Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
mesaj orada, akraba yazmıyor. tanıdıkla akraba arasındaki farkı bilmiyor musun sen? ama yok ille ana baba akraba karıştıracaksın ki ağlaman inandırıcı görünsün değil mi?
ben sana ne tavır alacağım yahu? hakikaten kimsin sen de işi gücü bırakıp seninle uğraşacağım?
bence susması gereken sensin.
karışmamı istemiyorsan karıştırmayacaksın.

hani iftira atmıştır nerde hayyal ne dedim ben söylesene ne dedim ben

yalan konuşuyorsun ve bana iftara atıyorsun.rabbim sana vicdan nasip etsin

tühh yakalandım.:)

fazla samimi geldi birden. alışkanlık canım derim hep. belki hoş bakmazsın diye sildim:)
tamam samimi olmayalım madem al mesajlarını ver mesajlarımı terkediyorum seni bütün yazışmalarımız yalanmış diyesim geldi birden

farketmez dilediğin hitabı kullanabilirsin üye adımı seviyorum

tamam samimi olmayalım madem al mesajlarını ver mesajlarımı terkediyorum seni bütün yazışmalarımız yalanmış diyesim geldi birden

farketmez dilediğin hitabı kullanabilirsin üye adımı seviyorum
ben de benimkini seviyorum ama bu senin bana Meral demene ve bütün forumu peşine takmana engel olmuyor ben de sana Mahmut dicem bundan sonra

Pijama benim yapmadigim seyleri yapmisim gibi sagda solda anlatiyormus

tolin ben ne anlatmışım lütfen yazarmısın lütfen allah aşkına peygamber aşına yazarmısın kime ben ne demişim lütfen yaz

hatta buraya yazamam dyorsan telini vereyim orda konuşalım bana karalma yapmayın kimmiş bunlar yaza öyle yuvarlak ortaya konuşma madem açıldı bu saçma konu kim kime ne demiş yaz

sen hayale demişsinki tolin benimle ozelde canımlı cıcımlı yazıyor genele gelınce laf sokuyor demişsin ben ne zaman sana canımlı cıcımlı mesaj attım o mesajları buraya yukle ayrıca telefonumu verdım aksamdan beri telefon beklıyorum neden burdan yazıyorsun?

Tolin numaranı bana da atsana sapıklık yapacam sana

Bunu bilmeden daha önce bizde yaptık lakin kızım almıştı kendine bi üyelik ben banlanınca ondan girmiştim sonra oda kapandı yeniydik ama bilmiyorduk şimdi şunu sorucam kızımında takip ettiği bölümler vardı şuan giremiyor bunun için bi çözüm yokmu bir evden sadece bir kişimi girebilir

Bunu Mune aabla ya bildirirseniz ikiniizde girebilirsiniz . Mesala bnm kardeşinde bu sitede . Bana geldiginde problem olmasın diye bildirdik ve sorun halloldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…