena durumda. Gecen sene dağıttım zavallıyı, her bir parçası bi yerde.

:) kız ben beleş kitap için atladımya ortaya
Burdaki öğretmenler eski zannimca simdiki sistemi bilmiyorlardir.
Ama yine de varsa gonderirlerse iyi olur tabi.
Bende de fazla olsa yollardim. Gecen gün siparis verdim bendekiler eski sistemdi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…