Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siyasette takışmıştık:)normalde aranız nasıldı ki ?
İnsan yalancı düzenbaz olunca beklenir tabi.Yalnız bence gelince inkar edecek. Kuzenim yazmış falan diyebilir
Ay hiçte bikerem.. O beni görmezden geldi seni diil , tımım mıHayır benimki
intikam soguk yenen bır yemekmiş demekkiSiyasette takışmıştık:)
mune evet erkenden farkına varmanız iyi oldu. eğer moda bölümündeki yarışma gibi olsaydı birde iptal olacaktı. o kadar kişinin emeği heba olduydu oradaNeyse en azından hemen yakalandı bu bölümdeki yazılarından değilde yarışma karışsa üzülürdüm, erken müdahale hayat kurtarır
Geçmiş olsun yarışmacılar bundan sonrası iyi gitsin inşallah, bu olay nazar boncuğu olsun
Kakaonun kankisinin mikserliginide ben acikliycam siteye gelmesini bekliyorum
kimki oKakaonun kankisinin mikserliginide ben acikliycam siteye gelmesini bekliyorum
Ava giderken avlandı ama.Ay hiçte bikerem.. O beni görmezden geldi seni diil , tımım mı
intikam soguk yenen bır yemekmiş demekki
Kakao bari bi CrazY_GirL ne bileyim SwEET_19 falan yapsaydın şu nicki... Resmen buradayım demişsin...Beyaz ve mavi
Kakao ve Ben ne kadar uyumlu değil mi? Yaptığın oldu mu Kakao
Kimmiş o bakalım söyle nenene hemen
Benimle arasi iyi olan bir arkadasim matmazelle kavga ediyor matmazeldr profiline ozelde baska genelde baska davraniyorsun diye laf sokuyor arkadasimda diyorki bu lafi kime soyledin matmazel hanimda ben onu toline soyledim bana siyasette yazmadigini birakmiyor ama ozelde canim cicim diye mesaj atiyor demis yanj beni kendi sevdigim kisiye yalanci cikarmaya calismis M matmazeldepresif gel ve sana attigim o canimli cicimli mesajlari buraya yukle oyle arkadan yalan soylemekle olmaz o isler ya o mesajlari yuklersin yada bidaha benin arkamdan konusmazsin yoksa ben sana karsi insanlari oyle bir doldururumki ne siyasete ne de yemek bolumune girecek yuzun kalmaz!ben matmazalle aylardir bdv de bana yaptigi bi terbiyesizlikten dolayi konusumuyorumki nasil canimli cicimli mesaj aticam!kimki o
Ay bide hdp ye oy kullanmış demeki dikkat çekmemek için olsa gerek durun ben bide börekler yarışmasına uçam gelem
oyle bit doldururumki
bit değil bir olucak sende hemen bişey arama
zaten bite değil doldurmana takılmıştım sen deyince farkettim bitibit değil bir olucak sende hemen bişey arama
bak benı burda ozelden tanıyan gorustugum cok ınsan vardır benım kavga ettıklerımle onlar gorusur onların kavga ettıgıyle ben gorusurum kımseye aman sununla konusma demem ama buna o kadar sınırlendım kı nasıl benım yapmadıgım bıseyı gıdıp soyler ya ıyıce napıcaklarını sapıttılar artıkzaten bite değil doldurmana takılmıştım sen deyince farkettim biti
kpssdaş tolin
Ben o yemegın tarıfını isticem ondanAva giderken avlandı ama.
ayol siwit , çılgın falan dırek yakayı ele verir. Canım ve Cicim olaydı iyiydiKakao bari bi CrazY_GirL ne bileyim SwEET_19 falan yapsaydın şu nicki... Resmen buradayım demişsin...
Vay bee kakao...