• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Kakao zavallısın!Gerçek adınla yazamadığın şeyi gelip sahte hesapla sordun bana.Lütfen sahte hesapla kullandığı oylar da silinsin yemek yarışmasında.Ayrıca kakao çok şiddetli bir Atatürk düşmanıdır bilinsin.Burada gerçek yüzünü fazla göstermiyor.

Ne sordu kiz :70:

Konya coşuyor akp mitingi ile :KK71::KK71: daha benm evin buraya geliyor ses wueoeee:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
He dün bana hem mesaj attılar hemde hemde aradılar sen benim yerime gidiversene malıum ben ilçesindeyim ne zaman bugün mü yarın mı
Ne vaatler edecekler gelde beni bir bilgilendir olar mı:KK75::KK75:

İran şeriatında kadınlar erkeklerle el sıkıştı diye para artı 100 kırbaç cezasına çarptırılıyormuş.Zinaya giriyormuş.Haberiniz var mı?Bizde de inşallah böyle olmaz. Millet nelerle uğraşıyor bunlar nelerle uğraşıyor.Bu mu şimdi islam ? Bence bunların yatacak yerleri yok.Hepsi sömürgecilere hizmet ediyor.Allah hakkettiklerini versin...

Ne olursa olsun yakalanırsın:KK70:kaçış yok:KK14:

merakımdan soruyorum. geçen günde biri ikinci üyelik almıştı . kaç üye sordu söylemediniz. l.m.n harf var içinde falan dediniz. neden onu da açıklamadınız?

Kakao zavallısın!Gerçek adınla yazamadığın şeyi gelip sahte hesapla sordun bana.Lütfen sahte hesapla kullandığı oylar da silinsin yemek yarışmasında.Ayrıca kakao çok şiddetli bir Atatürk düşmanıdır bilinsin.Burada gerçek yüzünü fazla göstermiyor.
Sevgili adra,
Onun zavallı olduğu cok bellıydı ama , arkadaşlarının desteğiyle yaşayıp gidiyordu işte..
Her tarafa boncuk dağıttığı için , Atatürk düşmanı olduğu ÇOK belli olamıyordu..

merakımdan soruyorum. geçen günde biri ikinci üyelik almıştı . kaç üye sordu söylemediniz. l.m.n harf var içinde falan dediniz. neden onu da açıklamadınız?
O bu bölümde banlanmamıştı, sitenin aktif Üyelerinden biri olsaydı açıklardım, aktif değildi, tüm üyelikleri silinmiş ve çoğunluğunuzun bilmediği biriydi ki üyeler kim olduğunu yazdı topikte.

Onunda incelenmesini istedim, ben baktım mı tam bakarım, hiçbirşeyi atlamamaya gayret ederim:KK66:
Oy kullanmış Ablacım:KK66:
Ben gelip 1.ye laf edince anladım :KK51:Birde yeni üyeler hem siyaseti hemde yemek bölümünü ziyaret edince mutlaka eski üye veya 2. üyeliktir diye düşünüyorum.:KK53:.Bu iki bölüm çok kolay bulunmuyor..O yüzden bildirmiştim.

O bu bölümde banlanmamıştı, sitenin aktif Üyelerinden biri olsaydı açıklardım, aktif değildi, tüm üyelikleri silinmiş ve çoğunluğunuzun bilmediği biriydi ki üyeler kim olduğunu yazdı topikte.
Ay kimdi, abla kaçırmışım yaaa

Oy kullanmış Ablacım:KK66:
Ben gelip 1.ye laf edince anladım :KK51:Birde yeni üyeler hem siyaseti hemde yemek bölümünü ziyaret edince mutlaka eski üye ve 2. üyeliktir diye düşünüyorum.:KK53:.Bu iki bölüm çok kolay bulunmuyor..O yüzden bildirmiştim.
Bildirimlerin hepsine henüz bakmamıştım:-) Heee sen özelden yazmışsın, şimdi gördüm mesajını.
Bende isimden şüphelendim, niye bilmiyorum ama işte aldı beni bir Şüphe.

Bildirimlerin hepsine henüz bakmamıştım:-) Heee sen özelden yazmışsın, şimdi gördüm mesajını.
Bende isimden şüphelendim, niye bilmiyorum ama işte aldı beni bir Şüphe.
İşte beni de bir şüphe aldı ve takip ettim:-)

Back