• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Valla banı kalkınca gelir ama tabii yaptığı şeyin sonuçlarını burada okur, bundan sonra eleştirilere maruz kalacak.

Yemek Yarışması'na gitmesine ve oy kullanmasına bende anlam veremedim, yaptığı bu bölümde kalsaydı, yarışmaya emeklerinizi biliyorum ve çok şükür bugüne kadar gayet düzgün giden bir yarışma, Allah bozmasın, konuyu oraya sıçratmasına, yarışmaya Gölge düşürmesine gerek yoktu.
Amin...
Ablacım sadece oy kullanmadı:(
1. giden tarife laf etti;)

Derdi benimle onun.

Evet gördüm senin güzelim boreginin lafını . Borek mi bu . Hiç mi mutfakta olmadin arkadaşım derler ona ya . Lahmacun yufka ile yapılsın yapilmasin snucta un hamur kullanarak yapılan bir yiyecek . Of mantık sifirmis sende kako ya :KK34:

Amin...
Ablacım sadece oy kullanmadı:KK43:
1. giden tarife laf etti:KK66:
Neyse en azından hemen yakalandı;) bu bölümdeki yazılarından değilde yarışma karışsa üzülürdüm, erken müdahale hayat kurtarır :-)
Geçmiş olsun yarışmacılarHoppa bundan sonrası iyi gitsin inşallah, bu olay nazar boncuğu olsun:nazar:

Neyse en azından hemen yakalandı:KK66: bu bölümdeki yazılarından değilde yarışma karışsa üzülürdüm, erken müdahale hayat kurtarır :-)
Geçmiş olsun yarışmacılarHoppa bundan sonrası iyi gitsin inşallah, bu olay nazar boncuğu olsun:nazar:
Teşekkür ederiz Ablacım:KK60:
Bu konuyu takip ediyorum:KK51:Yazmak bu şekilde nasipmiş:KK70:
Pazar günü hepimiz için hayırlı bir sonuç çıkar inşaallah:KK36:

Neyse en azından hemen yakalandı:KK66: bu bölümdeki yazılarından değilde yarışma karışsa üzülürdüm, erken müdahale hayat kurtarır :-)

Sağol abla yemek topikine uğra bir abla :70: orada çok şok olunacak bir durum dan bahsedecem sana :70: yorumunu merak ediyorum:70: :70:

Teşekkür ederiz Ablacım:KK60:
Bu konuyu takip ediyorum:KK51:Yazmak bu şekilde nasipmiş:KK70:
Pazar günü hepimiz için hayırlı bir sonuç çıkar inşaallah:KK36:
Amin inşallah, Yüce Mevla'm, halkımız ve Vatanımız için en hayırlısı neyse onu nasip etsin, benim her seçimde duam bu yönde, Allah hayırlısını versin.

Bunu yeni birileri veya çok aktif olmayanlar yapsa bir nebze anlarım, zaten bilmeden yapanları biz asla deşifre etmiyoruz ama bilerek sürekli aktif olan bir üye yaptığında:KK12:

Bu bölüm bu kadar mı Gözünü döndürüyor insanların.
çok şaşırdım :KK57:

hayır birde şıp diye buluyorsunuz zaten,bu ne cesaret :KK17:

Beyaz ve mavi
Kakao ve Ben ne kadar uyumlu değil mi? Yaptığın oldu mu Kakao:KK59:

Gerçek, Kazen'e de bildirdim, oh valla burda banlanıp sonra 2. üyelik.
Kazen ne demişti, burda banlananlar 2. üyelikle gelirse ifşa edilecek. İfşa ettim.
Yapılan olmadı.

Kazdığı kuyuya kendisi düştü,ne gerek vardı ali cengiz oyunlarına..

Back