Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bildirimlerin hepsine henüz bakmamıştım Heee sen özelden yazmışsın, şimdi gördüm mesajını.
Bende isimden şüphelendim, niye bilmiyorum ama işte aldı beni bir Şüphe.

Ee normal.önceden oğlum ve ben
kako ve ben olmuştu.
simdide beyaz ve mavi olunca s uphelenmen çok normal abla

Ee normal.önceden oğlum ve ben
kako ve ben olmuştu.
simdide beyaz ve mavi olunca s uphelenmen çok normal abla
Bunu yeni birileri veya çok aktif olmayanlar yapsa bir nebze anlarım, zaten bilmeden yapanları biz asla deşifre etmiyoruz ama bilerek sürekli aktif olan bir üye yaptığında

Bu bölüm bu kadar mı Gözünü döndürüyor insanların.

Evet melek yüzlü şeytandı.Bana o kadar kin beslemiş ki gelip rakibime tekrar oy vermiş.Rezil!

Oyle oluyor . Ikinci üyeliği ile hdp taraftarı olarak görünmüş . Amacı mikserlik anladim da ne bilim bunla eline ne geçti . Bundan sonra diğer üyeliğiyle gelebilecek mi .s of kakao.ya yakışmadı . Siyaset e olan kinini en azından yemek topikine tasimamaliydi . Oraya nevosun ve bizlerin ne kadar emek.harcadını biliyordu oysaki

Valla banı kalkınca gelir ama tabii yaptığı şeyin sonuçlarını burada okur, bundan sonra eleştirilere maruz kalacak.

Yemek Yarışması'na gitmesine ve oy kullanmasına bende anlam veremedim, yaptığı bu bölümde kalsaydı, yarışmaya emeklerinizi biliyorum ve çok şükür bugüne kadar gayet düzgün giden bir yarışma, Allah bozmasın, konuyu oraya sıçratmasına, yarışmaya Gölge düşürmesine gerek yoktu.

Oyle tabiki . Sonuçta kendisidir kac kez oradaki yarışmalara katıldı . Nasıl çaba sarfedildini biliyordu . ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…