canımın ıcı tesekkur ederım:kedi:cennetkokulum tuniğin çok güzel.vücuduna da çok yakışmış kaydirigubbakcemile2
tuticim çok şıksın odan dağınık galiba biraz aklinialirimsmile
tugibu atın üstünde çok tatlı çıkmışın
cennetkokulum dogal guzellıgım karpuz kol asıgı olarak ben tunıgıne bıttım ve sanada yakısmıs
emdev resım koymuyosun uzun zamandır :çok üzgünüm:
olur bebegım nıye olmasın bazen pc ye kaydedıyoruz ama eklıyemıyoruz bende 2 gun oncekını ekledım mesela tesekkur ederım bu aradaJade,cennetkokulum ve tubitu çok beğendim sizlerii opuyorumnanaktan
Eskilerden eklesek foto olarmikii bilmiyorumkismile
boshayallersmile canım benımayy cok tatli ya :ecrin_bebek:
bidenem evet uymamıs olabılır ama ben cok usuyen bırıyım ınce gıyınce usutume bısey alma ıhtıyacı duyuyorum eyvahedigeldismile sıyahta yoktuYeni konunuz hayırlı olsunn. Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun a.s.
Jade seni hep beğeniyorum ama kızmazsın umarım bana, bugün beğenemedim seni:sinifsinif: Eteğini sevmedim daha doğrusu morla yakıştıramadım bir de ayakkabılarını morla yakıştıramadım ama fiziğin çok hoşşopuyorumnanaktan
Cennetkokulum dün görememiştim bugün gördüm çok hoş olmuşun sadece boleronu yakıştıramadım bu kıyafete onun dışında harikasın fiziğini de çok beğeeniyorumm kızın da çok tatlı olmuş maşallahopuyorumnanaktan
kurban oldugum sagol yorumun ıcıncennetkokulum trikona bayıldım..ponponlarıda çok cici:1hug:güle güle giy canım
[B]jade morlar çok yakışmış eteğini çok beğendim
cennet kokulum kıyafetlerindeki uyumların çok güzel ponponlu kazağını çok beğendim
tugibu atın üstünde çok hoş görünüyosun kıyafet uyumun tam olmuş
demothy montun ve kemerinin uyumu çok güzel
tuti tişortun harika hele bide 3.5 tlye almışın şok oldum
barbiveken senide görmek istiyom[/B]
fısıtıgm tesekkur ederım hep yorum yazarsın herkese atlamadan opuyorumnanaktan
Teşekkürler canım opuyorumnanaktanJade,cennetkokulum ve tubitu çok beğendim sizlerii opuyorumnanaktan
Eskilerden eklesek foto olarmikii bilmiyorumkismile
Yok hayatım asla kızmam .Yorumun için teşekkür ederim .Yeni konunuz hayırlı olsunn. Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun a.s.
Jade seni hep beğeniyorum ama kızmazsın umarım bana, bugün beğenemedim seni:sinifsinif: Eteğini sevmedim daha doğrusu morla yakıştıramadım bir de ayakkabılarını morla yakıştıramadım ama fiziğin çok hoşşopuyorumnanaktan
Cennetkokulum dün görememiştim bugün gördüm çok hoş olmuşun sadece boleronu yakıştıramadım bu kıyafete onun dışında harikasın fiziğini de çok beğeeniyorumm kızın da çok tatlı olmuş maşallahopuyorumnanaktan
:kedi: :kedi: :kedi:jadee harikas görünüyosun..buğün favorim sen oldun..aklinialirimsmile
Tatlım çok saol ama sizsizde olmaz yapmayın yaaajadeee cennetkokulum tutti demoty cok siksiniz bayanlar fizikolarak supersiniz
Barbicim yapma be guzelim sen eski ekleyenlerden degilmisin? Ona bzkarsan bende ustume alinmam lazim cunku yeni ekleyenlerede laf gelmis ve bu yorumlardan sonra bende yorkmcu olarak kalicam burda
teşekkürler canım opuyorumnanaktandemoty çok hoş görünüosun montuna bayıldım tatlım sanada çok yakışmış aklinialirimsmile bende istiorum da bi alamadım ya akannehir
tuti bluzunu çok beğendm bu yaz bunnar moda sanırım.
