Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
@tolin ...benle günlerdir uğraşıyorsun sen ve bir kaç kişi sürekli bir karalama halindesin bunu siyasette yaptığın gibi diğer topiklerde devam ediyorsun.bunu neden yaptığını ilk günden beri anlamadım anlamıyorum...

benim senle hiç bir muhabbetim yok hiç bir şekilde sohbetim yok geçen yıl şeref meselesi dizisinin topiğini yaptın oraya girip bir kaç kez yorum yazdım bunun dışında senle hiç karşılaşıp sohbet etmedim belki bir kaç kez bdv beğeni olmuştur.

bunun dışında ben bir topiğe yorum yazdım buradan alıntı yapıp bana vermiş veriştirmişin...

o alıntı budur...

matmazeldepresif dedi:
HDP terör orgutudur.PKK nin meclis sözcüsüdür. HDP de milletvekilleri PKK kamplarına giderken gelirken resimleri vardır.PKK ya sirtimizi dayadik lafları vardır.PKK dan emir alan PKK nin kuklası bir partidir.bunu bi anlamadinız gitti pes valla
Genişletmek için tıkla...

ahhhhh canımmm sen yazmasan bilmiyoduk vallahi büyük aydınlanma yaşadım sayende ama keşke bu çıkışmalarını harbi okye çıkışmadan once kımsenın arkasına saklanmadan yapsaydın konuya gelıp bakıyosun akp liler fazlaysa yandaş bulabıleceksen o taraftan yazıyosun yok muhalıf partılıler fazlaysa daha ılıman ılıman yazıp tepkılerı toplamıyım diye ugrasıyosun bi sen bi de kakao ikiniz siyaset topiğinin mikserisiniz daha kendi fikrinizi acık acık soylemekten acizsiniz!

tolin, Cumartesi 00:44 K.İ.B. Favorilere Ekle
#734 Beğen + Çoklu Alıntı Cevapla
Misty Day, cognitive, okypete ve diğer 2 kişi bunu beğendi

bu yorumunu okuyunca şaşırdım gerçekten çok şaşırdım.hatta harbiye whatsapptan mesaj attım toline ne oluyor diye

bana burda iftira attın karaladın hakaret ettin.banlı olduğum için karşılık yazamadım ban kalkınca da susmayı tercih etti..siz ne yazarsanız yazın ben sustum ne haraket ederseniz edin ben sustum.bu mesajına karşılık evet profile o sözü yazdım bu kadar söz bu kadar cimlede benden olsun tolincim...

ben ankara patlaması topiğine arkadaşlar bu kadar saygısızlık yapmayın dedim dalga konusu oldum.hatta ben editör olucakmış vb...benim kulağıma ne dedikodular geldi neler neler duydum ama sustum.

marıyn bana akrabalrının da başına gelebilir diye bir yorum yaptı uzatmadım seviyemi düşürmedim küfürlere sığınmadım yazılana üzüldüm ve allaha havale ettim yine sustum.

benim canımlı cicimli konuşmamla dalga geçildi.ben böyle konuşurum öyle alıştım öyle terbiye gördüm bana hep çok tatlı dillisin derler samimiyimdir.iyimserimdir yumaşak bir kişiliğim vardır.buda konuşmama yansır.

böyle konuşmayıpta sen gibi yada diğerleri gibi çamurlar mı atayım küfürlermi yağdırayım ne yapayım kusura bakmayın benle dalga geçenler ben böyle konuşamam

ŞİMDİ BURDAN BÜTÜN SİYASETE YORUM YAPANLARA SORUYORUM HANGİ KONUYA GELDİMDE O KONUYU KARIŞTIRDIM.KİMLE KAVGA ETTİM KİMLE KARŞILILIK POLEMİK YAPTIM KAVGA EDER GİBİ KİME HAKARET ETTİM. KİMİN DÜŞÜNCESİNE SEN CAHİLSİN DEDİM YADA NE DEDİM SÖYLESİN BURDA SORUYORUM LUTFEN SÖYLEYİN.

