Amin...Valla banı kalkınca gelir ama tabii yaptığı şeyin sonuçlarını burada okur, bundan sonra eleştirilere maruz kalacak.
Yemek Yarışması'na gitmesine ve oy kullanmasına bende anlam veremedim, yaptığı bu bölümde kalsaydı, yarışmaya emeklerinizi biliyorum ve çok şükür bugüne kadar gayet düzgün giden bir yarışma, Allah bozmasın, konuyu oraya sıçratmasına, yarışmaya Gölge düşürmesine gerek yoktu.
Derdi benimle onun.Oyle tabiki . Sonuçta kendisidir kac kez oradaki yarışmalara katıldı . Nasıl çaba sarfedildini biliyordu . ..
Değilmiyiz.
Derdi benimle onun.
Neyse en azından hemen yakalandıAmin...
Ablacım sadece oy kullanmadı
1. giden tarife laf etti
Teşekkür ederiz AblacımNeyse en azından hemen yakalandıbu bölümdeki yazılarından değilde yarışma karışsa üzülürdüm, erken müdahale hayat kurtarır
Geçmiş olsun yarışmacılarbundan sonrası iyi gitsin inşallah, bu olay nazar boncuğu olsun
Neyse en azından hemen yakalandıbu bölümdeki yazılarından değilde yarışma karışsa üzülürdüm, erken müdahale hayat kurtarır
Geçmiş olsun yarışmacılarbundan sonrası iyi gitsin inşallah, bu olay nazar boncuğu olsun
Amin inşallah, Yüce Mevla'm, halkımız ve Vatanımız için en hayırlısı neyse onu nasip etsin, benim her seçimde duam bu yönde, Allah hayırlısını versin.Teşekkür ederiz Ablacım
Bu konuyu takip ediyorumYazmak bu şekilde nasipmiş
Pazar günü hepimiz için hayırlı bir sonuç çıkar inşaallah
Tamam birtanem, fırsat bulur bulmaz gelirimSağol abla yemek topikine uğra bir ablaorada çok şok olunacak bir durum dan bahsedecem sana yorumunu merak ediyorum
Bazıları hissi, bu da hissen oldu ama tabii bizim kendimize has bir tekniğimiz var, meslek Sırrı söylenmez
merakımdan soruyorum. geçen günde biri ikinci üyelik almıştı . kaç üye sordu söylemediniz. l.m.n harf var içinde falan dediniz. neden onu da açıklamadınız?
çok şaşırdımBunu yeni birileri veya çok aktif olmayanlar yapsa bir nebze anlarım, zaten bilmeden yapanları biz asla deşifre etmiyoruz ama bilerek sürekli aktif olan bir üye yaptığında
Bu bölüm bu kadar mı Gözünü döndürüyor insanların.
normalde aranız nasıldı ki ?Evet melek yüzlü şeytandı.Bana o kadar kin beslemiş ki gelip rakibime tekrar oy vermiş.Rezil!
Beyaz ve mavi
Kakao ve Ben ne kadar uyumlu değil mi? Yaptığın oldu mu Kakao
Gerçek, Kazen'e de bildirdim, oh valla burda banlanıp sonra 2. üyelik.
Kazen ne demişti, burda banlananlar 2. üyelikle gelirse ifşa edilecek. İfşa ettim.
Yapılan olmadı.
ay onun kankısı benım ki olan mı aceba..Kakaonun kankisinin mikserliginide ben acikliycam siteye gelmesini bekliyorum
ay onun kankısı benım ki olan mı aceba..ay heyecanla beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?