• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Gel bakalım neyneeepp :KK53:
Söyle bakalım bugun ne yimekm yaptın:KK45::KK48:
Sen sanki yaptın?:pEski resimleri yükle,kaç magazin bölümüne.Rahatsızım biraz:KK61:.Her zaman bu saate kadar ne yapacağıma karar veriyordum.Ispanak düşünüyorum da ,yanına belli değil.:KK64:Makarna deme dün yaptım.:KK45:Ispanak çorbası da deme.Belki yayla çorbası yaparım.Evet evet yayla çorbası yapayım,sıcak sıcak yiyeyim.:KK58:

Sen sanki yaptın?:pEski resimleri yükle,kaç magazin bölümüne.Rahatsızım biraz:KK61:.Her zaman bu saate kadar ne yapacağıma karar veriyordum.Ispanak düşünüyorum da ,yanına belli değil.:KK64:Makarna deme dün yaptım.:KK45:Ispanak çorbası da deme.Belki yayla çorbası yaparım.Evet evet yayla çorbası yapayım,sıcak sıcak yiyeyim.:KK58:

Kiz ben dun mis gibi kuskuslu salata yaptim ,yaninda da mercimek corbasi :KK53:

Bugun de makarna ,salata ve ayran yapiyim diyorum :kk77:

İyi oluyor protein sevdim salatalı ton balığını balık almadığımız hafta imdadımıza yetişiyor :KK70:Afiyet olsun canım makarna candır can üzerine sarımsaklı yoğurt sos falan yapacak mısın:KK68:

Yok canim nerdeee , esim sarmsktan nefret eder ,bende rahatsizlil vermim.diye yemiyorum :KK51: Su ara yemek yapmaya vaktim yok pek ,ev is cocuklar derken yetisemiyorum .Pratik ne.varsa onu yapiyorum hemen :kk77: Yarin misafirim var ama ,menumu toparlayip yazarim :rolleyes:

Mercimek çorbası
Etli patates
Pirinç pilavı
Turşu
Ayran
:KK51:

Afiyet olsun canim :kk77:
Niye ki ? Makarna hem pratik hemde doyurucu :KK19: Gerci bana kalsa firin makarna yapardim ama esim onu sevmez pek :KK45:

Cok normal sekercim :KK19: Bende hamileyken bi oturusta 3 durum ,1 kavanoz sarelle ,9 dilim borek yedigimi biliyorum...Hele patates kizartmasi dedin mi asermekten ölüyordum :KK53: :D :D

Afiyet olsun canim :kk77:
Niye ki ? Makarna hem pratik hemde doyurucu :KK19: Gerci bana kalsa firin makarna yapardim ama esim onu sevmez pek :KK45:
Teşekkürler:KK36:Makarna konusunda eşimle anlaşamıyoz :KK53:ben kıymalı makarna seviyorum üstüne sarımsaklı yoğurt naneli sos ımm canım çekti:KK70: eşim ise kıymalı yemez salçalı seviyo yapınca iki çeşit yapmam lazım o yüzden sık yapmıyorum eskiden haftada bir mutlaka yerdim ne güzell:KK51: ne uzun yazdım dertliymişim:rolleyes:sen neyli yapcaksın:confused:

Yok canim nerdeee , esim sarmsktan nefret eder ,bende rahatsizlil vermim.diye yemiyorum :KK51: Su ara yemek yapmaya vaktim yok pek ,ev is cocuklar derken yetisemiyorum .Pratik ne.varsa onu yapiyorum hemen :kk77: Yarin misafirim var ama ,menumu toparlayip yazarim :rolleyes:

Ohh yarın yorulacakmışsın zaten bugün pratik yap yarın yorulacaksın:KK53:

Teşekkürler:KK36:Makarna konusunda eşimle anlaşamıyoz :KK53:ben kıymalı makarna seviyorum üstüne sarımsaklı yoğurt naneli sos ımm canım çekti:KK70: eşim ise kıymalı yemez salçalı seviyo yapınca iki çeşit yapmam lazım o yüzden sık yapmıyorum eskiden haftada bir mutlaka yerdim ne güzell:KK51: ne uzun yazdım dertliymişim:rolleyes:sen neyli yapcaksın:confused:

Bizde de durum ayni canim :-) Ben kiymali esim salcali sever .Bugun yine ve herzamanki gibi salcali yapiyorum :KK45: Arada kendimizi de simartsak iyi aslinda ama useniyoruz iste :KK30:

Back