ABEN AKP Lİ OLMADIGIMI HER YERDE YAZDIM YORUM YAPTIM NE BURDA AKPLİLER VAR ONA GÖRE YAZAYIM DEMEDİM BU KADAR İNCE OYUNLARIM HİÇ OLMADI.ORADA AKPLİ VAR DİYE YAZARIM SENİN DEDİGİM GİBİ AMA ARKAMDAN BAŞKA GÖRÜŞTE BİRİ GELİR YAZAR BU SENCE SAÇMA DEGİL Mİ BENİ KARALAMAK İÇİN BU DENLİ SAÇMALDIN.A

hatta beni karalamak için Saraylim la bir sohbetimi alıp linki oraya ekledim oysa ben akp li olmadığımı hdp ye oy vermiyecegimi yazdım saraylım beni akp li sandım ve ona göre yorum yazdı bense saraylımın çok bilinçli birikimli olduğunu bilfigim için bir kaç soru sordum bunu kullandın.ben yine sustum

bütün bunlara karşın ben sadece profile bir mesaj yazdım @HayyaL bana özelden mesaj yazdı verdi veriştirdi.bende bu denli öfkeyle yaklaşıp hakaret edicegine daha sakin sorsaydın yazdım ki kopyeleyim gör.

ayrıca ben akp lilere karşı yorum yaparken ben beğeniliyordum alkış alıyordum ama ne zaman hdp ye laf ettim bana karşı tepki alındı.
bir topikte Olivia ve parkon polemik yaşadın O okypete yle hiç bir sorunum yokken parkonu desteklediğim için bana karşı tavır aldı

ben düşüncelerimi özgürce yazarım söylerim kimseden çakinmem korkmam ALLAHTAN başka daha dün bir topikte benim yorumlarımı okurken midem bulanıyor diyen hayyal di bana yapılan iftiraları hakaretleri karşılık devam ettiren sen hayyal ve okypete ve bu yazılanları beğenenler ALLAHA havale ediyorum o günden beri dua ediyorum kul hakkının ne kadar agır bir hak olduğunu biliyorsunuz işte o hakla yargılanın insana çamur atmak iftira atmak kolaydır ama bunun vebali çok ağırdır.

demişin ki bdv terbiyesizlik etti ondan mı bu kadar kinlendin bu nefretin bundan dolayımı herşey üzerine yemin ederim bdv ne dedim hangi konuydu hatırlamıyorum bile bana bu kadar kirli bir ağızla yaklaşacıgına özelden yazıp sorsaydın matmazel bunu dedin kırıldım deseydin

kakoyla beni bir tutman bile bana hakrettir çünkü beni tanımıyorsun benim kim olduğumu bilmiyorsun

yine demişin ki ki senini kim olduğunu bir yazarım kk herkesi bir doldururum buraya gelicek yüzün olmaz

bu söylediğin söz yargı karşısında hakaret ve tehdittir ve bunun cezası 3 yıldan başlar ve bana yaptıklarınız mahkemeye versem 3 yıldan başlar.

şimdi soruyorum.BEN KİMMİŞİM YADA SEN İNSANLARI NASIL DOLDURUCAKSIN Kİ NELER DİYECESİN Kİ BENİM KK YA GELİCEK YÜZÜM KALMIYACAK SÖYLERMİSİN ÖGRENEYİM BENDE

BURAYA YAZ LUTFEN MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ve Kazen de okusun ve bu siteden beni atsınlar o zaman bu kadar bekleme madem ben o kadar kötüyüm şimdi de hadi ben nasıl biriyim.

