- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Evet çalışanlar için büyük kolaylık tabi daha onun yanına yapılacak yemekler mezeler falan düşünülünce fena oluyor insanKesinlikle oyle :)
Asla daha ekonomik degil , malzemesi , pisirmesi ,emegi ,bulasigi ... cok daha pahaliya mal oluyor ama velakin aile fertlerinin yuzundeki gulumseme ve begeni paha bicilemez tabikiYogun zamanlar icin bi alternatif ama hazir pastalar ,hakkini yememek lazim :)
Evet çalışanlar için büyük kolaylık tabi daha onun yanına yapılacak yemekler mezeler falan düşünülünce fena oluyor insan
Aminnn
Allah bize kolaylik versin
Tavuklu yalancı işkembe çorbası
Beşamel soslu fırın makarna
Çoban salatası
Afiyet olsun
FIRINDA tarifini verebilirmisin:) karnıyarıkBugun menude
*Firinda karniyarik
*Bulgur pilavi
*Ayran var
FIRINDA tarifini verebilirmisin:) karnıyarık
basitmiş, teşekkür ederiimmTabi ,veriyim
patlican ve dolma biberler kizartilip sogumaya birakilir.
ic harci icin
*kuru soga
*sivri biber
*az domates
*maydanoz siraladigim sekilde kavrulur...
Tek cekim dana kiymasi da ayri tavada kavrulup soganli harc ile birlestirilip baharat ,tuz eklenir.
Kizartilan patlican ve biberler bu ic harc ile doldurulur , tepsiye dizilir. ince dilim seklinde dogranan domates ve sulandirilmis salca da eklenerek 190°C veya 200°C lik firinda domatesler pisene kadar pisirilir. Afiyet olsun
basitmiş, teşekkür ederiimm
kaç dk da pişer ortalama acaba :)
İyi akşamlaaar
Bugün ki Menümüz
Öğlen evdekilere
Fırında tavuk
Pirinç pilavı
Kendimekepekli spagetti (yarışmaya bakıncanlar)
Salata
Akşam:kıymalı kapuska yemeği
Tarhana çorbası
Ve komşu teuzemizin lahana yemeği
Uyy uyyy bugün laz menümüz oldu
Yarın için
Biber dolması
Çiğ börek (canım çekti yapem didi.M)
Mercimek çorbası
Bugün temi,liğimi yaptım yarında mutfakta gecer günüm
Ayy tişikir idirimKizz sen ne hamaratsin oyle ,gunde kac menu cikariyon oyleEllerine saglik canim
Actin mi konunu ¿ Hemen geliyorum
Evde yemekler hep sana mi ait.Ayy tişikir idirimBizim evde 3 tane ayucuk var onları doyurmak hayli zor oluyor
ne konusu kuzum?
Babam ve abimler ya çalışıyorlar ama 3 öğün gelip yiyor tekrar gidiyorlarEvde yemekler hep sana mi ait.evde ki 3 ayucuk kim abinler mi calismiyorlar mi hem öğlen menüsü hem akşam menüsü günün mutfakta geciyordur kız.
Is yerleri yakın mi bu kadar. Is yerlerinde yesinlerBabam ve abimler ya çalışıyorlar ama 3 öğün gelip yiyor tekrar gidiyorlarayy sorma ya
Ayy tişikir idirimBizim evde 3 tane ayucuk var onları doyurmak hayli zor oluyor
ne konusu kuzum?
Evde yemekler hep sana mi ait.evde ki 3 ayucuk kim abinler mi calismiyorlar mi hem öğlen menüsü hem akşam menüsü günün mutfakta geciyordur kız.
Evet katıldımYarismadan bahsediyorum canim :)
Ayucuk diyorum onlara ben"Ayucuk " sozune koptummm
Abimler sporcu çok yiyorlar ve sabah erkenden gidip öğlen geliyorlar sonra tekrar gidiyorlar akşamda spora sabah okula aksam sporaIs yerleri yakın mi bu kadar. Is yerlerinde yesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?