Bugun ne hediye aldınız :?

Ben anti-romantik olduğum için sevgililer gününde hiç hediye almadım ona
ama benim canım aşkım en azından ufakta olsa bişeyler yapmaya çalışırdı,hiç birşey yapamasa çiçek gönderirdi ama bu saat oldu gelen giden yok :1:

Son düzenleme:
canım biz kutlamıyoruz topiktede dediğim gibi
ama işte biz bayanlar bekliyıoruz bişiler ama yok:86:

geçmiş olsun canım benim rabbim sana sağlıklı bebkler yine verir inşallah etçil ailesi sizede mutluluklar:)))))

sağol canım inşallah

aslında hediyein önemi yok ya bir güzel sözde mutlu ediyor insanı bir ince düşüncede karşıya sevildiğini hissettirmek önemli yok adam bana tektaş almış ama öküz gibi vermiş hediyesini sırf ben susayım laf etmeyeyim diye almış ne anlamı var

(ha kocam bana sevdiğini belli edermi oda etmez ama alıştık napalım mayasında yok adamın) :16::16::16:

Ellerimle kurabiye yaptım kalpli şekilli... 2 tane çok güzel kalp aldım minicik :17:
Birde eşşekli anahtarlık aldım disneylanddan :1: (Arada eşşekliklerimle üzdüğüm için onu)
Gerçi hediye almamak için söz vermiştik ama tutamadık ikimizde. :27:
Benim asıl hediyem 2 hafta sonra doğum gününde :61:

süpeeer düşünceli aile sizde mutluluklar

Ben anti-romantik olduğum için 8 yıldır hiç bişey almadım ona sevgililer gününde,bu seferde almadım ama o en benden daha romantiktir çiçeğimi muhakkak gönderirdi hiç bişey yapmasa bile ama bu saat oldu gelen giden yok:27:

inşallah gelmez :9::9::9::9::9:
nolur bana kızma ama hak etmişsin :))))

İki gün evvel eşim oğluşum ve ben fotoğraf çekindik fotoğrafçıda...:24:
Bu da değişik bir sevgililer günü hediyesi oldu bize :nazar:

:52:
çeyızımde eksık olan bir elektronık eşya vardı
ona bahsetmiştim alıcam dıye onu almış gondermiş :27:
ama geçen hafta bana soz verdırtmişti bana bırsey alıp paranı harcama dıye
bende tamam demiştim :27:
kabalıkmı oldu acaba ? :18:

Ben hiçbir şey almadım.. heyooooooo…sadece bir kez daha şükrettim hayatımda olduğu için sevgilim,eşim, her şeyim…

Bugün bir şey almaz artık sanırım 2-3 hafta önce evlenme teklif ederken tek taş almıştı hayatım bir de elbise almıştı sevgililer günü niyetine oldu. Ben de ona çanta almıştım.

bende düşünüyorum kurabiye yapmayı tarif arıyordum bana tarifi verirmisin cnm çok sevirirm:16:

2 adet portakal
1 su bardağı şeker
1 yumurta (sarısı içine, beyazı üzerine)
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Yarım su bardağı zeytinyağ
1/2 Çay bardağı toz şeker (üzeri için)

YAPILIŞI:
Yumurta sarısı şekerle birlikte çırpılır.
İki adet portakalın suyu ve kabuklarının rendesi ilave edilir.
Yağ, kabartma tozu ve un eklenir. Kulak memesi kıvamını alıncaya kadar yoğrulur.
Avuç içinde yuvarlanarak ceviz büyüküğünde toplar yapılır.
Topların üstüne fırçayla yumurta beyazı sürülür. Sonra da tozşeker serpilir. önceden ısıtılmış fırında hafifçe pembeleşinceye kadar pişirirlir.

Bu tarife göre yaptım :17:

sevgilim yok iki yakın arkadaşımında yok onlara çiçeksepetinden çikolata ve meyva sepeti gönderdimm akşamda buluşucaz yemek yicez anlıcagınız yanlızlıgın dibine vurucaz :)

ben qweet sweet aldım ona dun ufaklık verdı
o bana ne aldı bılmem bugun yemekte sevgılılere ozel cok guzel kalplı kurabıey vardı
kocamla banada verdı hep yemek yedıgımız yer 2 tane verdı yanı sonra 1 tanesını yedım
tadı cok guzeldı
sonra bır dıgerınıde yedım nasıl olsa kocam abna hjedıye almamıstır dıye
ıyı yaptımmı acaba :30:

:52:
çeyızımde eksık olan bir elektronık eşya vardı
ona bahsetmiştim alıcam dıye onu almış gondermiş :27:
ama geçen hafta bana soz verdırtmişti bana bırsey alıp paranı harcama dıye
bende tamam demiştim :27:
kabalıkmı oldu acaba ? :18:
Bana 'istediğin ağda makinasını alsam mı diye düşündüm' dedi :52:
Benim eşim çok yaratıcı, yaaaa :27:

2 adet portakal
1 su bardağı şeker
1 yumurta (sarısı içine, beyazı üzerine)
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Yarım su bardağı zeytinyağ
1/2 Çay bardağı toz şeker (üzeri için)

YAPILIŞI:
Yumurta sarısı şekerle birlikte çırpılır.
İki adet portakalın suyu ve kabuklarının rendesi ilave edilir.
Yağ, kabartma tozu ve un eklenir. Kulak memesi kıvamını alıncaya kadar yoğrulur.
Avuç içinde yuvarlanarak ceviz büyüküğünde toplar yapılır.
Topların üstüne fırçayla yumurta beyazı sürülür. Sonra da tozşeker serpilir. önceden ısıtılmış fırında hafifçe pembeleşinceye kadar pişirirlir.

Bu tarife göre yaptım :17:

eminim çok güzel olmuştur ben gıda boyası yapıp kırmızı yapmayı düşünüyorum ve portakal yerine çikolatalı olarak denim :9:

sevgilim yok iki yakın arkadaşımında yok onlara çiçeksepetinden çikolata ve meyva sepeti gönderdimm akşamda buluşucaz yemek yicez anlıcagınız yanlızlıgın dibine vurucaz :)

Bugünler de güzel ya.. valla sonra evlenince kafan bir kalabalık oluyor ki. Bazen hiç abartmıyorum wc ve banyoda dinleniyorsun.

Kulağa hoş geliyor ama minik bir şey alıp sürpriz olmasını yeğlerdim.. Ismarlama hediye mi olurmuş. Neyse hiç olmayadablrdi bu günlere şüküüür :)
Sen ne aldın peki?

daha almadım benimkide anlmaz almaz kesin ama ben alıştırmak için küçük bir hediye almak istiyorum cunku benim için evlilik yıl dönümü daha önemli

biz sevgililer gününü,yıl başı gecelerini kutlamıyoruz.biz milli,dini bayramları,kandilleri kutluyoruz.birde doğum günlerimizi.kutlayanlara saygım var kınamıyorum herkezin kendi tercihi.eşimle bana hergün sevgililer günü belli bir gün yok.

Son düzenleme:
Back