şuan yaptığının adı nedir bilemiyorum ama ben bana yapılam bu hakkızlıgı rabbime havale ediyorum bana karşı bir tavır aldınız ama yanlış kişiye aldınız bu ALLAH katında çok büyük günahtır kul arasında ayıp ve vicdazsızlıktır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/benzestirdigin-nickler.868505/page-46

sayfadan 45. sayfa
< Önceki1434445464748Sonraki >
Okunmayan İlk Mesaja Git

1. Çarşamba 13:20
    Konu Sahibi : Lucky7

2. HayyaLAtatürkiyePro Üye

Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    8.316
    Ödül Puanları:
    238
    2 Kişiyi çok benzetiyorum ama mikserlik bakımından daha çok.
    Biri m. biri k.

HayyaL, Çarşamba 13:20 K.İ.B. Favorilere Ekle
    #441 Beğen + Çoklu Alıntı Cevapla
    Lucky7, okypete, deadline ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  3. googletag.cmd.push(function() { var mappingFirst = googletag.sizeMapping(). addSize([732, 200], [728, 90]). addSize([340, 200], [336, 280]). addSize([0, 0], [300, 250]).build(); googletag.defineSlot('/1013265/KK_CForum_1_Mesaj', [[300, 250], [336, 280], [728, 90]], 'div-gpt-ad-1442106675045-1').defineSizeMapping(mappingFirst).addService(googletag.pubads());googletag.enableServices();googletag.display('div-gpt-ad-1442106675045-1'); });
    Çarşamba 13:23

4. deadlinePopüler ÜyeÜye
    Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    9.170
    Ödül Puanları:
    178

2 Kişiyi çok benzetiyorum ama mikserlik bakımından daha çok.
    Biri m. biri k.

çok merak ettim bu m ve k yı

deadline, Çarşamba 13:23 K.İ.B. Favorilere Ekle
    #446 Beğen + Çoklu Alıntı Cevapla
    2KediAnnesi ve HayyaL bunu beğendi.
    Çarşamba 13:23

5. HayyaLAtatürkiyePro Üye

Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    8.316
    Ödül Puanları:
    238

Ben bir siyasete gideyim de k kimmiş onu arastırayım. Bu merak beni çok dürtüyor
    Hiç zorlanmayacaksın

HayyaL, Çarşamba 13:23 K.İ.B. Favorilere Ekle
    #447 Beğen + Çoklu Alıntı Cevapla
    themis1990 ve 2KediAnnesi bunu beğendi.
    Çarşamba 13:24

6. HayyaLAtatürkiyePro Üye

Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    8.316
    Ödül Puanları:
    238

çok merak ettim bu m ve k yı
    Biraz bakın direkt Göze çarpacak

HayyaL, Çarşamba 13:24 K.İ.B. Favorilere Ekle
    #448 Beğen + Çoklu Alıntı Cevapla
    2KediAnnesi bunu beğendi.
    Çarşamba 13:25

7. Belissa♡ Бизимки Масалди ♡Pro Üye
    Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    7.043
    Ödül Puanları:
    193

aa ama bana başakla anlaşamazsın didilerdi bende bir sevdiceğimi tarihe gömmüştüm bak

kız hep senin gibiler yüzünden beyaz atlı prensimi kaçırmısşım gördünmü evde kaldım işte
    Lucky az daha beni de nisanlimdan ayiracakti sirf basak diye ahahah

Belissa, Çarşamba 13:25 K.İ.B. Favorilere Ekle
    #449 Beğen + Çoklu Alıntı Cevapla
    Lucky7 bunu beğendi.
    Çarşamba 13:25

8. deadlinePopüler ÜyeÜye
    Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    9.170
    Ödül Puanları:
    178

Biraz bakın direkt Göze çarpacak
    bende gideyim araştırayım siyasete pek girmiyorum bu aralar çok geriyor beni orası ondan bilemedim şöyle uğrayıp geleyim

deadline, Çarşamba 13:25 K.İ.B. Favorilere Ekle
    #450 Beğen + Çoklu Alıntı Cevapla
    HayyaL bunu beğendi.
googletag.cmd.push(function() { var mappingNinth = googletag.sizeMapping(). addSize([732, 200], [728, 90]). addSize([340, 200], [336, 280]). addSize([0, 0], [300, 250]).build(); googletag.defineSlot('/1013265/KK_EForum_9_Mesaj',[[300, 250], [336, 280], [728, 90]], 'div-gpt-ad-1442106675045-3'). defineSizeMapping(mappingNinth).addService(googletag.pubads()); googletag.enableServices();googletag.display('div-gpt-ad-1442106675045-3'); });

