• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Bugün yemekte pırasa yemeği
dünden kalan sulu köfte

ÇAY İÇİN İSE
Patates salatası
Cevizli ballı kek
peynirli patatesli ve zeytinli poğaça var

hatta yemeye gidiyorummm :)

Tatlimmmmmmmmmmmm hic gorusemouoruzzz agirlastimmmm.ve bugun turkiyeye gidiyorummm.birazdan yola.cikacammmmmmm tabiki hergun yemek.yapiyorummm benim.kucum minik.cadi kizim.var ve yemek.yemeyi seven.bir kocam gunluk yapiyorummmmm araniza gelecemmm twkrardannnn yerleseyimmmm kendime geleyimmm.hepinizi opuyorummmm:KK37::KK37::KK5::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bugün sarımsaklı tereyağlı yumurtalı fasulye ezmesi yaptım :-) yanına booolll ekşili karisik salata (eksi aseriorum da :confused: ) ve yoğurt çorbası :73:

Afiyet sifa olsun canim :KK19:Ekşi aşerince kiz olur derler :rolleyes: Bende kutu kutu turşu yediydim oğlumda :KK53:

Tatlimmmmmmmmmmmm hic gorusemouoruzzz agirlastimmmm.ve bugun turkiyeye gidiyorummm.birazdan yola.cikacammmmmmm tabiki hergun yemek.yapiyorummm benim.kucum minik.cadi kizim.var ve yemek.yemeyi seven.bir kocam gunluk yapiyorummmmm araniza gelecemmm twkrardannnn yerleseyimmmm kendime geleyimmm.hepinizi opuyorummmm:KK37::KK37::KK5::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hoşgeliyorsun canimm :rolleyes: Hayirla kucaklarsin insh :nazar: :KK19: Bizi merakta birakma ,durumundan habedar et ara ara :KK60: Bende bu ara havalar niye bu kadar guzel diye dusunuyordum,meger habibtem geliyormus :rolleyes: :KK60: yegenimi resmini isterim ama :nazar: :KK60:

Bugun menumde
*Kuru patlican,biber dolmasi ve yaprak sarma
*Dunden kalan ciger sote
*Ayran
*Turşu :kk77:

Back