Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım sizede afiyet olsunAfiyet olsun nevoşcum
Anladım canım ben de sulu salçasız ve sarımsaklı yapıyorumEvet salçalı yapıyorum , sulu şekli ile yani
Kizlar her gun birden fazla cesit mi yapiyosunuz masallah. Cok nadiren yapabiliyorum Ben. Saat ucte okuldan geliyorum ugrasamiyorum o kadar. Kv'dem antepten yuvarlama gonderdi onu yapcam bugun.
Anladım canım ben de sulu salçasız ve sarımsaklı yapıyorum
Nur , kimse yazmıyor dedin ,bugün bayağı yazan oldu.Allahtan başka şey dileseymişsin keşkeHic oyle denemedim daha once , tarifini verirsen denemek isterim bende
Ben genelde yazıyorum,unutursam etiketleyin bugün ne yaptın diyeNur , kimse yazmıyor dedin ,bugün bayağı yazan oldu.Allahtan başka şey dileseymişsin keşke
Bugün yazanların çok olmasından ,birinin parnağı var da kimin ,yoksa senin miBen genelde yazıyorum,unutursam etiketleyin bugün ne yaptın diye
Yok ben birşey yapmadımBugün yazanların çok olmasından ,birinin parnağı var da kimin ,yoksa senin mi
Bakışların öyle demiyor amaYok ben birşey yapmadım
Arkamdan gelen olmuş olabilirBakışların öyle demiyor ama
Nur , kimse yazmıyor dedin ,bugün bayağı yazan oldu.Allahtan başka şey dileseymişsin keşke
Ben genelde yazıyorum,unutursam etiketleyin bugün ne yaptın diye
Bugün yazanların çok olmasından ,birinin parnağı var da kimin ,yoksa senin mi