Ben doğru olanı söyler çekilirim tolin e iftira attın çünkü bana doğruları söylemeye çekindin.
Bir iş yapacaksan düzgün yap matmazel hanım öyle mağrur Prensesleri oynama boşuna.
O okypete yi Nasıl hedef tahtası yapıp insanları Nasıl kışkırttığını anlat hadi.
Sürekli ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun bunun da çok iyi farkındayım.
En son yaptığını da iyi biliyorum.
Boşver boşver...
İnsanın kendini tanıması çok hoş evet miksersin. Bu da çok açık ve net.

haha konuya çok hakim değilim ancak kişi kendinden bilir işi tüm forumlarda dalga geçmekten başka bi forsunu göremiyorum bazılarının
diyerek konuya zıplasammıııı zıplamasammı
hey ALLAH ım ya

3 kuruşluk akıllarıyla birden fazla üyelik açıp milleti trollemeye çalışmıyorlar mı bi de hey allahım...

allah aşkına hayyal yaz ana kime ne demişim öyle gelip gidip şunu şunu yapmışın deme neyse az ben sana ne söylemişim hayyal bana özel mesaj attın bende sana açık açık yazdım toline ne iftirası attım ben söylesen ne dedim ben

lütfen insanlar aynaya baksınlar konularıma ve yazdığım konuya gelip konuyla alakasız laf sokup gitmelerini herkes gördü. adım verilmiş diye yazıyorum. bıktım valla bıktım.
istediğim mesajı beğenirim bunun hesabınıda kimseye vermem. bitti.

ayy ben en son konuna yazdım ama laf sokmadım yani onu demiyorum o de lütfen

Ben burada seninle tartışacak değilim matmazel. Ben söyleyeceğimi söyledim.
Beni oyunlarına karıştırma.
Kendince benim adımı vererek insanları da doldurma. Herkes herşeyin farkında.
Sana cevap yazmam ben.
Birşey aklıma takışırsa ki takıldığında özelden sordum, bitti. Onun dışında yaptıklarını da gördüm. Biliyorum sen Canını sıkma.
Burada mahalle kavgası yapacağın son kişi bile olmam ben.
Hadi selametle.

marıyn bana akrabalrının da başına gelebilir diye bir yorum yaptı uzatmadım seviyemi düşürmedim küfürlere sığınmadım yazılana üzüldüm ve allaha havale ettim yine sustum.
sen kim olduğunu sanıyorsun?
tolin'le senin arandaki mevzudan bana ne? beni niçin karıştırdığını öğrenebilir miyim? biz her 5 günde bir çekmek zorunda mıyız, senin bu mağdurum da mağdurum nutuklarını?
o gün de aynı şeyi yaptın, benim sülaleme, aileme beddua etti diye ağladın durdun. ki yazdığımda aile kelimesi bile geçmiyor,
bak bakalım burada aile geçiyor mu?
sizin de aileniz ölsün inşallah mı demişim acaba? yoksa size de olabilir, böyle konuşmayın, azıcık empati yapın mı demek istemişim.
bak bazı başlıklarda görüyorum laf sokmaya falan çalışıyorsun kendince, kaf dağı falan filan.
yapma.
doğrudan adımı yazmasaydın, şimdi de seni muhatap almazdım.
ben o gün söyleyeceğimi söyledim.
sen de yeterince ağladın sızladın.
bırak.
git mağduriyetini başkası üzerinden yap.
bu konu benimle alakalı değil, tolin 'le özel mesajlaşmamız varsa 1 tane ancak vardır, onu da ben hatırlamıyorum.
benim adımı geçirip sana hain bir ittifak kurulmuş gibi davranma, umurumda değilsin.
ağlayacaksan git benden uzakta ağla.
şu hayatta hiç sevmediğim şeydir, duygu sömürüsü, içimi sızlatacağını, özür dileyeceğimi, acaba mı diye soracağımı sanıyorsan yanlış yoldasın.
eğer sen o gün ağlamak yerine özele gelip mary böyle dedin ama bak ben buna çok alındım, böyle denmez, ben bunu şekilde anladım deseydin özür dilerdim, yanlış anlamaya müsait bir şey yazdığım için, niyetim o olmasa bile.
ama şu halde, benim dilimi sivriltmekten başka bir şey yapmıyorsun.
benim adımı bir daha böyle bir konuda geçirme, bir dahaki sefere bu kadar yumuşak yazmam.

