Bugun ne hediye aldınız :?

sevgilim yok iki yakın arkadaşımında yok onlara çiçeksepetinden çikolata ve meyva sepeti gönderdimm akşamda buluşucaz yemek yicez anlıcagınız yanlızlıgın dibine vurucaz :)

Çiçeksepetinde kargo olayı nasıl oluyor ücretli mi

Açgözlü
Ben burda diyet yapayım sen orda tıkın habire

Bir futbol takımının özel serisini aldım :) İmzalı, harika bir hediye olacak :)

Harika bir nergis duruyor masamda mis gibi kokuyor, bir de hediyem olursa tadından yenmez

:) almıştır belki nie günah alıyon afiyet olsun burada farklı ve mutlu aile sizede çocuğunuzla mutluluklar:)

Sevgililer gününü cok önemsemek istemiyorum, önceden sunu bunu isterim falan diye asla demem.
Bi gül bi iki söz yeter de artar bile. Önce huzur gerisi bos

çok şık bir kol saati aldım. çok beğendi eşim ,bende çok mutlu oldum

Ben bu ara yoğunum
Zaten böyle günleri de unuturum
Kendimi bildiğimden önceden hediye sipariş etmiştim, ofiste saklıyordum
Sabah çiçekçileri görünce dank etti
Bari işyerine gidince şu hediyeyi bi paketleyeyim dedim
Birazdan paketlerim inşallah

'Aşk kavanozu' aldım

10 senedir birlikteyiz 1 kere bile 14 Şubat kutlamadık, bu bi anlaşmada değildi gerek duymadık galiba, 13 şubatta 5 lira olan gül bugün 20 lira oluyo,patentli günleri anlamlı bulmuyorum şahsen, sıradan günlerde ona mektup yazmayı çiçek sepetinden falan çiçek meyve tabağı ya da kek yollamayı severim, eşim de bana aynı şekilde, kutlayan kutlamayan sevdiğiyle olan herkesin sevgisi daim olsun inşallah

o nasıl oluyo kaderimm:)

kücük mutluklardan mutlu olan aile allah sizide ayırmasın mutluluklar:))))))))))

sabah uyandigimda tavanda 15 tane kirmizi ucan balon vardi ve hepsinin ucuna ip baglamis asagiya notlar sarkiyordu.Notlarada cok guzel seyler yapmis canim askim ya.Hemen telefona sarildim aradim acmadi,yarim saat sonrada zil caldi,yine kirmizi guller seklinde kekler gondermis.O aradi sonra telefonda kutladik ve tesekkur ettim.Bende aksama guzel bir sofra hazirlayacagim,mum isiginda yemek yiyecegiz,hediye olarak da sweet ve aynisinin bebek icin olanini aldim.Icine de 'sizin sevginiz sayesinde gelecegim mutlaka canim babacigim'yazdim.suan tup bebek tedavisi goruyorum ve cok bebek istiyor.bizden bu kadar

1 hafta cezalıydım ne çok özlemişim sizi
konuyu okuyanlara bakıyorum hep sevdiğim arkadaşlar, madem bugün sevgi günü hepinizi çok seviyorum

Benim aklima bile gelmemisti.. Sakasina esime takiloyordum ne alcan bana diye..bugun geceden bana hediyesini verdi.. Parfum nina ricci almis.. Cok seviyorum bu parfumu... Gereksiz pahali kendim olsam kendime vermem o parayi parfum icin. Saolsun varolsun esim. Bende ona browni yaptim ama karsilik ya da hediye mahiyetinde degil.. Gecen yapmistim cok begenmis tekrar istedi.. Bende hediyesinin hatrina kirmadim onu

Son düzenleme:
İsirdiklarimi ger çıkarayınız düşünüyordum, ama mini mini ısırdıklardan yiye bilirim sanırım! Sen mektup bırakmasını içindede, anlamadı? Yada sen daha sonra aciklamadinmi?

ben hiç birşey almadım nişanlıyken sevgililer gününe daha çok önem verirdik ama evlenince pek önem vermiyoruz,

evlilik yıldönümü ve doğum günlerimiz daha önemli bize özel.

ama o bana birşey aldımı merak etmiyor değilim:44:

ben her zaman ki gibi birsey almadim cünkü esim istemiyor
ama o her zamanki gibi süper seyler aldi
ama o secmiyor secimi bana birakiyor cünkü beceremiyor :))
sevgililier gunu ile dogum gunum arasinda fazla fark yok
o yuzden hediye sayisi artiyor :))
subat ayini coooooooook seviyorummm :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…