Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Gel bakalım neyneeepp
Söyle bakalım bugun ne yimekm yaptın
Sen sanki yaptın?Eski resimleri yükle,kaç magazin bölümüne.Rahatsızım biraz.Her zaman bu saate kadar ne yapacağıma karar veriyordum.Ispanak düşünüyorum da ,yanına belli değil.Makarna deme dün yaptım.Ispanak çorbası da deme.Belki yayla çorbası yaparım.Evet evet yayla çorbası yapayım,sıcak sıcak yiyeyim.

Kiz ben dun mis gibi kuskuslu salata yaptim ,yaninda da mercimek corbasi

Bugun de makarna ,salata ve ayran yapiyim diyorum

İyi oluyor protein sevdim salatalı ton balığını balık almadığımız hafta imdadımıza yetişiyor Afiyet olsun canım makarna candır can üzerine sarımsaklı yoğurt sos falan yapacak mısın

Yok canim nerdeee , esim sarmsktan nefret eder ,bende rahatsizlil vermim.diye yemiyorum Su ara yemek yapmaya vaktim yok pek ,ev is cocuklar derken yetisemiyorum .Pratik ne.varsa onu yapiyorum hemen Yarin misafirim var ama ,menumu toparlayip yazarim

Mercimek çorbası
Etli patates
Pirinç pilavı
Turşu
Ayran

Afiyet olsun canim
Niye ki ? Makarna hem pratik hemde doyurucu Gerci bana kalsa firin makarna yapardim ama esim onu sevmez pek

Cok normal sekercim Bende hamileyken bi oturusta 3 durum ,1 kavanoz sarelle ,9 dilim borek yedigimi biliyorum...Hele patates kizartmasi dedin mi asermekten ölüyordum

Afiyet olsun canim
Niye ki ? Makarna hem pratik hemde doyurucu Gerci bana kalsa firin makarna yapardim ama esim onu sevmez pek
TeşekkürlerMakarna konusunda eşimle anlaşamıyoz ben kıymalı makarna seviyorum üstüne sarımsaklı yoğurt naneli sos ımm canım çekti eşim ise kıymalı yemez salçalı seviyo yapınca iki çeşit yapmam lazım o yüzden sık yapmıyorum eskiden haftada bir mutlaka yerdim ne güzell ne uzun yazdım dertliymişimsen neyli yapcaksın

Ohh yarın yorulacakmışsın zaten bugün pratik yap yarın yorulacaksın

Bizde de durum ayni canim Ben kiymali esim salcali sever .Bugun yine ve herzamanki gibi salcali yapiyorum Arada kendimizi de simartsak iyi aslinda ama useniyoruz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…