Son düzenleme:

ben ne iftirası attım desene hayyal gelp karalamak adına bir laf edip gidilmez sen bunu diyerek bana iftira atıyrsun

iftira beddua ederler kelimeleri alıp sayfalarca dalga geçerler herkesi zan altında bırakırlar öfkeleri kinleri bitmez başkalarını dolduruşa getirirler herkesi suçlu kendilerini masum konumuna getirip herşeyi bilen kişi olurlar ki bir şey bilmezler

heleki düşütkleri durumu hiç bilmezler

sonrada burası ne hale geldi siyaseti siyasette konuşalım derler.

bir öyleler bir böyleler.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yasi-elestiridir.870794/page-38#post-43261094

bu o mesajlarından sadece biri.
gelip sadece laf sokmak için yazdığın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yasi-elestiridir.870794/page-38#post-43261132

buda benim mesajım.

bu mesajın sırf bana laf sokmak için yazıldığı ortada. çünkü hakarete ban gelmesini savunuyordum o konuda. geri sayfalara bakabilirsiniz
bunu devamlı yaptın ayrıca.

marılyn sen kimsin lafları falan ne oluyor önce orada bi durucaksın

benim yazdığımı oku bana karşı tavır alındı dedim bunların içinde de senvarsın ve bana akrabların da dedin

şimdi karışma o zaman ve sus

ben ne iftirası attım desene hayyal gelp karalamak adına bir laf edip gidilmez sen bunu diyerek bana iftira atıyrsun

Ne sorunun varsa git onunla çöz.
Beni karıştırma dedim ve bitti.
Bu son mesajım sana.
Beni etiketleyerek kendince tartışma ortamı yaratıyorsun Hedef tahtası haline getirmek için.
Beni artık ne alıntıla, ne cevap yaz ne adımı ver.
Benim için bu konuşma bitmiştir.

günlerdir kışkırtmalrınıza sustum tek kelime yazmadım şuan yazıyorum ve bir dahda asla yazmak istemiyorum kimin ne olduğu çok belli

benle uğraşmayın konulara yorum yapın lütfen benide karalamayın heleki dedikodumu yapmayın duyuluyor çünkü ben yine susuyorum kendi kendinize neyse kininiz devam edin.

sizin oyunuza gelmiyecem sizle aynı seviyeye düşmeyecem ben söyledim söyleyceklerimi.

dedgim gibi olanı biten ALLAH IM görüyor.ona havale ediyorum.çamur atmadan önce şunu unutayın önce kendi eliniz kirlenir ki ne kadar çamur atarsanız atın bana asla bulaşmaz.

kul hakkı nedir ne değildir Google bir bakın.

Hakkıa girdiniz.KUL hakkıyla yargısın Mevlam sizi ...

NE AZARSANIZ YAZIN SİZİN YANSIMANIZDIR.görmüyorum duymuyorum umrumda değil.

unutmayın ki yaşattığınız şeyi kendiniz yaşamadan u dünyadan gitmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…