• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Neyse en azından hemen yakalandı:KK66: bu bölümdeki yazılarından değilde yarışma karışsa üzülürdüm, erken müdahale hayat kurtarır :-)
Geçmiş olsun yarışmacılarHoppa bundan sonrası iyi gitsin inşallah, bu olay nazar boncuğu olsun:nazar:
mune evet erkenden farkına varmanız iyi oldu. eğer moda bölümündeki yarışma gibi olsaydı birde iptal olacaktı. o kadar kişinin emeği heba olduydu orada:KK43:

Ay bide hdp ye oy kullanmış demeki dikkat çekmemek için olsa gerek durun ben bide börekler yarışmasına uçam gelem :KK57::KK57:

bende yorum yazayım madem kakao olmadı bu canım hele hele yarışmada görmedim aramayacğım şimdi yorumunu ama yapmasaydın keşke:KK35::KK35::KK35::KK35:

yalnız diğer üyezadeler sizlerde onun yaptığı yanlışa karşılık bence çok haddinizi aşıyorsunuz burada olmayan bi üye hakkında konuşmalarınızda ne olursa olsun kendinize olan saygınızıda kaybetmeden yorum yapmanız lazım diye düşünüyorum:KK35::KK35:

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

sayın moderatör abla yanlışmıyım ama:oops:

Kimmiş o bakalım söyle nenene hemen :KK14:

Benimle arasi iyi olan bir arkadasim matmazelle kavga ediyor matmazeldr profiline ozelde baska genelde baska davraniyorsun diye laf sokuyor arkadasimda diyorki bu lafi kime soyledin matmazel hanimda ben onu toline soyledim bana siyasette yazmadigini birakmiyor ama ozelde canim cicim diye mesaj atiyor demis yanj beni kendi sevdigim kisiye yalanci cikarmaya calismis M matmazeldepresif gel ve sana attigim o canimli cicimli mesajlari buraya yukle oyle arkadan yalan soylemekle olmaz o isler ya o mesajlari yuklersin yada bidaha benin arkamdan konusmazsin yoksa ben sana karsi insanlari oyle bir doldururumki ne siyasete ne de yemek bolumune girecek yuzun kalmaz!ben matmazalle aylardir bdv de bana yaptigi bi terbiyesizlikten dolayi konusumuyorumki nasil canimli cicimli mesaj aticam!

siteye gelmesini beklıyodum ama duramadım bu neyın hırsıdır ya sen nasıl benı karalamaya calısırsın nasıl düşünmezsin bunların ortaya cıkacagını:KK12:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: zaten bite değil doldurmana takılmıştım sen deyince farkettim biti:KK53:

kpssdaş tolin:KK53:
bak benı burda ozelden tanıyan gorustugum cok ınsan vardır benım kavga ettıklerımle onlar gorusur onların kavga ettıgıyle ben gorusurum kımseye aman sununla konusma demem ama buna o kadar sınırlendım kı nasıl benım yapmadıgım bıseyı gıdıp soyler ya ıyıce napıcaklarını sapıttılar artık:KK12:
sen hangı konulardasın dersaneye gıdıyomusun hain kpssdaş lamelif:63:

Back