Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Yeni icatlar hiç bitmiyorBiz eskileri yapmaya çabalarken yenileri çıkıyorBen birde uydurma yani doğaçlama çok yaparım

Senin elinin ayari tutmus ,una dokunsan pasta olur mubarek
Ben en son dogaclama yaptigimda ,esimin yerkenki yuz ifadesini unutamadigimdan artik kalkismiyorum oyle islere

Senin elinin ayari tutmus ,una dokunsan pasta olur mubarek
Ben en son dogaclama yaptigimda ,esimin yerkenki yuz ifadesini unutamadigimdan artik kalkismiyorum oyle islere

Boşver sen doğaçlama yapmaya ara ara devam etBen çoğunluk öyle yapıyorum

Bilmem , genc miyim ? Cocuklar ,ev ,is derken bazen kendimi cok yasli ,bitkin hissediyorum nevos Erken evliligin artisi oglum ,eksisi de bu hissiyat olsa gerek :/
Canım daha 25 yaşındasınÇok erken evlenmişsinÇocuklar,işler yıpratıyor haklısın
Büyüdükçe sorunları artıyorBen bu yıl zor yetişiyorum

Canım daha 25 yaşındasınÇok erken evlenmişsinÇocuklar,işler yıpratıyor haklısın
Büyüdükçe sorunları artıyorBen bu yıl zor yetişiyorum

Evet ,erken evlilik erken annelik...
Bazen ,buyuseler de gece ateslenmeleri,kusmalari , ter kurutmalari ,yemek yedirme derdi v.s bitse diyorum ama etrafimdaki herkes buyuyunce dertleri de buyuyor diyor ,gozum iyice korkuyor :/ Sukur esim en buyuk destegim
Sen kac yasinda evlendin peki ? ben birini zor zaptediyorum , ikiz annesi olmak cok zor olmali

Allah kolaylık versin canım
Ben 21 yaşında evlendim canımÇok zor günler geçirdim canımÇok şükür büyüdüler,fakat şimdi farklı zorlukları var.

Allah kolaylık versin canım
Ben 21 yaşında evlendim canımÇok zor günler geçirdim canımÇok şükür büyüdüler,fakat şimdi farklı zorlukları var.

Amin ,hepimize insh canim
Her sey bi tarafa bi gulumsemeleri butun zorluklari unutturuyor , anne olmanin en guzel tarafi da bu his belki de

ooh yarasin Demekki senin cigkofte askin farkli bi boyuta ulasmis nehircim :) Sizin evin civarindaki cigkofteciler issiz kalmaz vesselam
Evet sokak başında vardı bir tek biz alıyorduk galiba kapattı adam neyse ki rahat 3 farklı çiğ köfteci var servisten indiğimiz yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…