Bugün Okulda Ne Var Ne Yok?

herkese selam
sizlere bi konuda danışmak istiyorum
sınavları kendi derslerinizde mi yapıyorsunuz yoksa başka hocalara rica edip hepsini aynı saatte mi?
hangisi en iyisidir?

canım kendın yap bız ortak sınav yaparken baska hocalar gırıyor sınavı ben yaptıgımda 40 alıyor baska hoca sınava gırdıgınde 80 alıyor..
Sende sınav esnasında kım kıme baktı gorursun

canım kendın yap bız ortak sınav yaparken baska hocalar gırıyor sınavı ben yaptıgımda 40 alıyor baska hoca sınava gırdıgınde 80 alıyor..
Sende sınav esnasında kım kıme baktı gorursun

evet bazı hocalar kendi sınavları kdr titiz davranmıyolar
ama sınıf çok olunca da çok soru hazırlamak gerekiyor =)

ben kendim yaptığımda kendi ders saatimde yaparım.ama çeşitli sorular hazırlamak zorunda kalıyorum. ve kalabalık sınıfllarımız olduğu için ikişer grup. sınıflar birbirlerinden alıyorlar soruları. ama zümre olarak ortak yaptığımızda (genelde son sınav) bir gün ve bir saat belirleriz. hangi derse denk geliyorsa o dersin öğretmeni yapar.

hepsı farklı olmasada bazıları aynı olsun .....yınede sen yap..daha verımlı olur

başkasından rica etmek istemem ben.Bazıları dersini vermek istemiyor çünkü.Her sınıfa farklı soru hazırlarım ve kendi dersimde yaparım.Ama sene sonundaki ortak sınavda durum farklı.Bizim okulda ortak sınav okulun belirlediği saatte olur ve birkaç ders(3-4) arka arkaya aynı zamanda yapılır.

Ortak sınavlar hariç kendi dersimde yaparım yazılıları.3 tane 11. sınıflarım var 3ünüde aynı gün yaptım.Soruları öğrenmişlerdi birbirlerinden ama oturup onlara bile çalışmaktan aciz bazıları.Herkes yine hakettiği notu aldı. Raporlu olup sınava girmeyenler vardı onlara farklı soru soracağım.
Aramızda bilişim öğretmeni var mıydı?

hımm sınav konusunda kararsızdım
burdaki herkes kendi dersinde yapmaktan yana
ben de öyle yapıyım bari 9lardan 5 sınıfım var ama olsun =)
yaramaz sınıfa daha zor sorarım böylece =)

edb öğretmeni arkadaşlarım bakabilir mi?
bana
limana kelimelerinde -ana lar da zengin kafiye mi?

Son düzenleme:
evet biliyorum ed. =) ama öyle alıştım liseden beri edb gidiyor =)
okulda bi hocaya sordum bugün
-an ların tam kafiye -a ların redif oldugunu söyledi:26:

ben de o arkadaşa katılıyorum; -an: tam uyak, -a: redif. çünkü her ikisinde de -a hal eki.

çoook yoğun bi haftaydı benim için.yazlıları yaptım bitti :KK76: herkese iyi tatiller

Son düzenleme:
edebiyatçı arkadaşlar bilir
nazıbaze nazım ın karabibik romanı var ya
sınav yapmıştım bugün
sınavda bi kız onun adına "kara bebiş" yazmış çok güldüm :KK66:

edebiyatçı arkadaşlar bilir
nazıbaze nazım ın karabibik romanı var ya
sınav yapmıştım bugün
sınavda bi kız onun adına "kara bebiş" yazmış çok güldüm :KK66:

:)) benim bi öğrencim de ağıtı "mezardan çıkan şarkı" diye tanımlamıştı. :KK55:

X