Bugun ne hediye aldınız :?

bizde pek önemsemeynlerdeniz:) nişanlım istiyordu ama ben geçen sene istemediğimi söledim ve bu sene kutlamadık. sadece gece arayp melodili bi şekilde sevgililer gününü kutladı deli :))))))))))
Bugün arayp ßaßan izin vermio artık evlenince bi yemeğe çıkarız dedi :1: pek sanmıOM AMA düşünmesi bile yiter :1::1:

Ellerimle kurabiye yaptım kalpli şekilli... 2 tane çok güzel kalp aldım minicik :17:
Birde eşşekli anahtarlık aldım disneylanddan :1: (Arada eşşekliklerimle üzdüğüm için onu)
Gerçi hediye almamak için söz vermiştik ama tutamadık ikimizde. :27:
Benim asıl hediyem 2 hafta sonra doğum gününde :61:

düşünmüş bence cok güzel canım bende sevgililer gününde kücük bi hediye alınması taraftarıyım önmli olan sadce düşünmesi..

aslında bişi almaz geneldede, c.tesi kürtaj oldum bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu, onun üstüne çok kötü bi kaç gün geçirdim salı günü verdi zaten o hediyeyide bugün bişi yok, öğlen gibi aradı çiçek gelmedimi ya sana bende yok dedim ekonomik krizdeyiz ya işte dedi bende iyi öyle olsun dedim kapattı bu kadar :) akşam belki kebapçıya gideriz ama :)))

bızım aramız baya bı uzak sevdığımle... 3OOO km kadar bu günü beraber geçıremeyeceğız :50:
ben bırşey almadım, kuru kuru sevgılıler günün kutlu olsun dedım,
o da resmı bı gazetede sevgılıler gününe özel bı köşe varmış,
orda bana bırşeyler yazmış resmımızı felan eklemış netten gösterdı şok oldum ama çok mutluyum :17:

bızım aramız baya bı uzak sevdığımle... 3OOO km kadar bu günü beraber geçıremeyeceğız :50:
ben bırşey almadım, kuru kuru sevgılıler günün kutlu olsun dedım,
o da resmı bı gazetede sevgılıler gününe özel bı köşe varmış,
orda bana bırşeyler yazmış resmımızı felan eklemış netten gösterdı şok oldum ama çok mutluyum :17:

şokkk romantikkkkkkkkkk:17::17:

aslında bişi almaz geneldede, c.tesi kürtaj oldum bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu, onun üstüne çok kötü bi kaç gün geçirdim salı günü verdi zaten o hediyeyide bugün bişi yok, öğlen gibi aradı çiçek gelmedimi ya sana bende yok dedim ekonomik krizdeyiz ya işte dedi bende iyi öyle olsun dedim kapattı bu kadar :) akşam belki kebapçıya gideriz ama :)))

geçmiş olsun canım benim rabbim sana sağlıklı bebkler yine verir inşallah etçil ailesi sizede mutluluklar:)))))

Ben hediye almadımmm
Amann almıcam da.. Zaten eşim de almadı, haftasonu beraber gidip ben seçip beğenip alacakmışım :52:
Hoş napsın adam aldıklarnı kullanmıyorum genelde, kadının zevkinden anladığı pek söylenemez çünkü :27:

Akşama da bir çiçek pasta alır muhtemelen

bizde pek önemsemeynlerdeniz:) nişanlım istiyordu ama ben geçen sene istemediğimi söledim ve bu sene kutlamadık. sadece gece arayp melodili bi şekilde sevgililer gününü kutladı deli :))))))))))
Bugün arayp ßaßan izin vermio artık evlenince bi yemeğe çıkarız dedi :1: pek sanmıOM AMA düşünmesi bile yiter :1::1:

nie reddeyon bacım evlenince mumla ararsın valaaa:52::52:

Ben hediye almadımmm
Amann almıcam da.. Zaten eşim de almadı, haftasonu beraber gidip ben seçip beğenip alacakmışım :52:
Hoş napsın adam aldıklarnı kullanmıyorum genelde, kadının zevkinden anladığı pek söylenemez çünkü :27:

Akşama da bir çiçek pasta alır muhtemelen

woowwww bacımmm sizde mutluluklar......

Ellerimle kurabiye yaptım kalpli şekilli... 2 tane çok güzel kalp aldım minicik :17:
Birde eşşekli anahtarlık aldım disneylanddan :1: (Arada eşşekliklerimle üzdüğüm için onu)
Gerçi hediye almamak için söz vermiştik ama tutamadık ikimizde. :27:
Benim asıl hediyem 2 hafta sonra doğum gününde :61:

bende düşünüyorum kurabiye yapmayı tarif arıyordum bana tarifi verirmisin cnm çok sevirirm:16:

ayy şimdi 14 şubata sezeryan tarihi alanlar geldi aklıma.var öyle bir tanıdıgım.
illaki 14 şubatta doğurmak için kasanlar :15:

Back