Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala hdp ye oy vereniniz varsa ve hala vatanim diyebiliyorsaniz deneck hicbirsey yok.
Avrasya tüneli için hayırlı olsun güzel çalışma bunu ayakta alkışlarım
Benim daha dün bitti cezam ve ceza alma sebebim bir ayet paylaşmaktı o yüzden şimdi tekrar bir ceza almak istemiyorum ama Resulullahın Allahım İslamı 2 Ömerden birisiyle güçlü eyle muzaffer eyle dediğini ve daha sonra hz Ömer Müslüman olduktan sonra açıktan alenen Kabeyi tavaf Ettiğini diğer Müslümanlar gizliden hicret ederken Hz Ömer Kabeyi tavaf edip daha sonra kılıcını çekip '' Ey Mekke halkı ben yarın Medineye hicret ediyorum Anasını gözü yaşlı karısını dul evlatlarını yetim bırakmak isteyen filanca yerde karşıma çıksın'' Diyerek Açıktan alenen İslamı haykırmasıyla Ümmete güç ve kuvvet verdiğini eminim biliyorsunuzdur!!!...Avrasya tüneli için hayırlı olsun güzel çalışma bunu ayakta alkışlarım
Ama ibadetin gizlisi makbuldur Allahla kul arasındadır alttaki tablo hoşuma gitmiyor yok namaz kılıyor Allah diyor mitinglere elinde Kuranla çıkıyor nolur bunlarla gelmeyin
Maun suresinin 4.ayetini hatırlatırım bu birBenim daha dün bitti cezam ve ceza alma sebebim bir ayet paylaşmaktı o yüzden şimdi tekrar bir ceza almak istemiyorum ama Resulullahın Allahım İslamı 2 Ömerden birisiyle güçlü eyle muzaffer eyle dediğini ve daha sonra hz Ömer Müslüman olduktan sonra açıktan alenen Kabeyi tavaf Ettiğini diğer Müslümanlar gizliden hicret ederken Hz Ömer Kabeyi tavaf edip daha sonra kılıcını çekip '' Ey Mekke halkı ben yarın Medineye hicret ediyorum Anasını gözü yaşlı karısını dul evlatlarını yetim bırakmak isteyen filanca yerde karşıma çıksın'' Diyerek Açıktan alenen İslamı haykırmasıyla Ümmete güç ve kuvvet verdiğini eminim biliyorsunuzdur!!!...
Yani bir ülkede zulüm varsa ve O ülkenin lideri açıktan alenen İbadet edebiliyorsa halkı da alenen korkmadan ibadetlerini yerine getirebilir.
Turgut özal da abdestli namazlıymış ama açıktan alenen yapmadığı için halkı da maalesef pısırık ve korkak davranmış.
Bu konuda size pek çok hadis ve ayet gösterebilirdim ama dediğim gibi cezam daha dün bitti
????????Maun suresinin 4.ayetini hatırlatırım bu bir
Çalıyor ama çalışıyor diyorsun be mübarek hakkıyla namaz kılan biri çalar mı
Şaşırdık mı hayırNormalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
Senin verdiğin örneği bilmiyorum ama benzerlerini bilmiyorum peygamber efendimiz sav ve hz.ömer islam dinini yaymakla mükellef insanlar kaldı ki efendimiz bir yanlış bile yapmamak zorunda.alenen ibadet yapması ise ümmetine örnek olmak o ibadetlerin nasıl yapılacağını gösterilmesiamacıyladır.kaldı ki cumhurbaşkanımız ülke lideridir.dini bir vasfı yokBenim daha dün bitti cezam ve ceza alma sebebim bir ayet paylaşmaktı o yüzden şimdi tekrar bir ceza almak istemiyorum ama Resulullahın Allahım İslamı 2 Ömerden birisiyle güçlü eyle muzaffer eyle dediğini ve daha sonra hz Ömer Müslüman olduktan sonra açıktan alenen Kabeyi tavaf Ettiğini diğer Müslümanlar gizliden hicret ederken Hz Ömer Kabeyi tavaf edip daha sonra kılıcını çekip '' Ey Mekke halkı ben yarın Medineye hicret ediyorum Anasını gözü yaşlı karısını dul evlatlarını yetim bırakmak isteyen filanca yerde karşıma çıksın'' Diyerek Açıktan alenen İslamı haykırmasıyla Ümmete güç ve kuvvet verdiğini eminim biliyorsunuzdur!!!...
Yani bir ülkede zulüm varsa ve O ülkenin lideri açıktan alenen İbadet edebiliyorsa halkı da alenen korkmadan ibadetlerini yerine getirebilir.
Turgut özal da abdestli namazlıymış ama açıktan alenen yapmadığı için halkı da maalesef pısırık ve korkak davranmış.
Bu konuda size pek çok hadis ve ayet gösterebilirdim ama dediğim gibi cezam daha dün bitti
Yahu paylaştığın fotoda çaldığı milyonlarla avrasya tüneli diyor altında da namaz kılan fotosu var????????
