Bugün menüde erişte ve yeşil mercimekle yapılan kesme çorbası, zeytinyağlı pırasa ,ayran.Bugün 3 yaşındaki kızımı kabızlık için doktora götürdüm.Dr şurup ve kremin yanısıra pırasa ve kabağı her gün yedir dedi.Bu hafta menüde pırasa ve kabak her gün olacak.Evdekiler isyan etmez umarım
İkiside güzel oluyorPatateslisini nette gormustum ,denemek nasip olmadi ama daha :)
İspanakliyi cok merak ediyom ,yapinca resim atarim nevos
Ellerine sağlık canım.Eki Görüntüle 1718560 YUMURTALI KABAK YEMEĞİİ
tarif isterim malum sebepten dolayı kabak yemeği yapacağım daEki Görüntüle 1718560 YUMURTALI KABAK YEMEĞİİ
Ellerine sağlık canım.Bu değişik geldi bana.Nasıl oluyor ki?
tarif isterim malum sebepten dolayı kabak yemeği yapacağım da
Farklı güzel bir tarifmiş.Teşekkür ederim canım.Tesekkur ederim canim
Tabi ,verim tarifi
1 kg kabak
2 yumurta
sivi yag ,tuz ,uzerine pul biber
Kabaklar boyuna ince seritller halimde kesilir ,kesilen seritler enine minik minik dogranir. Dogranan kabaklarin uzerine 1 silme yemek kasigi tuz dokulur 15 dk kadar bekletilir.
Kabaklar suyunu salmaya baslayinca avuc avuc elde sıkılarak baska bi tabaga aktarilir.
Diger taraftan teflon bi tavada yumurtalar kirilip karistirilir ,kabaklar ve tuz da uzerine eklenip ara ara karistirarak agzi acik bi sekilde yumusayana kadar pisirilir. Uzerine istege gore pul biber serpilir ,Afiyet olsun
Farklı güzel bir tarifmiş.Teşekkür ederim canım.
tavuk yemedim hayatımda yemekte istemem kokuyoBu hafta et,balık yapmışsın bugünde tavuk yapabilirsin.Tavuk sote veya fırın poşetinde baget ,sebzeli bulgur pilavı ve ayran . Benim gibi yemeklerde yoğurdu seviyorsun Makarna haşlayıp yoğutlayabilirsin yanına kıymalı karnıbahar
patates oturtma,dolabında fasulyen varsa zeytinyağlı fasulye yapabilirsin. Allah kolaylık versin.İşten gelip yemek yapmak zor olmalıtavuk yemedim hayatımda yemekte istemem kokuyo
karnıbaharıım yok evde. ama makarnanın yanına bişi yapabilirim
bulgurumda var.
onların yanına ne yapabilirim..
of hem çalışıp hem benim gibiyemek yapmayı sevmeyen biri olunca. ağlıyo mutfaga ğirince
teşekkürler.patates oturtma,dolabında fasulyen varsa zeytinyağlı fasulye yapabilirsin. Allah kolaylık versin.İşten gelip yemek yapmak zor olmalı
En sevdiğim yemek etli yaprak sarması.Dun imam bayildi gunuydu
Bugun etli yaprak sarmasi yapicamm
En sevdiğim yemek etli yaprak sarması.Benim için de ye bir tabak Nur'cuğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?