- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Bildirimlerin hepsine henüz bakmamıştımHeee sen özelden yazmışsın, şimdi gördüm mesajını.
Bende isimden şüphelendim, niye bilmiyorum ama işte aldı beni bir Şüphe.
2 hakkınız varkaç kere oy kullanıyorki bir üye. kaç hakkı var
aa öylemi. kurallar değişmiş yanii.2 hakkınız var
Bundan sonra tarif sayısına göre değişecekaa öylemi. kurallar değişmiş yanii.
Bunu yeni birileri veya çok aktif olmayanlar yapsa bir nebze anlarım, zaten bilmeden yapanları biz asla deşifre etmiyoruz ama bilerek sürekli aktif olan bir üye yaptığındaEe normal.önceden oğlum ve ben
kako ve ben olmuştu.
simdide beyaz ve mavi olunca s uphelenmen çok normal abla
Damat bohçasına vermiş
Evet melek yüzlü şeytandı.Bana o kadar kin beslemiş ki gelip rakibime tekrar oy vermiş.Rezil!Sevgili adra,
Onun zavallı olduğu cok bellıydı ama , arkadaşlarının desteğiyle yaşayıp gidiyordu işte..
Her tarafa boncuk dağıttığı için , Atatürk düşmanı olduğu ÇOK belli olamıyordu..
anladım . bakarrım birazdan. oy kullanırımBundan sonra tarif sayısına göre değişecek
Bunu yeni birileri veya çok aktif olmayanlar yapsa bir nebze anlarım, zaten bilmeden yapanları biz asla deşifre etmiyoruz ama bilerek sürekli aktif olan bir üye yaptığında
Bu bölüm bu kadar mı Gözünü döndürüyor insanların.
geliyorummmmm:)))
Bir özür borcu varNeyse bakalim hayırlısı nevosum .kendi hesabıyla gelebilecek mi bakalim ?
Batsın onun özrü.Hangi yüzle gelecek.Gelse de onu burada zor günler bekliyor.Bir özür borcu var
Evet melek yüzlü şeytandı.Bana o kadar kin beslemiş ki gelip rakibime tekrar oy vermiş.Rezil!
Valla banı kalkınca gelir ama tabii yaptığı şeyin sonuçlarını burada okur, bundan sonra eleştirilere maruz kalacak.Oyle oluyor . Ikinci üyeliği ile hdp taraftarı olarak görünmüş . Amacı mikserlik anladim da ne bilim bunla eline ne geçti . Bundan sonra diğer üyeliğiyle gelebilecek mi .s of kakao.ya yakışmadı . Siyaset e olan kinini en azından yemek topikine tasimamaliydi . Oraya nevosun ve bizlerin ne kadar emek.harcadını biliyordu oysaki
Değilmiyiz.Ask olsun biz rakibmiyiz
Valla banı kalkınca gelir ama tabii yaptığı şeyin sonuçlarını burada okur, bundan sonra eleştirilere maruz kalacak.
Yemek Yarışması'na gitmesine ve oy kullanmasına bende anlam veremedim, yaptığı bu bölümde kalsaydı, yarışmaya emeklerinizi biliyorum ve çok şükür bugüne kadar gayet düzgün giden bir yarışma, Allah bozmasın, konuyu oraya sıçratmasına, yarışmaya Gölge düşürmesine gerek yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?