Ayetle Erdoğanın durumu ne alaka?!..
Ben hiç bir zaman çalıyor demedim. Eğer Erdoğanın çaldığından zerre şüphem olsa o dakika benim için Erdoğan biter
Şaşırsaydınız eğer şaşırmanıza şaşırırdımŞaşırdık mı hayır
Mecazi anlamın ne olduğunu biliyor musunuz?Yahu paylaştığın fotoda çaldığı milyonlarla avrasya tüneli diyor altında da namaz kılan fotosu var
Dost mu kimlerleŞaşırsaydınız eğer şaşırmanıza şaşırırdım
Bu muhalefet öyle bir hale geldi ki, Erdogan Ben Namaz kılmıyorum dese günde 5 vakit Namaz kılmaya kalkacak hale geldi.
Sen neymişsin be Erdoğan ne sağcısı ne solcusu kaldı ne koministi ne hdpkk kaldı hepsi tek millet oldu. Erdoğan sayesinde düşmanlar ''DOST'' oldu
Erdoğan hangi savaşda mücadele etmişte başkomutan diye koca koca harflerle yazıyon sen ne başkomutanı ne hangi ülkenin yaMecazi anlamın ne olduğunu biliyor musunuz?
İnan ki, şu cümlenizle kişiliğinizi ortaya koymuş oldunuz aslın da
Sen aç bir Peygamberler tarihini oku bakalım. Resulullah '' ALLAH'IM 2 Ömer den birisiyle İSlamı Muzaffer Eyle. Güçlü Eyle '' Diye Dua etmiş mi etmemiş mi?!
Ben hiç bir zaman (HAŞA) Hz Ömerle Recep Tayip Erdoğanı aynı kefeye koymam koyamam ama Erdoğanın bu yapmış olduğu hareketlerle kimi Örnek aldığını Söylemek istedim sana. Yoksa asla ve Asla böyle bir gaflette bulunmam
Bir ordunun Komutanı Nasıl davranırsa orduda o şekilde davranır ve Erdoğan bu ülkenin BAŞKOMUTANIDIR ve o Sebepten alenen açıktan arada da olsa ibadet yapması kesinlikle ne riyadır nede gösteriştir.
Diğerleri de tek yapsınlar da gösteriş için yapsınlar ama maalesef onların hiç bir zaman bir cemaatte saf tutarken göremedik. Tek bildikleri cenaze namazlarında saf tutmak onu bile doğru düzgün yapamayıp Kıplelerini yanlış tarafa dönüyorlar
Erdogandaki İman Sayesinde bırakın Namaz kılmayı O İmamlık Yapacak kadar İmanlı ve İnaçlı Bir Liderdir
Kim ne derse desin Ümmet Olarak Biz Ona Hayranız
Baydınız artık ya yemin ediyorumhem yerim, hem yaparım. benimde iktidar anlayışım bu.. :)
mecazi anlamın ne olduğunu çok iyi bilirim cnmMecazi anlamın ne olduğunu biliyor musunuz?
İnan ki, şu cümlenizle kişiliğinizi ortaya koymuş oldunuz aslın da
Sen aç bir Peygamberler tarihini oku bakalım. Resulullah '' ALLAH'IM 2 Ömer den birisiyle İSlamı Muzaffer Eyle. Güçlü Eyle '' Diye Dua etmiş mi etmemiş mi?!
Ben hiç bir zaman (HAŞA) Hz Ömerle Recep Tayip Erdoğanı aynı kefeye koymam koyamam ama Erdoğanın bu yapmış olduğu hareketlerle kimi Örnek aldığını Söylemek istedim sana. Yoksa asla ve Asla böyle bir gaflette bulunmam
Bir ordunun Komutanı Nasıl davranırsa orduda o şekilde davranır ve Erdoğan bu ülkenin BAŞKOMUTANIDIR ve o Sebepten alenen açıktan arada da olsa ibadet yapması kesinlikle ne riyadır nede gösteriştir.
Diğerleri de tek yapsınlar da gösteriş için yapsınlar ama maalesef onların hiç bir zaman bir cemaatte saf tutarken göremedik. Tek bildikleri cenaze namazlarında saf tutmak onu bile doğru düzgün yapamayıp Kıplelerini yanlış tarafa dönüyorlar
Erdogandaki İman Sayesinde bırakın Namaz kılmayı O İmamlık Yapacak kadar İmanlı ve İnaçlı Bir Liderdir
Kim ne derse desin Ümmet Olarak Biz Ona Hayranız
Başkomutanlık illa savaşmakla olmaz cınımErdoğan hangi savaşda mücadele etmişte başkomutan diye koca koca harflerle yazıyon sen ne başkomutanı ne hangi ülkenin ya
Bu arada baya baya hafızmışsın sen arkadaşım
Öyle mi hımmm savaşmadan damı olurmuşBaşkomutanlık illa savaşmakla olmaz cınım
Mecazi anlam ne bilmiyon mu sen