Bugun ne hediye aldınız :?

burası sevgililer günü topiki mi?

yakarım burayı :47:

eşim bişey almadı bana,almaz da zaten.adam günün bile farkında değil..ama ben ona topuklu bi düşünme terliği aldım gelsin hediye edicem :ssz:

:) düşünme terliğin benden twigy den :38:

sabah erkenden kimin gönderdiğini bilmediğim kocaman bir buket papatya geldi masamda...
şaşkın şaşkın kimin göndermiş olabilecegini düşünüp duruyorum bulamadım kiii:26::26::26:

burası sevgililer günü topiki mi?

yakarım burayı :47:

eşim bişey almadı bana,almaz da zaten.adam günün bile farkında değil..ama ben ona topuklu bi düşünme terliği aldım gelsin hediye edicem :ssz:

adama zaten RUH ÖKÜZÜM demişsin:9::9::9::9::9::9:
bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş ya senınki de o hesap olmasın sakın:9::9::9:

gamze bugün ark ımla tel de konustum eşin hediye aldımı diyorum.heeee dedi aldı 3 ün 1 ini aldı dedi...koptum bende gülmekten:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hahahahahahah bende 3 ün 1 ini alanlardanım canımda :9::9::9::9: yakın hissettim kendime, hoş çok etkilemez beni.gün önemli değil, önemli olan hediye almam :27::27: tamamen duygusal bitanecik Cornimmmm :16:

.

Çiçeksepetinde kargo olayı nasıl oluyor ücretli mi :31:

Açgözlü :63:
Ben burda diyet yapayım sen orda tıkın habire :63:
171 boyum kılom 58
az daha yersem lolıtalıktan embesıllıge gececegım :)
aksamları yemek yemıyorum cok

Bir futbol takımının özel serisini aldım :) İmzalı, harika bir hediye olacak :)

Harika bir nergis duruyor masamda mis gibi kokuyor, bir de hediyem olursa tadından yenmez :1:
vayyyy öpüyorum dudakkktann almayrıışıımmmmmmmmmmmmm
:) almıştır belki nie günah alıyon afiyet olsun burada farklı ve mutlu aile sizede çocuğunuzla mutluluklar:)
hıslerım o yonde devam ettı ama onun bana ısten degısrdıgı sutlacları kadayıfları hatırlayınca kotu oldum :S

sabah erkenden kimin gönderdiğini bilmediğim kocaman bir buket papatya geldi masamda...
şaşkın şaşkın kimin göndermiş olabilecegini düşünüp duruyorum bulamadım kiii:26::26::26:
esın gondermıs olmasın
bana bı cıcek gelmedı tamam bılıyorum benım onun cıcegıde olmazkı boyle cıcek ıstıyorum :26:

Back