Görüntü olunca benim ayar kaçıyorBakmayacağım işte,yanlışlıkla açtım
Sağol şekerimAfyetler olsun canımm
Sen sanki yaptın?Gel bakalım neyneeepp
Söyle bakalım bugun ne yimekm yaptın
Sen sanki yaptın?Eski resimleri yükle,kaç magazin bölümüne.Rahatsızım biraz .Her zaman bu saate kadar ne yapacağıma karar veriyordum.Ispanak düşünüyorum da ,yanına belli değil. Makarna deme dün yaptım. Ispanak çorbası da deme.Belki yayla çorbası yaparım.Evet evet yayla çorbası yapayım,sıcak sıcak yiyeyim.
Bugün tonbalıklı yeşil salata var menümüzde sadece dün yediğimiz hamur işlerinden zararlı şeylerden sonra anca
İyi oluyor protein sevdim salatalı ton balığını balık almadığımız hafta imdadımıza yetişiyor
Afiyet olsun canimBizde de makarna gunu bugum
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canimBizde de makarna gunu bugum
İyi oluyor protein sevdim salatalı ton balığını balık almadığımız hafta imdadımıza yetişiyorAfiyet olsun canım makarna candır can üzerine sarımsaklı yoğurt sos falan yapacak mısın
Afiyet olsun canımmBugün tonbalıklı yeşil salata var menümüzde sadece dün yediğimiz hamur işlerinden zararlı şeylerden sonra anca
Mercimek çorbası
Etli patates
Pirinç pilavı
Turşu
Ayran
Mercimek çorbası
Etli patates
Pirinç pilavı
Turşu
Ayran
TeşekkürlerAfiyet olsun canim
Niye ki ? Makarna hem pratik hemde doyurucuGerci bana kalsa firin makarna yapardim ama esim onu sevmez pek
Yok canim nerdeee , esim sarmsktan nefret eder ,bende rahatsizlil vermim.diye yemiyorumSu ara yemek yapmaya vaktim yok pek ,ev is cocuklar derken yetisemiyorum .Pratik ne.varsa onu yapiyorum hemen Yarin misafirim var ama ,menumu toparlayip yazarim
TeşekkürlerMakarna konusunda eşimle anlaşamıyoz ben kıymalı makarna seviyorum üstüne sarımsaklı yoğurt naneli sos ımm canım çekti eşim ise kıymalı yemez salçalı seviyo yapınca iki çeşit yapmam lazım o yüzden sık yapmıyorum eskiden haftada bir mutlaka yerdim ne güzell ne uzun yazdım dertliymişim sen neyli yapcaksın
Ohh yarın yorulacakmışsın zaten bugün pratik yap yarın yorulacaksın
Teaadüfe bakkBizde de durum ayni canimBen kiymali esim salcali sever .Bugun yine ve herzamanki gibi salcali yapiyorum Arada kendimizi de simartsak iyi aslinda ama useniyoruz iste
Teaadüfe bakkaynen ben önümüzdeki günlerde şımartmayı düşünüyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?