tugibu tatlım hem güsel giyinmişsin hemde küçükken hep hayalimdi ya walla seni görünce aklıma geldi acaba geç mi kaldım örenmek için demotye soralım bunu:kedi:boshayallersmileopuyorumnanaktan
jade sende harikasınn morlar yakışmış kaydirigubbakcemile5
Çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan[B[COLOR="Indigo[COLOR="Red"]"]]jade[/COLOR][/COLOR] morlar çok yakışmış eteğini çok beğendim
cennet kokulum kıyafetlerindeki uyumların çok güzel ponponlu kazağını çok beğendim
[B]karamuk kırmızı ve siyah uyumu çok güzel olmuş sen zayıfladınmı[/B]
Ablacım şu güzel anlatımlarına bayılıyorummm. opuyorumnanaktanGünaydın Yine taşınmış bu konu
Çok sevdiğim mümkün oldukça takip etmeye çalıştığım bir konu burası
Hatalar insanlar içindir Önemli olan bu hatalardan ders almaktır diyorum ve yorumlarıma geçiyorum
ECNİLİBARONES ve PANDORA Benimle ilgili yazdıklarınız beni çok mutlu etti
İkinizede çok teşekkür ederima.s.
POSUNUSUM=Ablacığım senin uzun muntazam bacaklarına kot çok yakışıyor
Seni burada daha sık görmek istiyorum prensesim
JADE=Kıyafetini çok beğendim Ölçülü mini kot eteğin çorapların harika Ben çoraplarınla uyumlu hırkanıda çok beğendim Çok yakışmış
CENNET KOKULUM=Bence ikinci kıyafetin çok hoş
Annenin aldığı tünik üzerinde çok hoş durmuş
KARAMUK=Çizmen hariç kıyafetini çok beğendim:
:TİGİBU=Deri pantolonun çok hoşEğretide dursan ata binmek çok yakışmış
TUBİ=Çok şirin gözüküyorsun
DEMOTY=Ne giysen üstünde çok tarz duruyor Taba rengini çok severim deri montun kemerin Baştan aşağı bütün kıyafetini çok beğendim ablacığım
BARBİVEKEN lütfen lüzümsuz alınganlıktan vazgeç
Ben senin giyim tarzını ve pozlarını çok beğeniyorum
Bizi güzelliğinden mahrum etme ablacığıma.s.
teşekkür ederim canım senin kadar tarz olamasamda...
okudumda bazı yorumları bir süre resim eklemicem demişsin olmaz öyle eklemelisin bence senin tarzını beğeniyoruz biz..
teşekkür ederim canım biraz huysuz bi attı sakatlanmış bir ingiliz yarış atıydı korktum eğreti durmuşum korkudan bilmiyorumkismile maşallah bacak boyu 1.80 atın
tuticim bluzun rengi harikaa kaydirigubbakcemile2
bu arada BarbieveKen yorumlar tamamda seni resimlerlede aramızda görelim ama çok güzel bir tarzın var gamyoncuiremsu
jadeee cennetkokulum tutti demoty cok siksiniz bayanlar fizikolarak supersiniz
Barbicim yapma be guzelim sen eski ekleyenlerden degilmisin? Ona bzkarsan bende ustume alinmam lazim cunku yeni ekleyenlerede laf gelmis ve bu yorumlardan sonra bende yorkmcu olarak kalicam burda
aybur34;11995316 [COLOR="Magenta" .!.:barbiveken[/COLOR] senide görmek istiyom[/B][/B]
BARBİVEKEN lütfen lüzümsuz alınganlıktan vazgeç
Ben senin giyim tarzını ve pozlarını çok beğeniyorum
Bizi güzelliğinden mahrum etme ablacığıma.s.
[B[COLOR="Indigo[COLOR="Red"]"]]jade[/COLOR][/COLOR] morlar çok yakışmış eteğini çok beğendim
[B]karamuk kırmızı ve siyah uyumu çok güzel olmuş sen zayıfladınmı[/B]
hmmm resim koymamışsınız hatunlar güzelliklerinizden mahrum etmeyin ama bizilmaz:
dayanamayıp ben koyucam valla ama korkuyorum bu seferde site kapanacak diye :1closedeyes:
http://
cekım kotu kızlar kusura bakmayın altımda lacivert jean var bunlarda yenı aldıgım kırmızı ojelerım normelde koyu kullanmam surunce sızlerede sormak ıstedım hoş olmusmu
hayırdır kız bu seferkıler dahamı ıddalı eyvahedigeldismile beklıyoruz hadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?