- 28 Ocak 2009
- 34.049
- 56.242
- 1.123
Makarnayi hasladin mi yarısını Kıymalı yarısını Salçalı yap gerçi makarnanin her türlüsü güzelTeaadüfe bakkaynen ben önümüzdeki günlerde şımartmayı düşünüyorum kendimi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makarnayi hasladin mi yarısını Kıymalı yarısını Salçalı yap gerçi makarnanin her türlüsü güzelTeaadüfe bakkaynen ben önümüzdeki günlerde şımartmayı düşünüyorum kendimi
![]()
Öyle yapıyorum ben de napimMakarnayi hasladin mi yarısını Kıymalı yarısını Salçalı yap gerçi makarnanin her türlüsü güzel![]()
Dün menüde
-Tavuk şinitsel
-Patates püresi
Vardı![]()
Ayy tam da eşime diyorum canım nasıl da kavurma pilav çekti diye üstüne bunu okudumBugun misafirim vardi ...
Menumde
*Bamya corbasi
*Kavurma
*Pirinc pilavi
*Rus salatasi vardi
Cay saatinde
*Tuzlu findik kurabiye
*Cocostar pasta![]()
Ayy tam da eşime diyorum canım nasıl da kavurma pilav çekti diye üstüne bunu okudumafiyet olsun güzel menü olmuş
![]()
İnanmıyorum bugün bizim menüde de menemen ve makarna varBugun menunde
*Menemen
*Makarna
*Ve salata var![]()
Ben de doymak bilmiyorum yaaBugün yoğurtlu kabak-patlıcan-patates kızartması yaptım üzerine de salça sosu hazırladım lakin az yapmışım doymadım bir şeyler daha yapacağım![]()
Afiyet olsunBugün yoğurtlu kabak-patlıcan-patates kızartması yaptım üzerine de salça sosu hazırladım lakin az yapmışım doymadım bir şeyler daha yapacağım![]()
Pardon canım yazmışsın başta yoğurtlu diye görmemişimBugün yoğurtlu kabak-patlıcan-patates kızartması yaptım üzerine de salça sosu hazırladım lakin az yapmışım doymadım bir şeyler daha yapacağım![]()
İnanmıyorum bugün bizim menüde de menemen ve makarna var![]()
Bugün makarna günü olsa gerek:) yanına menemen yapayım bari:)
Kabak corbasi yaptim
Yogurtlu salcayla marine edilmis firinda tavuk
Patates kizartmasi
Pilav
Haydari
Karisik salata
Kabak corbasini tavsiye ederim cok farkli lezzetli
Bugün yoğurtlu kabak-patlıcan-patates kızartması yaptım üzerine de salça sosu hazırladım lakin az yapmışım doymadım bir şeyler daha yapacağım![]()
Aynen öyleCiddimisin ? Kalplerimiz bir derler bizim burada boyle tesaduflere
Afiyet olsun canim![]()