- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Kakao zavallısın!Gerçek adınla yazamadığın şeyi gelip sahte hesapla sordun bana.Lütfen sahte hesapla kullandığı oylar da silinsin yemek yarışmasında.Ayrıca kakao çok şiddetli bir Atatürk düşmanıdır bilinsin.Burada gerçek yüzünü fazla göstermiyor.
He dün bana hem mesaj attılar hemde hemde aradılar sen benim yerime gidiversene malıum ben ilçesindeyim ne zaman bugün mü yarın mıKonya coşuyor akp mitingi iledaha benm evin buraya geliyor ses wueoeee
aynı mailmiCiddiyim, eğer değilse hepinizin önünde özür dilerim ama verilen mail ve ıp
Bazıları hissi, bu da hissen oldu ama tabii bizim kendimize has bir tekniğimiz var, meslek Sırrı söylenmezaynı mailmi
abla şüphelenip mi bakıyosunuz, yoksa direk uyarı falan mı geliyo aynı maille kayıt olunca
he tamam söyleseydin de 2. üyelik alırken yakalanmasaydım yahuBazıları hissi, bu da hissen oldu ama tabii bizim kendimize has bir tekniğimiz var, meslek Sırrı söylenmez
Şok şok şok kakaoda bunu yaparsa eyvahlar olsun kakao banlımıydı?Beyaz ve mavi
Kakao ve Ben ne kadar uyumlu değil mi? Yaptığın oldu mu Kakao
Ne olursa olsun yakalanırsınhe tamam söyleseydin de 2. üyelik alırken yakalanmasaydım yahu
Evet banlıydı.Şok şok şok kakaoda bunu yaparsa eyvahlar olsun kakao banlımıydı?
evet banlıŞok şok şok kakaoda bunu yaparsa eyvahlar olsun kakao banlımıydı?
olduu ozamansaa byeeeNe olursa olsun yakalanırsınkaçış yok
Ne olursa olsun yakalanırsınkaçış yok
Sevgili adra,Kakao zavallısın!Gerçek adınla yazamadığın şeyi gelip sahte hesapla sordun bana.Lütfen sahte hesapla kullandığı oylar da silinsin yemek yarışmasında.Ayrıca kakao çok şiddetli bir Atatürk düşmanıdır bilinsin.Burada gerçek yüzünü fazla göstermiyor.
O bu bölümde banlanmamıştı, sitenin aktif Üyelerinden biri olsaydı açıklardım, aktif değildi, tüm üyelikleri silinmiş ve çoğunluğunuzun bilmediği biriydi ki üyeler kim olduğunu yazdı topikte.merakımdan soruyorum. geçen günde biri ikinci üyelik almıştı . kaç üye sordu söylemediniz. l.m.n harf var içinde falan dediniz. neden onu da açıklamadınız?
Oy kullanmış AblacımOnunda incelenmesini istedim, ben baktım mı tam bakarım, hiçbirşeyi atlamamaya gayret ederim
Ay kimdi, abla kaçırmışım yaaaO bu bölümde banlanmamıştı, sitenin aktif Üyelerinden biri olsaydı açıklardım, aktif değildi, tüm üyelikleri silinmiş ve çoğunluğunuzun bilmediği biriydi ki üyeler kim olduğunu yazdı topikte.
Bildirimlerin hepsine henüz bakmamıştımOy kullanmış Ablacım
Ben gelip 1.ye laf edince anladımBirde yeni üyeler hem siyaseti hemde yemek bölümünü ziyaret edince mutlaka eski üye ve 2. üyeliktir diye düşünüyorum. .Bu iki bölüm çok kolay bulunmuyor..O yüzden bildirmiştim.
İşte beni de bir şüphe aldı ve takip ettimBildirimlerin hepsine henüz bakmamıştımHeee sen özelden yazmışsın, şimdi gördüm mesajını.
Bende isimden şüphelendim, niye bilmiyorum ama işte aldı beni bir Şüphe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?