Makarnayi hasladin mi yarısını Kıymalı yarısını Salçalı yap gerçi makarnanin her türlüsü güzelTeaadüfe bakkaynen ben önümüzdeki günlerde şımartmayı düşünüyorum kendimi
Öyle yapıyorum ben de napimMakarnayi hasladin mi yarısını Kıymalı yarısını Salçalı yap gerçi makarnanin her türlüsü güzel
Dün menüde
-Tavuk şinitsel
-Patates püresi
Vardı
Ayy tam da eşime diyorum canım nasıl da kavurma pilav çekti diye üstüne bunu okudumBugun misafirim vardi ...
Menumde
*Bamya corbasi
*Kavurma
*Pirinc pilavi
*Rus salatasi vardi
Cay saatinde
*Tuzlu findik kurabiye
*Cocostar pasta
Ayy tam da eşime diyorum canım nasıl da kavurma pilav çekti diye üstüne bunu okudumafiyet olsun güzel menü olmuş
İnanmıyorum bugün bizim menüde de menemen ve makarna varBugun menunde
*Menemen
*Makarna
*Ve salata var
Ben de doymak bilmiyorum yaaBugün yoğurtlu kabak-patlıcan-patates kızartması yaptım üzerine de salça sosu hazırladım lakin az yapmışım doymadım bir şeyler daha yapacağım
Afiyet olsunBugün yoğurtlu kabak-patlıcan-patates kızartması yaptım üzerine de salça sosu hazırladım lakin az yapmışım doymadım bir şeyler daha yapacağım
Pardon canım yazmışsın başta yoğurtlu diye görmemişimBugün yoğurtlu kabak-patlıcan-patates kızartması yaptım üzerine de salça sosu hazırladım lakin az yapmışım doymadım bir şeyler daha yapacağım
İnanmıyorum bugün bizim menüde de menemen ve makarna var
Bugün makarna günü olsa gerek:) yanına menemen yapayım bari:)
Kabak corbasi yaptim
Yogurtlu salcayla marine edilmis firinda tavuk
Patates kizartmasi
Pilav
Haydari
Karisik salata
Kabak corbasini tavsiye ederim cok farkli lezzetli
Bugün yoğurtlu kabak-patlıcan-patates kızartması yaptım üzerine de salça sosu hazırladım lakin az yapmışım doymadım bir şeyler daha yapacağım
Aynen öyleCiddimisin ? Kalplerimiz bir derler bizim burada boyle tesaduflere
Afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?